Search for content, post, videos

Horoscop luni 14 aprilie. Ce rezerva astrele pentru fiecare zodie

Ziua de luni este destul de tensionata pentru majoritatea nativilor zodiacului, insa toate greutatile aparute vor disparea in timp foarte scurt. 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Berbecii au o zi destul de grea, avand in veder ca avantajele financiare au luat sfarsit. Persoana iubita este din ce in ce mai distanta iar acest lucru va face sa va simtiti destul de nesiguri pe voi insiva. Nu disperati insa, astrele se arata favorabile spre sfarsitul saptamanii. 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Taurii sunt foarte ingrijorati din cauza ca in ultima vreme toata lumea le da de inteles ca au devenit schimbatori. Poate tocmai de aceea nu se mai inteleg cu nimeni si ar trebui sa-si puna multe semne de intrebare. Lipsa somnului poate fi una dintre cauzele principale ale tuturor problemelor . Singurul lucru care merge bine pentru Tauri este planul amoros. 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Gemenii au o zi minunata! Totul merge conform planurilor voastre si veti avea surprize pe partea financiara. Cu toate acestea, ar trebui sa fie atenti la relatiile cu persoanele influente la locul de munca. Partea financiara se arata favorabila incepand de marti. 

RAC – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Tensiunile in cuplu din ultima vreme isi spun cuvantul si nu va simtiti deloc in largul vostru astazi. Este important sa va pastrati calmul si sa va ganditi la lucrurile pozitive din viata. Tot raul este mereu spre bine. 

LEU – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Leii sunt „pansament” pentru sufletul multor apropiati care au nevoie de ei. Isi vor canaliza energia in ajutarea tuturor apropiatilor pentru ca sunt de parere ca este nevoie sa faca acest lucru. Iar karma le va fi favorbaila ulterior iar acest lucru se va simti pe toate planurile. 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Fecioarele au nevoie de pasiune insa comportamentul isteric care le caracterizeaza le face sa nu aiba parte de afectiunea dorita. Ar fi indicat sa va ganditi de doua ori inainte sa va certati cu persoanele iubite si sa incercati sa fiti mai tolerante. Iar persoanele iubite ar trebui sa va inteleaga „pofta” de viata. 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Pentru Fecioare este o zi zen. Nu se mai gandesc la bani asa cum fac de obicei. Nu trudesc asa cum fac in fiecare zi iar acest lucru ii face pe acesti nativi sa faca o introspectie necesara. 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Scorpionii vor avea o zi minunata din punct de vedere sentimental Totodata, vor avea mari surprize la nivel financiar iar acest lucru ii va face sa se simta minunat. Persoana iubita le pregateste o serie de surprize placute, iar acest lucru ii va face pe acesti nativi sa se simta in al noualea cer. 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Sagetatorii sunt entuziasmati datorita proiectelor care in sfarsit prind contur. Se xeaza mult pe partea profesionala in ciuda faptului ca finalul acestei saptamani a fost unul destul de agitat din cauza petrecerilor. Cu toate acestea, semnele zilei de luni se arata benefice. 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Capricornii au o zi tensionata, mai ales pe plan profesional. Nu se bucura de aprecierea sefilor, in ciuda faptului ca se chinuie destul de mult sa le intre in gratii. Cu toate acestea, toate eforturile lor nu se materializeaza in niciun fel, cel putin pana la mijlocul saptamanii. 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Varasatorii au o zi minunata din toate punctele de vedere. Se bucura de suportul prietenilor in ciuda faptului ca pe plan personal situatia este destul de tensionata. Cu toate acestea, lucrurile devin pozitive avand in vedere ca sunt constienti de faptul ca viata e scurta. 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 14 aprilie

Pestii au o zi in care isi scot in evidenta latura creativa! Mare atentie insa la deciziile pe care le luati, avand in vedere ca nu luati in calcul posibilitatea esecului. Totodata, pot aparea probleme minore de sanatate 

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *