Search for content, post, videos

Horoscop luni, 28 aprilie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Multi dintre noi vom intampina dificultati in a ne reacomoda cu rutina saptamanii lucratoare, fapt care ar putea duce la agravarea unor situatii tensionate ce, in realitate, prezinta solutii simple si la indemana.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Berbecii se vor trezi cu mult entuziasm in prima zi a saptamanii, insa, in scurt timp, acesta se va evapora, lasand nativii acestei zodii descumpaniti si deja obositi. Desi au avut cateva zile de relaxare, tonusul psihic acumulat va fi consumat relativ repede din cauza unor probleme minore, dar prost gestionat gestionate. Este indicat ca Berbecii sa nu se inhame la activitati solicitante sau la discutii contradictorii, pentru ca trec prin tulburari emotionale care ar putea sa le afecteze eficacitatea in solutionarea problemelor.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

In prima zi de munca a saptamanii Taurii vor fi tot mai tentati sa fuga de responsabilitati, pentru ca simt ca zilele libere avute nu au fost suficiente pentru revigorarea starii lor de spirit. Insa, vor-nu vor, Taurii vor fi nevoiti sa-si asume toate sarcinile pe care le au de indeplinit. Totusi, vor avea parte si de momente de relaxare care-i vor ajuta sa se puna din nou pe treaba.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Gemenii vor insista ferm pe propriile nevoi, fiind satui sa tot „inghita” sarcini si responsabilitati care, de fapt, nu ar trebui sa le revina. Se vor zbate si vor fi mai vocali cu propriile drepturi si obligatii, antrenandu-se in negocieri aprinse. Gemenilor le este recomandat sa se foloseasca intotdeauna de argumente verificabile atunci cand incearca sa castige lupta prin negocieri, lasand laoparte antipatiile si emotiile in cercul lor profesional.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Racii vor fi mai deschisi in a discuta cu partenerii de munca despre obiectivele lor in cariera si despre sperantele lor de viitor. Totusi, discutiile purtate nu-i vor aduce mai aproape de ceea ce-si doresc daca nu sunt urmate si de actiuni concreta. „Filosofeala” ajuta doar in masura in care este urmata de actiune, asadar Racii ar trebui sa caute solutii realizabile si sa inceapa sa le puna in practica.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Leii se vor trezi alergand intr-un cerc vicios pe masura ce incearca sa gaseasca un echilibru intre nevoile lor si responsabilitatile lor. Readaptarea la rutina zilnica este usor dificila pe fondul dorintei lor de libertate. Cu toate acestea, nativii din Leu sunt perfect constienti de ceea ce au de facut si dispun de toate mijloacele necesare pentru a-si onora atributiile. O abordare practica a problemelor este cea mai iscusita strategie pentru Lei.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Fecioarele isi vor petrece ziua incercand sa aplaneze conflicte, sa rezolve impedimente aparent minore, dar riscante pe termen lung – toate cu scopul de a mentine echilibrul fragil in care activeaza. Aceasta activitatea care se va desfasura si pe plan profesional, si pe plan personal o sa le consume rezerva de energie adunata in zilele libere. Fecioarele ar putea, totodata, sa se confrunte cu situatii problematice chiar si dupa ce nu mai au energia necesara sa le rezolve. In astfel de momente, le este recomandat sa mearga pe propriile instincte.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

In viata personala a Balantelor, o relatie „lejera”, fara mari angajamente, se va transforma in ceva mult mai intens decat nativii acestei zodii lasa sa se vada la suprafata. Pe de alta parte, Balantele vor fi deschise sa-si manifeste sentimentele si trairile, dar felul in care o vor face ar putea sa creeze tensiuni in relatia cu o persoana apropiata. Orice ar fi, Balantele trebuie sa-si mentina cumpatarea si chiar sa umble cu manusi daca stiu ca interlocutorului este, din diverse motive, instabil emotional.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Scorpionii vor fi afectati de trairi contradictorii, chiar si de furie pe masura ce vor constata ca partenerii de serviciu nu se tin de promisiunile facute si, astfel, le ingreuneaza efectiv munca. De regula exigent cu activitatile pe care si le-a asumat, nativul din Scorpion ar putea sa se simta chiar tulbersat de actiunile sau lipsa de actiune a anumitor persoane din cercul lor profesional. Desi vor incerca sa caute un raspuns la nedumeririle lor chiar de la acestea, Scorpionilor nu li se recomanda sa se angajeze in discutii contradictorii, pentru nu sunt dispusi sa fie toleranti cu interlocutorii lor. Astfel, pot pune paie pe foc in detrimentul lor, chiar daca intentia lor initiala era una buna.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Sagetatorii se vor simti iritati de faptul ca trebuie sa asculte si chiar sa rezolve unele probleme minore. Viziunea lor de ansamblu asupra lucrurilor ii face sa nu tolereze detaliile inutile pentru ca risca sa-si piarda directia din cauza suprasolicitarii aparute pe fondul unor nimicuri. In astfel de momente, trebuie sa se concentreze din plin si chiar sa se retraga, efectiv, din mediul in care simte ca-l sufoca detaliile inutile.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Capricornul are acum de castigat de pe urma firii lui responsabile si foarte constiente de propriile responsabilitati. Astfel, chiar daca este prima zi a saptamanii, in timp ce altii pun osul la treaba, nativii acestei zodii se pot relaxa. Insa, Capricornii ar putea trezi sentimente de invidie din partea celor cu care colaboreaza. Pe de alta parte, chiar daca si-au dus la bun sfarsit sarcinile, ziua nu se va termina fara ca nativii din Capricorn sa nu-si gaseasca o noua activitatea profesionala de realizat.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Varsatorii au obligatii personale de care nu au reusit sa se ocupe pe fondul unei stari de delasare care i-a determinat sa amane multe lucruri. Dar toate amanarile prind din urma Varsatorul care se va trezi cu o multime de treaba chiar din prima zi a saptamanii. El va termina ziua simtindu-se de parca ar fi vineri seara si a muncit in continuu o saptamana intreaga. Insa, intr-un final, nativii acestei zodii nu se plang pentru ca sunt constienti ca doar din cauza lor au fost nevoiti sa lucreze la turatie maxima luni.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 28 aprilie

 

Pestii si-au facut programul pe toata saptamana si, desi apar si lucruri neprevazute, incapatanarea lor ii face sa-si respecte obligatiile deja asumate inaintea oricaror altor situatii nou aparute. Pe de alta parte, desi determinarea Pestilor ii ajuta sa fie mai productivi, ei tind sa-si neglijeze persoanele dragi din viata lor personala. Astfel, pot aparea tensiuni intre viata personala si cea profesionala, Pestii fiind din nou nevoiti sa impace si capra, si varza.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">Afacerea ta</cite>

    Acum poti invata Limba Engleza printr-o metoda unica in Romania testata pe zeci de mii de oameni.Iata cum poti invata Limba Engleza in 21 de zile.Afli mai multe detalii pe site-ul: invetiengleza ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *