Search for content, post, videos

Horoscop miercuri, 25 mai.

ZI de miercuri interesanta pentru toti nativii zodiacului. 

Berbec – Nu va simtiti foarte bine astazi, iar asta nu se datoreaza starii de sanatate exclusiv, desi ati neglijat si acest aspect in ultima perioada. Traversati o zona a introspectiei si va puneti cateva intrebari cu privire la viitorul dumneavoastra.

Taur – Veti fi invitata la un eveniment sau va vor suna prietenii pentru a iesi in oras, insa nu va simtiti in cea mai buna postura pentru a putea face fata cu brio unei iesiri frumoase in oras, asa ca s-ar putea sa preferat sa ramaneti in casa. Evitati sa oferiti raspunsuri care s-ar putea sa deranjeze.

Gemeni – Veti fi plina de energie, asa ca veti avea parte de cea mai productiva zi posibila, iar pe langa asta veti mai avea o doza pastrata pentru cei dragi, asa ca s-ar putea sa va treaca prin cap sa le faceti o vizita surpriza astazi!

Rac – Energia dumneavoastra este destul de scazuta astazi. In pofida faptului ca nu va veti simti in stare sa socializati cu cineva in aceste momente, veti fi totusi fortata de circumstante sa adoptati o atitudine energica. Lasati-va pacalita de acest imbold si s-ar putea sa incheiati ziua cu un zambet larg pe fata!

Leu – Aveti impresia ca stagnati din punct de vedere financiar si profesional, insa asta s-ar putea sa se datoreze faptului ca nu mai sunteti la fel de angrenata in lucruri noi ca pana acum. N-ar strica sa luati putina initiativa si sa va implicati in ceva nou!

Fecioara – Un coleg de-al dumneavoastra va fi intr-o stare neplacuta astazi, iar asta se va rasfrange indirect asupra parcursului acestei zile, intrucat va trebui sa interactionati. Nu aplecati urechea la tot ce are de spus acesta, intrucat veti fi mult mai linistita.

Balanta – Planurile dumneavoastra pentru o vacanta sau o calatorie de afaceri s-ar putea sa fie puse in stand-by astazi. Cateva lucruri apar in ultimul moment si e nevoie de expertiza si atentia dumneavoastra la acest capitol.

Scorpion – Nu cadeti in plasa jocurilor de noroc. Nu traversati o perioada imbelsugata din acest punct de vedere, iar banii pe care ii veti cheltui, nu se vor intoarce inzecit la dumneavoastra. Fiti un pic mai atenta cu finantele dumneavoastra!

Sagetator – Simtiti nevoia sa va retrageti in dormitor si sa inchideti usa, fara a mai raspunde cuiva la telefon sau e-mailuri. Este clar ca aveti nevoie de un concediu, asa ca ar fi bine sa depuneti cererea pentru a va oferi un weekend de trei zile incepand cu vineri sau terminand cu luni.

Capricorn – Este una dintre acele zile in care pare ca totul nu vrea sa functioneze si va fi foarte greu sa faceti ceva util si care sa functioneze. Ar fi bine sa va concentrati pe ceea ce puteti realiza si sa vedeti cum puteti sa obtineti maximul de la aceasta zi nu foarte buna.

Varsator – S-ar putea sa aveti planuita o anumita achizitie astazi, dar inainte de a o face ar fi bine sa analizati foarte bine situatia. Aveti nevoie cu adevarat de lucrul acela? Vi-l permiteti? Fiti foarte atenta cu finantele dumneavoastra!

Pesti – Nu va simtiti motivata astazi si nici nu prea aveti energie, asa ca ar fi bine sa va limitati expunerea la probleme sau alte lucruri care va vor cere un plus de efort. Nu veti da 100% si nu va veti multumi nici pe dumneavoastra, dar nici pe superiorii care se bazeaza pe expertiza pe care o puteti oferi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *