Search for content, post, videos

Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

horoscop luni

Zi de luni destul de dificila pentru majoritatea nativilor zodiacului, avand in vedere ca au loc o serie de evenimente destul de neplacute pe plan profesional si financiar.

BERBEC – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Berbecii isi dau seama luni ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa isi imbuneze superiorii, pentru a avea parte de suportul financiar de care au nevoie. Din pacate, nativii acestei zodii nu au sanse de izbanda in cursul acestei zile.

TAUR – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Taurii isi dau seama luni ca ar fi cazul sa faca in asa fel incat sa isi imbuneze superiorii pentru a avea parte de beneficiile pe care le vaneaza de atat timp. Din pacate insa, nativii acestei zodii nu au parte de bunavointa superiorilor asa ca nu au sanse mari de izbanda.

GEMENI – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Zi minunata pentru Gemeni, care reusesc luni sa puna in aplicare absolut tot ceea ce si-au propus. Nativii acestei zodii trec printr-o perioada minunata din toate punctele de vedere. Persoana iubita le este alaturi in absolut tot ceea ce inteprind, asa ca au parte doar de sanse de izbanda. Pe plan profesional au parte de o mare realizare.

RAC – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Racii reusesc luni sa se bucure de un castig financiar suplimentar care ii ajuta sa isi puna in aplicare planurile pe care le au de ceva vreme. Mai mult decat atat, reusesc sa faca in asa fel incat sa adune toata familia, spre seara, pentru a sarbatori un eveniment important.

LEU – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Zi de luni destul de buna pentru Lei, avand in vedere ca au reusit sa faca o mare schimbare pe plan personal. Este posibil sa se fi mutat intr-o noua locuina sau sa fi pus mana pe o suma importanta de bani, care sa ii ajute in tot ceea ce isi doresc sa intreprinda in viitor.

FECIOARA – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Fecioarle incearca luni sa faca pace cu un coleg la locul de munca, avand in vedere ca au impresia ca din cauza acelui coleg nu reusesc sa evolueze asa cum isi doresc. Asa ca nativii acestei zodii sunt dispusi sa pace cu dusmanul lor pentru a reusi sa duca la bun sfarsit ceea ce si-au propus, pe plan profesional.

BALANTA – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Balantele isi dau seama luni ca ar fi cazul sa puna deoparte o suma de bani, pentru a nu intra din nou in impas financiar. Nativii acestei zodii sunt constienti de faptul ca este cazul sa puna bani deoparte pentru a nu mai ajunge sa se imprumute de la cunoscuti.

SCORPION – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Scorpionii isi dau seama luni ca daca nu reusesc sa faca pace cu persoana iubita vor avea de pierdut pe viitor. Din pacate insa, din cauza atitudinii lor, nativii acestei zodii nu au mari sanse de izbanda, asa ca vor fi nevoiti sa se multumeasca cu o promisiune pe care vor spera ca persoana iubita o vor onora.

SAGETATOR – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Sagetatorii se confrunta luni cu probleme la locul de munca, din cauza nu reusesc sa duca la bun sfarsit ceea ce le este cerut sa faca. Asa ca, in ciuda eforturilor pe care le depun, nu se vor bucura deloc de aprecierea superiorilor. Nativii acestei zodii isi dau seama ca vor trebui sa se calmeze si sa isi puna oriden in ganduri pentru a evolua asa cum isi doresc.

CAPRICORN – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Zi dificila luni pentru Capricorni, din cauza ca oboseala isi spune cuvantul si nu pot sa presteze asa cum si-ar dori la locul de munca. Nativii acestei zodii au nevoie de o perioada de odihna pentru a isi reintra in mana si pentru a da randament 100% asa cum isi doresc.

VARSATOR – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Varsatorii au o zi de luni minunata! Nativii acestei zodii isi dau seama ca persoana iubita le este alaturi in orice moment si ca au toate sansele sa faca impreuna absolut tot ceea ce si-au propus. Zi de luni si un inceput de saptamana cel putin promitatoare pentru nativii acestei zodii.

PESTI – Horoscop luni, 7 decembrie, 2015

Pestii isi dau seama luni ca este indicat sa faca in asa fel incat sa se redreseze din punct de vedere financiar. Nativii acestei zodii isi dau seama ca in ultima vreme au cheltuit mult prea multi bani ceea ce i-a cam dezechilibrat. Asa ca vor trebui sa gaseasca un plan pentruredresare profesionala, pentru a face rapid rost de fonduri.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *