Search for content, post, videos

Horoscop miercuri, 2 aprilie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Tensiuni tinute ascuns pana in prezent incep sa iasa la suprafata pe fondul unor actiuni savarsite din impuls, dezvaluind treptat tot adevarul.

 

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Berbecii se vor arata insensibili cu privire la dorintele persoanelor apropiate, preferand sa le neglijeze intr-o anumita masura. Motivul? Vor fi mai preocupat de sine si de trairile si aspiratiile persoane decat de orice altceva exterior lor, pe fondul conjunctiei Soare-Uranus. Chiar si cu riscul de a rani pe cineva din jur, berbecii ar trebui sa actioneze dupa cum le dicteaza inima si sa demareze chiar o revolutie pentru a arata lumii cine sunt cu adevarat.

 

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

O situatie care pare sa scape de sub controlul nativilor din taur ar putea sa-i faca sa se simta incoltiti. Pe fondul unei suprasolicitari emotionale, taurii ar putea sa defuleze, sa-si manifeste supararea si nervii in relatia cu o persoana absolut nevinovata in ceea ce priveste starea lor, iar mai tarziu sa regrete excesul avut. In loc sa actioneze impulsiv, sa defuleze, mai bine marturisesc ceea ce-i framanta, punand cartile pe masa.

 

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

O intalnire amicala sau profesionala ar putea deveni tensionata pe masura ce divergentele de opinie devin tot mai evidente, iar fiecare participant la discutie va incerca sa demonstreze ca el are dreptate. Insa nu este ziua potrivita discutiilor in contradictoriu, in cazul gemenilor, care vor fi cu atat mai nemultumiti pe masura ce vor observa ca nevoile altora sunt mereu mai importante si au intaietate in fata alor lor. Daca nu vor reusi sa se tempereze in mijlocul discutiilor, mai bine se retrag cu diplomatie si o reiau in alta zi.

 

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Cineva din mediul profesional al racului s-ar putea sa demonstreze ca nu este capabil sa duca la bun sfarsit atributiile primite sau sa realizeze un proiect care i s-a dat pe mana. Acest lucru ii incurca activitatea racului, dar ii ofera si o oportunitate pentru a demonstra mai marilor de la serviciu cat de competent este.

 

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Leii ar trebuie sa-si reconsidere drumurile de facut miercuri, caci s-ar putea dovedi prea solicitante, iar inca un motiv de oboseala este ultimul lucru de care au nevoie nativii acestei zodii, in aceasta perioada. Mai bine se reorienteaza catre activitati de relaxare, fie ca este vorba de o usoara plimbare in timpul pauzei de la munca, fie ca este vorba de o lectura placuta seara cand ajung acasa.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Fecioarele ar putea trai un fel de desteptare emotionala, sub o forma sau alta. Nativii acestei zodii ar putea esa descopere aspecte nestiune pana acum din interiorul lor, aspecte care o sa-i lumineze mintal si o sa-i ajute sa-si prioritizeze asteptarile si obiectivele.

 

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

In ciuda ca faptului ca sunt avide dupa echilibru, balantele vor avea parte de o zi de miercuri mai haotica decat ar fi prevazut in conditiile de fata. Dar instabilitatea le-ar putea fi chiar de folos balantelor, caci lasa loc unor schimbari de care chiar au nevoie.

 

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Scorpionii ar putea sa lase deoparte unele activitati din rutina zilnica pentru a aduce putina noutate in ziua de miercuri, care le va spori cu siguranta starea de bine. Chiar daca ar putea considera ca este o zi nepotrivita pentru a face asa ceva, pe plan emotional si psihologic le va fi de mare ajutor pentru a-si putea indeplini restul responsabilitatilor, saptamana aceasta.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Chiar daca aventura este, din nascare, parte a firii sagetatorului, miercuri, nativii acestei zodii ar putea fi tentati sa-si asume niste riscuri, care tine de latura lor creativa, la care nici n-au indraznit sa se gandeasca pana acum. Entuziasmul este la maximum, sagetatorii fiind cuprinsi de un val de inspiratie. Insa nu toti vor aprecia entuziasmul si nonconformismul lor. Inainte sa-si prezinte ideile, ar trebui sa si le structureze si sa gaseasca argumente si planuri de rezerva pentru orice intrebare venit din partea prietenilor, a colegilor sau a partenerilor.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Capricornii ar putea primi vesti bine sau sa poate isi vor schimba, pur si simplu, atitudinea cu care privesc viata, realizand, intr-un final, ca o mare parte din stresul si grijile de zi cu zi si le genereaza de unii singuri.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Pe masura de Soarele prinde din urma planeta principala care guverneaza Varsatorul, Uranus, ritmul deja accelerat al vietii nativilor acestei zodii devine si mai alert, si mai solicitant, chiar in momentul in care varsatorilor li se pare ca treburile nu pot lua un fagas mai rau. Mai mult, nativii acestei zodii ar putea fi pusi in fata unor situatii noi, ar putea sa li se ceara sa faca si alte lucruri decat cele cu care sunt deja obisnuiti. Insa nu trebuie sa se sperie, ci sa aiba curaj in fata provocarilor.

 

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 2 aprilie

 

Situatia financiar a pestilor ar putea suferi o lovitura miercuri. Fie vor fi nevoiti sa cheltuiasca bani pe ceva neprevazut, fie o sa-i prinda din urma niste datorii, niste facturi mai mari care o sa le ingreuneze situatia financiara. Insa cu rabdare si cumpatare in cheltuieli o sa razbeasca si o sa se incadreze in veniturile lunare.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *