Search for content, post, videos

Horoscop saptamanal 12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Saptamana ce incepe vine cu mari schimbari pe toate planurile pentru majoritatea nativilor. Sunt vizati Berbecii, Taurii, Scorpionii si Pestii. 

 

Horoscop saptamanal – berbec

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

O calatorie de succes incepe sa-si arate rezultatele pozitive. Este posibil sa trebuiasca sa iti cauti in alta parte ceea ce ai nevoie, pentru ca nu te mai poti baza pe ceva de care erai sigura ca e de incredere. Fa demersurile necesare pentru a fi implicata intr-o actiune cu caracter social de pe urma careia sa poti beneficia in viitor. Este o saptamana favorabila alinturilor in compania partenerului de cuplu.

Horoscop saptamanal – taur

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

O confruntare de opinii aduce varietate si te dinamizeaza rapid intr-o actiune. O dezbatere cu privire la avantajele si dezavantajele unei afaceri are nevoie de initiativa ta pentru a se finaliza intr-un fel. Nu iesi in evidenta prea tare daca vrei sa atragi atentie cuiva. Adauga putin mister distractiei in aceasta saptamana.

Horoscop saptamanal – gemeni

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Lucrurile ce au legatura cu sportul si activitatile in aer liber, au un start bun. Este o saptamana ocupata in care poti da frau deplin puterilor tale de comunicare. Iti lipsesc unele documente sau iti este greu sa le gasesti, fapt ce inseamna ca este momentul sa devii mai organizata.

Horoscop saptamanal – rac

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Conexiuni incrucisate, semnale amestecate si alte asemenea, iti ofera mesaje gresite in aceasta saptamana. Deci, daca esti scoasa din sarite de actiunile unui prieten sau ranita de cuvintele persoanei iubite, opreste-te si reexamineaza situatia. Un bonus sau un castig este prevazut.

Horoscop saptamanal – leu

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Aranjamentele de ultim moment nu vor functiona, asa ca trebuie sa te bazezi pe planificarea in avans. Munca in folosul comunitatii te cheama, dar aceasta te face nepopulara pentru unii oameni. Opreste-te din selectionare si priveste la castigurile de care ai parte in relatiile pe care le pretuiesti.

Horoscop saptamanal – fecioara

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Asteapta-te la unele interferente intr-un grup de interese cu privire la o decizie. Facand ceea ce este corect iti va aduce satisfactie, in ciuda obstacolelor. O conversatie antrenanta te determina sa faci cercetari suplimentare.

Horoscop saptamanal – balanta

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Cei din jurul tau ar putea numi-o saptamana Zambetului – micile tale gesturi si incurajari aduc un zambet pe numeroase chipuri in aceasta saptamana. Energia ta pozitiva va face lucrurile mai usoare pentru colegii tau. Serile te gasesc in compania prietenilor apropiati, petrecand si relaxandu-te.

Horoscop saptamanal – scorpion

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Raspunzand nevoilor celui iubit iti va aduce fericire. Partenerul de cuplu va avea nevoie de sprijinul tau intr-o provocare. Te cuprinde sentimentul ca faci mai putin decat poti, dar va trece. Fictiunea sau implicarea fanteziei te va ajuta sa obtii din nou echilibrul.

Horoscop saptamanal – sagetator

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Foarte multi oameni doresc sa-si impartaseasca secretele, indoielile si temerile lor cu tine. Nu ai alta solutie decat sa asculti si sa oferi sfaturi atunci cand ti se cer. Fireste, munca trece pe locul al doilea ca prioritate.

Horoscop saptamanal – capricorn

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Esti nemultumita de recompensele obtinute in urma muncii tale. Poti spune o mica minciuna acum, daca doresti sa te bucuri de desert mai tarziu. Petrece timpul cu o persoana care are nevoie de directie. Gaseste-ti un hobby care sa te relaxeze si sa te faca sa mai uiti de problemele zilnice.

Horoscop saptamanal – varsator

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Casa a devenit centrul atentiei cu redecorarile, reparatiile si chiar cu gradinaritul. Chestiunile financiare se configureaza in favoarea ta in aceasta saptamana. Un calcul estimativ pentru un proiect pe termen lung este subevaluat, asa ca nu te lua dupa aparente.

Horoscop saptamanal – pesti

12 octombrie 2015 – 19 octombrie 2015

Independenta, originalitatea si ideile sunt in crestere. Familia are nevoie de tine pentru sprijin moral. Un acord de afaceri devine prea personal – ce ai de gand sa faci in acest sens? Libertatea de exprimare poate fi redusa de o intorsatura de ordin politic a evenimentelor.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *