Search for content, post, videos

Horoscop Revelion 2014-2015. Surprize placute si neplacute, in functie de zodie

Noaptea dintre ani se anunta a fi cat se poate de pestrita pentru majoritatea nativilor zodiacului. Astfel, in noaptea de Revelion 2014-2015, ficare nativ al horoscopului va avea parte de unele evenimente placute dar si neplacute uneori,in functie de zodie, dupa cum urmeaza.

BERBEC Horoscop revelion 2014-2015

Noaptea de Revelion nu aduce absolut nicio surpriza neplacuta pentru nativii din Berbec! Mai mult decat atat, dupa o luna decembrie minunata, vor incheia anul 2014 pe acelas ton. Totodata, vor avea oarte de o serie de surprize foarte placute din partea persoanei iubite.
TAUR Horoscop revelion 2014-2015

Pentru Tauri insa, noaptea de Revelion 2014-2015 se anunta a fi destul de tensionata. Acest lucru este cauzat de o serie de discutii care exista inte nativii acestei zodii si persoana iubita. Insa, odata cu pasul in noul an, toate divergentele vor fi date uitarii.

GEMENI Horoscop revelion 2014-2015

Gemenii au parte de un Revelion de pomina! Sunt inconjurati de prieteni care le fac unele dintre cele mai placute surprize, cel putin de natura financiara, pentru a isi arata recunostinta pentru faptul ca le-au fost alaturi. Iar persoana iubita se va dovedi a fi mai mult decat tandra in noaptea dintre ani.

RAC Horoscop revelion 2014-2015

Revelion minunat si pentru Raci se anunta. Mai ales ca cele mai apropiate rude le vor face surprize minunate prin simpla lor prezenta. Se vor bucura sa isi vada neamurile alaturi de care vorpetrece pana in zori.

LEU Horoscop revelion 2014-2015

Leii pasesc si ei cu dreptul in anul 2015! Starea buna a lui 2015 pentru Lei incepe chiar din noaptea de Revelion, avand in vedere ca fratele, sora sau parintii le vor face o surpriza de proportii care ii va face sa planga de bucurie.

FECIOARA Horoscop revelion 2014-2015

Fecioarele pe de alta parte au destul de multe batai de cap de Revelion. Acest lucru este cauzat de faptul ca s-au ocupat de organizarea intregului eveniment, ceea ce a pus opresiune foarte mare pe umerii lor.

BALANTA Horoscop revelion 2014-2015

Balantele vor avea cateva praguri de trecut la randul lor de Revelion. Este foarte posibil sa intalneasca o persoana pe care nu se asteptau sa o mai vada, din trecutul lor amoros, impreuna cu altcineva. Acest lucru le va strica cheful insa anul 2015 se arata a fi minunat pe plan amoros datorita unei persoane pe care o vor cunoaste chiar de revelion.

SCORPION Horoscop revelion 2014-2015

Scorpionii au parte de una dintre cele mai mari surprize de Revelion. Este, cel mai probabil, vorba despre o cerere in casatorie pe care o asteptau de foarte mult timp si care le va umple sufletul de bucurie.

SAGETATOR Horoscop revelion 2014-2015

Sagetatorii au si ei un Revelion de pomina datorita in primul rand persoanei iubite. Aceasta le va implini una dintre cele mai puternice fantezii in intimitatea caminului.

CAPRICORN Horoscop revelion 2014-2015

Capricornii au insa o serie de probleme in seara de Revelion. Este posibil sa fie nevoiti sa aiba grija de o serie de prieteni care, din cauza ca exagereaza cu alcoolul, vor intra in belele.

VARSATOR Horoscop revelion 2014-2015

Pe de alta parte Varsatorii se vor bucura de unul dintre cele mai frumoase momente in seara de Revelion 2014-2015. Iar totul va porni de la persoana iubita care le ca face una dintre cele mai mari surprize, atat de natura finaciara catsi amoroasa.

PESTI Horoscop revelion 2014-2015

Pestii vor avea o noapte de Revelion cu suisuri si coborasuri! Mai precis, din cauza unui membru al familiei, vor fi nevoiti sa isi ceara scuze in fata invitatilor lor. Insa situatia se va remedia foarte repede si vorpasi cu dreptul in urmatorul an.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *