Search for content, post, videos

Horoscop saptamanal

Afla ce-ti spun stelele in horoscopul saptamanii 19- 25 martie 2012       

Berbec

Tu eşti vedeta săptămânii, deoarece Soarele intră în semnul tău zodiacal în dimineaţa zilei de 20 martie, iar pe 22 martie se formează aspectul de Lună nouă tot în semnul tău. Astrul zilei îţi va oferi timp de patru săptămâni de acum încolo multă energie, chef de viaţă şi capacitatea de a-ţi rezolva mai uşor treburile personale. Recomandabil este să îţi dozezi eforturile, să eviţi critica excesivă şi combativitatea vizavi de ceilalţi. Sunt şanse mari de a rupe contracte, colaborări sau de a te separa definitiv de un partener. Pe de altă parte, bine ar fi să îţi reevaluezi toate activităţile şi proiectele comune cu ceilalţi şi să renunţi la cele care nu te mai reprezintă. Aspectul de Lună nouă din 22 martie îţi aduce dorinţă de nou din toate punctele de vedere. Sunt zile bune pentru începerea unei diete, unui program de întreţinere corporală sau de consultaţii cu specialişti în dezvoltare personală. Ascultă mai mult şi vorbeşte cât mai puţin şi strictul necesar. În preajma datei de 23 martie, Mercur în mişcarea sa aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor, dinamizându-ţi mentalul profund. Se anunţă o perioadă potrivită interiorizării şi analizei atente a oamenilor şi evenimentelor din viaţa ta. Prudenţă la sănătatea picioarelor şi aparatului digestiv. Pot reveni în atenţie o serie de afecţiuni ale acestor zone, pe care le considerai rezolvate. Consultă medicul specialist şi odihneşte-te mai mult.

Taur

Pentru tine se anunţă o perioadă bună pentru evadarea din forfota cotidiană. Intrarea Sorelui în semnul Berbecului în dimineaţa zilei de 20 martie o vei simţi ca pe o protecţie discretă, dar sigură. Se va face lumină vizavi de tot ce înseamnă conflicte mocnite de multă vreme, în special în zona muncii şi a relaţiilor colegiale. Aspectul de Lună nouă ce se formează în ziua de 22 martie tot în Berbec te îndeamnă la desprinderea de trecut şi alcătuirea unei etape noi de viaţă în care să te pui mai mult în valoare. Totodată provocarea momentului constă în a-ţi modela personalitatea şi a relaţiona altfel cu tot ce te înconjoară. Atenţie la sănătatea capului şi aparatului uro-genital. De evitat consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale, pe cât posibil. Există un risc mare de erori, greu de remediat şi controlat. Orientează-ţi eforturile către terapii nauriste, ia-ţi câteva zile de vacanţă şi odihneşte-te mai mult. Relaţiile cu prietenii vor cunoaşte întorsături deosebite, deoarece Mercur aflat în mişcare aparent retrogradă va intra în Peşti. Sunt posibile discuţii aprinse pe teme vechi sau reluarea unor situaţii rămase nerezolvate sau neînţelese pe deplin. Fii prudent, întrucât se pot strica relaţii bune. Persoana iubită şi copiii îţi poate crea neplăceri. Încearcă să îţi echilibrezi stările de spirit şi acordă tuturor atenţia cuvenită.

Gemeni

Evenimentele importante ale săptămânii se află în zona prietenilor. Intrarea Soarelui în Berbec în dimineaţa zilei de 20 martie îţi poate aduce în preajmă oameni noi, interesanţi şi protectori buni. Pe de altă parte, tot la capitolul prieteni şi protectori vei primi şi ajutorul aspectului de Lună nouă ce se va forma tot în Berbec în ziua de 22 martie. Sunt momente excelente de a face curăţenie în aceste tipuri de relaţii şi de a te pregăti pentru alte personaje cu care vei relaţiona destul de mult timp de acum încolo. De reţinut ideile şi sfaturile primite în aceste zile, întrucât îţi vor fi de mare folos pe viitor. Poţi primi oferte de aderare la grupuri, organizaţii, asociaţii cu scopuri umanitare sau cu interese comune cu ale tale. Fii prudent, analizează pe îndelete ce ţi se oferă şi mai întâi gândeşte-te la interesele tale personale. Mercur aflat în mişcare aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor în ziua de 23 martie, creându-ţi efecte în zona profesională. Dialogurile cu şefii vor fi frecvente, mai ales pe teme şi activităţi abordate cu ceva timp în urmă. S-ar putea să fii nevoit să reiei secvenţe de lucru care nu au fost finalizate corect şi la timp. Păstrează-ţi calmul şi obiectivitatea, deoarece vei reuşi să rezolvi totul cu bine. Atenţie că familia nu îţi susţine demersurile profesionale şi va trebui să te împarţi echitabil între treburile gospodăreşti şi îndatoririle de la serviciu. Ascultă părerile celor apropiaţi şi fii mai rezervat în a te destăinui.

Rac

Domeniul profesional primeşte multă susţinere astrală începând cu această săptămână, datorită intrării Soarelui în semnul Berbecului, în ziua de 20 martie. Există varianta să fii ridicat în funcţie sau să ţi se dea sarcini de lucru foarte importante. Aspectul de Lună nouă ce se va forma în ziua de 22 martie tot în semnul Berbecului îţi va aduce o nouă etapă la capitolul rang, demnitate şi imagine în ochii celorlalţi. Totuşi fii prudent, deoarece s-ar putea să te încarci cu treburi pe care le vei duce destul de greu la bun sfârşit. Pe de altă parte, relaţiile cu şefii vor fi la ordinea zilei, existând posibilitatea să intri în graţiile unei persoane sus-puse ce te va ajuta să avansezi spectaculos în acest sens. Temperanţa, respectul şi mai ales mulţumirile sincere adresate Divinităţii pentru toate darurile vieţii te pot ajuta foarte mult. În familie se întrezăresc situaţii tensionate. Este nevoie să acorzi atenţie, timp şi resurse materiale celor dragi. Planeta Mercur aflată în mişcare aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie, readucându-ţi în atenţie o relaţie din străinătate sau o secvenţă de învăţare în cadrul unui curs. Se pot rezolva demersurile legate de o călătorie, dar s-ar putea că termenii acestei călătorii să fie alţii decât cei programaţi mai demult. Se recomandă multă prudenţă dacă eşti nevoit să pleci la drum, întrucât factorul neprevăzut este la cote înalte. Pentru cei implicaţi în studii şi cercetări universitare se pot reitera examene, probe sau interviuri necesare depăşirii unor etape de învăţare.

Leu

Relaţiile cu străinătatea vor primi influxuri deosebite, datorită intrării Soarelui în semnul Berbecului, începând cu dimineaţa zilei de 20 martie. Sunt posibile călătorii îndepărtate şi dialoguri interesante cu persoane străine. Este o perioadă favorabilă începerii unor cursuri universitare sau pe termen lung. În ziua de 22 martie se va forma aspectul de Lună nouă tot în semnul Berbecului, aducându-ţi o mare dorinţă de rafinare sufletească. Se anunţă momente remarcabile, în care îţi poţi redefini relaţia cu Divinitatea. Provocarea momentului constă în a-ţi schimba viziunea asupra vieţii, lărgindu-ţi orizontul cunoaşterii prin abordarea domeniilor spirituale. Pe de altă parte îndreaptă-ţi eforturile către activităţi culturale. Vizionarea pieselor de teatru, a filmelor bune, lecturarea unor cărţi pe care le aveai în plan mai demult sau participarea la seminarii pe teme spirituale îţi pot aduce mari satisfacţii. La capitolul financiar se reactivează unele aspecte ce ţin de banii şi bunurile altora deoarece Mercur, aflat în mişcare aparent retrogradă, va intra în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie. Se pot rediscuta termenii şi condiţiile unui împrumut sau intrarea în posesie a unor bunuri. Se recomandă multă prudenţă, discernământ şi evitarea deciziilor pripite. Sfătuieşte-te cu specialişti financiari sau cu avocaţi. La finalul săptămânii destinde-te alături de cei dragi.

Fecioara

Către tine vin evenimente importante legate de relaţii parteneriale şi de bani. Evită critica excesivă, combativitatea şi fii mai deschis la nevoile celor din jurul tău. Soarele se va instala în semnul Berbecului din 20 martie, iar pe 22 martie se formează aspectul de Lună nouă în acelaşi semn, deschizându-ţi culoare de câştig de la alţii. Astfel poţi primi o sumă de bani substanţială de la cine te aştepţi mai puţin sau într-un moment de mare răscruce. Moştenirile, partajele specifice unui divorţ sau creditele sunt alte teme vizate de astre în următoarele patru săptămâni. Se deschide o etapă nouă vizavi de câştigurile de la ceilalţi. Atenţie că există şi multe necunoscute sau lucruri bine tăinuite vizavi de tot ce ţine de capitolul financiar. Dacă vrei să împrumuţi bani sau să faci investiţii, ia aminte la condiţiile contractuale şi implică-te în aceste acţiuni numai dacă este neapărată nevoie. Se recomandă multă prudenţă în privinţa documentelor, deoarece sunt posibile încurcături şi pierderi greu de recuperat. Relaţiile parteneriale, colaborările şi proiectele în care eşti implicat vor cunoaşte răsturnări de situaţie, pentru că Mercur aflat în mişcare retrogradă va intra în Peşti în preajma datei de 23 martie. Se pot repune în discuţie unele etape de lucru nefinalizate corect sau îţi poţi renegocia poziţia şi sarcinile în cadrul unei colaborări. Dialogurile vor fi frecvente şi foarte dinamice. Ascultă cu atenţie ce ţi se spune şi susţine-ţi punctele de vedere cu fermitate. Poate este cazul să te retragi din anumite colaborări, pentru că nu mai sunt rentabile.

Balanta

Relaţiile parteneriale primesc razele minunate ale Soarelui, care va păşi în semnul Berbecului începând cu 20 martie. Se anunţă o etapă nouă la acest capitol, aspect subliniat şi de formarea Lunii noi în acelaşi semn în ziua de 22 martie. Relaţiile vechi se vor destrăma sau se vor reconfigura. Însă vor apărea oameni noi în viaţa ta, alături de care vei putea desfăşura acţiuni, colaborări şi proiecte deosebite cu impact pe termen lung. Bine este să îţi fixezi doleanţele profesionale şi să asculţi atent ce ţi se spune. S-ar putea ca unele oferte de colaborare să nu îţi fie pe plac sau să te acapareze foarte mult. Sunt momente bune de a alege strict ce îţi place şi mai ales ce te reprezintă. La serviciu se vor reitera discuţii şi activităţi ce nu au fost înţelese şi rezolvate pe deplin pentru că Mecur, aflat în mişcare aparent retrogradă, va intra în Peşti în preajma datei de 23 martie. Relaţiile colegiale devin tensionate, una se gândeşte şi alta se spune şi fiecare înţelege altceva. Recomandabil este să te bazezi doar pe forţele tale şi să eviţi provocările celorlalţi. Poate că ar fi bine să îţi schimbi domeniul profesional şi să te orientezi către domenii ce vizează arta, medicina alternativă sau ajutorarea celor aflaţi în nevoie. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele picioarelor şi aparatului digestiv. Afecţiunile mai vechi legate de zonele anatomice amintite pot recidiva, necesitând consultaţii şi tratamente de specialitate. Ocupă-te serios de sănătatea ta şi odihneşte-te mai mult.

Scorpion

La serviciu se anunţă multă forfotă şi acţiuni noi. Soarele îţi luminează acest sector, deoarece se va instala în semnul Berbecului în preajma datei de 20 martie. Luna nouă ce se va forma în ziua de 22 martie tot în Berbec va pune accentul pe revizuirea atitudinii tale faţă de muncă şi implicaţiile ei. Sunt momente excelente de a stabili noi relaţii colegiale şi de a te implica în activităţi total noi. Totuşi, atenţie că încărcătura astrală este foarte mare şi este indicat să eviţi deciziile pripite sau promisiunile nefondate. Protejează-ţi sănătatea! Se pot accentua afecţiunile legate de cap şi aparat uro-genital. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Unii colegi s-ar putea să îţi pună beţe în roate, de aceea fii prudent. Nu te baza pe susţinerea şefilor, deoarece aceştia sunt departe de tot ce se petrece în sfera muncii. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vor reveni la teme mai vechi, datorită faptului că Mercur aflat în mişcare aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie. Conflictele vor fi frecvente, însă este o perioadă bună pentru lămuriri şi dialoguri necesare tuturor. Totuşi, fii prudent şi încearcă să îţi ţii firea. Lasă-i pe ceilalţi să îşi hotărască singuri destinul şi detaşează-te de problemele lor.

Sagetator

Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii vor primi influxurile deosebite ale astrului zilei, Soarele, deoarece acesta se instalează în Berbec începând cu 20 martie. Se anunţă o perioadă de patru săptămâni în care veselia, cheful de distracţii şi petrecerile vor fi la ordinea zilei. Pe de altă parte, în ziua de 22 martie se va forma aspectul de Lună nouă tot în Berbec, impulsionându-te să priveşti altfel persoana iubită şi copiii. O relaţie de iubire mai veche se poate destrăma definitiv. Este posibil să apară în viaţa ta o iubire nouă sau, funcţie de caz, să se pună problema conceperii unui copil. Provocarea momentului constă în a-ţi redefini atitudinea şi mentalitatea vizavi de iubire şi implicaţiile ei. Rezervă-ţi momente pentru hobby-uri şi pentru organizarea petrecerilor alături de cei dragi. Mercur aflat în mişcare aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie, readucându-ţi în atenţie chestiuni gospodăreşti care trenează de mult timp. Se pot repune în discuţie reparaţii, reamanajări interioare sau achiziţionarea unor bunuri patriomoniale. Sau dacă ai cumpărat case, terenuri sau obiecte de valoare cu ceva timp în urmă, acum ai putea descoperi neplăceri legate de acestea. Pe de altă parte, relaţiile cu membrii familiei vor fi destul de răscolite. Se vor relua teme de discuţie, considerate încheiate, dar care mai necesită lămuriri. Atenţie la sănătatea unui membru al familiei! Fii prudent şi prezent acasă.

Capricorn

Soarele va intra în semnul Berbecului începând cu 20 martie, luminându-ţi casa şi relaţiile familiale. Se anunţă o perioadă bună pentru curăţenii generale, reamenajări interioare sau lămuriri legate de bunuri patrimoniale. Tot ce ţine de casă, locuinţă şi familie este suspus unui influx astral destul de răscolitor, mai ales că se formează şi aspectul de Lună nouă tot în Berbec în ziua de 20 martie. Este de luat în calcul şi varianta schimbării locuinţei, pentru cel puţin un an de zile de acum încolo. Urmează o perioadă destul de încărcată acasă, însă va trebui să te descurci onorabil şi în domeniul profesional. Relaţiile cu rudele şi prietenii apropiaţi vor fi la ordinea zilei, reluându-se discuţii şi situaţii mai vechi rămase nelămurite, pentru că Mercur aflat în mişcare aparent retrogradă va intra în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie. Mentalul cotidian îţi este destul de bulversat, existând riscul apariţiei controverselor verbale. Încearcă să te detaşezi de problemele celorlalţi şi ocupă-te pe îndelete de treburile tale. Pentru nativii Capricorn implicaţi în cursuri sau în diferite secvenţe de învăţare se poate pune problema reluării unor examene, probe sau etape de studiu. Se pare că pe firul evenimentelor, undeva a rămas ceva neînţeles sau nefinalizat corect şi acum este o perioadă de îmbunătăţire a lucrurilor. Călătoriile sunt un alt aspect vizat de astre. Se recomandă să pleci la drum numai dacă este absolut necesar şi luându-ţi toate măsurile de precauţie.

Varsator

Pentru tine se anunţă o perioadă favorabilă la capitolul relaţii cu rudele şi prietenii apropiaţi, datorită intrării Soarelui în semnul Berbecului în ziua de 20 martie. Întâlnirile şi dialogurile vor fi frecvente şi agreabile. În ziua de 22 martie se formează aspectul de Lună nouă tot în semnul Berbecului, oferindu-ţi posibilitatea de a face curăţenie printre cunoscuţi şi de a te apropia de oameni noi, care să îţi fie alături pentru mult timp de acum încolo. Pe de altă parte îţi poţi îndrepta atenţia şi eforturile către abordarea unor cursuri necesare în domeniul profesional. Totuşi, datorită faptului că Mercur, aflat în mişcare aparent retrogradă, va păşi în semnul Peştilor în preajma datei de 23 martie, procesele mentale vor fi destul de bulversate. Recomandabil este să nu forţezi nota, să asculţi mai mult şi să vorbeşti mai puţin. La capitolul financiar se întrezăresc cheltuieli pe care le-ai tot amânat. Pot apărea probleme legate de salarizarea unui loc de muncă, întârzierea plăţilor sau modificarea condiţiilor de lucru. Verifică în permanenţă situaţia bugetului de venituri şi cheltuieli şi a documentelor financiare. Dozează-ţi eforturile, deoarece energia vitală fluctuează destul de mult.

Pesti

Tu ar trebui să îţi îndrepţi atenţia către capitolul financiar. Intrarea Soarelui în Berbec în preajma datei de 20 martie îţi poate aduce câştiguri substanţiale din munca desfăşurată la un serviciu. Pe de altă parte, aspectul de Lună nouă ce se formează tot în Berbec în ziua de 22 martie îţi poate aduce o etapă nouă, importantă, de câştig. Tentaţia de a cheltui va fi la cote înalte, de aceea fii prudent. Provocarea momentului constă în a găsi un echilibru între latura materială şi cea spirituală a vieţii. Bine ar fi să te gândeşti şi la modificarea sistemului propriu de valori morale. Sunt momente excelente de a-ţi stabili o scară de valori cu totul nouă, bazată pe sinceritate şi iubire necondiţionată. Atenţie că stările de spirit vor fi destul de controversate, de aceea evită activităţile solicitante şi odihneşte-te mai mult. Mercur se află în mişcarea aparent retrogradă şi va reveni în semnul tău zodiacal în preajma datei de 23 martie. Asta înseamnă că îţi va da imbolduri de a-ţi revizui atitudinea şi mentalitatea faţă de tot ce te înconjoară. S-ar putea să rupi unele relaţii parteneriale sau unele colaborări. Fii prudent în gânduri, vorbe şi fapte.

SURSA: SFATUL PARINTILOR

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *