Search for content, post, videos

Horoscop joi, 1 mai. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ne adaptam cu usurinta unor situatii noi, dar ne pierdem repede rabdarea atunci cand trebuie sa stam si sa asteptam dupa cineva.

 

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

O stare de aiureala va marca nativii din Berbec, mintile lor fiind suprasolicitate de o multime de ganduri fugare. Desi tavalugul mintal o sa li se para amuzant si-l vor imbratisa cu placere, Berbecii risca sa fie mustrati pentru ca, pur si simplu, nu apuca sa-si faca treaba.

 

TAUR – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Cineva incearca sa-i determine pe nativii din Taur sa faca ceva ce nu este tocmai pe placul lor sau in care nu gasesc niciun fel de sens, motiv pentru care va fi o provocare sa raspunda in mod favorabil cererii, cu atat mai mult cu cat isi doresc, de fapt, sa se concentreze pe sine, nu pe altii.

 

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Natura duala a Gemenilor va fi mai evidenta astazi decat in alte zile pe masura ce entuziasmul nativilor acestei zodii va avea fluctuatii semnificative. Desi Gemenii se simt perfect confortabil cu oscilatiile comportamentale si de stare, cei din jurul lor ar putea sa-i considerea fie prea duri, fie prea egoisti.

 

RAC – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Pentru a se mentine pe linia de plutire, Racii ar trebui sa nu se abata deloc de la programul de astazi. Orice abatere ar putea sa-i conste efort emotional si timp suplimentar de munca, iar ei deja tind catre o stare de suprasolicitare destul de periculoasa.

 

LEU – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Initial, Leii se vor bucura de incurajarile primite de la prieteni cu privire la o anumita chestiune, insa, mai tarziu, se vor simti puternic presati de acestia pentru ca o sa li se ceara sa ia o decizie extrema intr-un timp foarte scurt, iar nativii din Leu nu sunt inca pregatiti sa o faca.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

O relatie personala o sa genereze stres si emotii in viata nativului din Fecioara, fapt care ar putea sa-i afecteze munca, scazandu-i eficienta si productivitate, iar acest lucru nu va trece, din pacate, neobservat.

 

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

A se mentine in echilibru este principala reactie a Balantei la stres, dar de data asta ii va fi mai greu decat deobicei, pentru ca in joc sunt chiar obiectivele personale care risca sa fie „indepartate” chiar de situatia incomoda in care se afla Balanta.

 

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Porniti pe treaba inca de la primele ore ale diminetii, Scorpionii vor da dovada de eficienta, dar ar putea sa piarda oportunitatea rara de a avea parte de o experienta emotionala si placuta cu o persoana foarte draga, tocmai pentru ca se concentreaza prea mult pe munca.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Sagetatorii vor fi deschisi sa asculte problemele prietneilor sau ale colegilor apropiati, dar se vor detasa repede de discutie, vor inceta sa mai auda la un moment dat pentru ca-si vor da seama ca sperantele lor, obiectivele lor sunt, in realitate, destul de greu de atins. Acest lucru il vor constientiza tocmai in timpul discutiilor, dar nu trebuie sa-i demoralizeze. Greu de atins nu inseamna imposibil.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Capricornii vor fi puternic emotionali astazi si vor fi tentati sa se lase atrasi de cauze sociale la care empatizeaza. Insa ar trebui sa fie cu bagare de seama caci nu toti din jurul lor au intentii oneste in ceea ce priveste relatia cu ei.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Copilul din interiorul Varsatorului este dornic de joaca si incurajeaza nativul acestei zodii sa lase responsabilitatile deoparte macar pentru un timp scurt. Atata timp cat Varsatorii nu se lungesc in starea infantila, chiar le va prinde bine aceasta detasare.

 

PESTI – horoscopul zilei de joi, 1 mai

 

Pentru Pesti va fi o provocare sa gandeasca la rece unele probleme pentru ca se vor resimti o stare conflictuala in ei insisi, intre ceea ce stiu ca trebuie sa faca si ceea ce vor sa faca.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *