Search for content, post, videos

Horoscop financiar iulie 2015. Cum stai cu banii

Luna iulie este decisiva pentru toti nativii horoscopului, din punct de vedere financiar. Se prevad unele schimbari de flux al banilor, avand in vedere aparitia unor oprtunitati neasteptate si totodata aparitia unor cheltuieli neasteptate, pentru mai toti nativii horoscopului.

Horoscop financiar iulie 2015 – BEREBC

Luna iulie vine cu destul de multe oportunitati din punct de vedere financiar pentru Berbeci. Momentele cheie in care li se arata aceste oportunitati coincid cu momentele in care isi dau seama ca ar fi cazul sa faca o serie de schimbari profesionale. Zile norocoase la bani: 15, 20 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – TAUR

Nativii din Taur pe de alta parte nu trec prin schimbari mari din punct de vedere financiar in iulie. Mai precis, pentru nativii din Taur, luna iulie nu este altceva decat luna in care se vor redresa financiar si in care isi vor regasi echilibrul. Zile norocoase la bani: 10 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – GEMENI

Luna iulie este minunata pentru Gemeni din punct de vedere financiar. Mai precis, fac foarte multi bani pe langa salariu, din diverse proiecte care nu le vor manca deloc timpul si pe care le vor gasi usor de dus la capat. Mai mult, li se ivesc mari oportunitati de avansare profesionala. Zile norocoase la bani: 1, 12, 15, 20, 25 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – RAC

Racii au o luna destul de buna din punct de vedere financiar in iulie. Situatia se stabilizeaza datorita unui castig neasteptat care va aparea pe la jumatatea lunii iunie, din partea unui apropiat. Zile norocoase la bani: 15, 20 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – LEU

Luna iulie este benefica si pentru Lei din punct de vedere financiar, datorita faptului ca scapa, in primul rand, de foarte multe datorii. Ca printr-o minune, nativii acestei zodii vor avea parte de un castig surprinzator ce-i va scoate din toate incurcaturile. Zile norocoase la bani: 1, 20, 14, 17 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – FECIOARA

Fecioarele dau de greu din punct de vedere financiar incepand cu a doua jumatate a lunii iulie. Aceasta perioada vine dupa ce in prima parte a lunii iulie se bucura de castiguri substantiale, neasteptate. Asa ca financiar vorbind, nativii din Fecioara vor avea o luna echilibrata in iulie. Zile norocoase la bani: 1, 5 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – BALANTA

Luna iulie este neasteptat de grea din punct de vedere financiar pentru nativii din Balanta. Acest lucru se intampla din cauza ca Balantele sunt obligate sa isi achite o mare parte din datoriile destul de mari pe care le-au facut pe parcursul intregului an. Zile norocoase la bani: 15 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – SCORPION

Scorpionii au parte de suisuri si coborasuri, din punct de vedere financiar, in iulie. Mai precis, luna iulie debuteaza cu o serie de oportunitati finaciare care se vor si materializa. Insa, dupa data de 10 iulie, nativii din Scorpion vor fi spusui unor cheltuieli neasteptate care-i vor lua prin surprindere. Zile norocoase la bani: 1, 4 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – SAGETATOR

Sagetatorii au parte de o luna lipsita de schimbari majore din punct de vedere financiar, in iulie. Nativii acestei zodii se bucura de un echilibru care-i punte intr-o situatie confortabila, dinpunct de vedere financiar. Zile norocoase la bani: 1, 10, 18 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – CAPRICORN

Capricornii au impresia la inceputul lunii iulie ca sunt cat se poate de defavorizati din punct de vedere financiar. Cu toate acestea, incepenad de pe data de 13 iulie, lucrurile se vor schimba. De pe 13 iulie incolo vor avea parte de o serie de castiguri banesti substantiale, care le vor reda speranta in ceea ce priveste planul lor de a se pune pe picioare. Zile norocoase la bani: 13, 14, 19 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – VARSATOR

Varsatorii sunt cel putin rasfatati din punct de vedere financiar in luna iulie 2015! Nativii acestei zodii fac rost de sume importante de bani cu ajutorul carora reusesc sa isi puna in practica toate planurile si sa mai si ramana cu destul de multi bani in buzunar. Zile norocoase la bani: 1, 5, 10, 15, 23, 28 iulie.

Horoscop financiar iulie 2015 – PESTI

Si Pestii au parte de surprize placute din punct de vedere financiar in iulie. Se bucura atunci cand vad ca fac rost de finante, avand in vedere ca au planificate o serie de cheltuieli destul de mari in luna septembrie a acestui an. Zile norocoase la bani: 15, 20 iulie.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *