Search for content, post, videos

Weekend 8-9 octombrie. Momente bune pentru trei zodii

Horoscop de weekend 8-9 octombrie 2016. Ce au pregătit astrele în acest final de săptămână pentru fiecare zodie în parte.

Pentru trei zodii, aceste două zile vin doar cu vești bune. Putem spune chiar că soarele răsare pe strada lor și că totul le va merge din plin.

Există, însă, și nativi care nu vor fi la fel de norocoși. O zodie va avea de suferit din pricina relațiilor cu prietenii, în timp ce alta se va simți sufocată de rutină și de monotonie.

Berbec

Sâmbătă: Trebuie să pui piciorul în prag și să îți susții punctul de vedere. Sunt momente în care trebuie să te impui, iar astăzi este unul dintre ele. Chiar dacă unii te vor irita cu atitudinea lor, este necesar să rămâi ferm pe poziție.

Duminică: Sunt posibile unele dificultăți financiare, dar nu este cazul să demoralizați. Poți primi un ajutor nesperat din partea unei rude mai în vârstă care îți rezolvă o parte din probleme.

Taur

Sâmbătă: Trebuie să începi să faci ceva pentru a-ți vedea visele puse în practică. Este momentul în care trebuie să începi să ieși din zona de confort și să începi să construiești.

Duminică: Succesul îți surâde astăzi, atât pe plan sentimental, cât și în plan financiar. Ascultă-ți intuiția și vei lua cele mai bune decizii.

Gemeni

Sâmbătă: Astăzi te simți constrâns și simți că te confrunți cu atitudinea aspră a celor din jur, care nu te lasă să te exprimi în voie. Nu trebuie să te enervezi și să îți complici inutil existența

Duminică: Relațiile cu prietenii pot suferi astăzi, de aceea nu trebuie să ții morțiș să ai dreptate în anumite privințe. O deziluzie sentimentală îți poate strica ziua.

Rac

Sâmbătă: Îți pui toată energia și pasiunea într-un nou proiect, care pornește acum. Trebuie să dai dovadă de perseverență, dacă vrei ca totul să meargă ca pe roate.

Duminică: Te simți în largul tău, înconjurat de prietenii tăi. Planifici să pleci cu persoana iubită într-o mini-vacanță, în care să vă reîncărcați bateriile.

Leu

Sâmbătă: Este necesar să te bucuri la maxim de această zi, mai ales că nimic nu pare să îți întunece mintea. Persoana iubită te adoră, iar prietenii își sunt mai aproape ca niciodată

Duminică: Ești pus în fața unei decizii foarte importante, de aceea nu trebuie să te grăbești. Munca și eforturile depuse până acum încep să producă rezultate.

Fecioară

Sâmbătă: Azi este o zi în care rugăciunile îți vor fi ascultate și vei primi doar vești bune. Te bucuri de ceea ce afli și vrei să împărtășești veștile cu cei dragi.

Duminică: Treci printr-un moment favorabil și ai ocazia de a începe o nouă activitate ale cărei rezultate se vor vede în viitor. Nu-ți fie teamă, rezultatele vor fi favorabile.

Balanță

Sâmbătă: Te simți copleșit de monotonie și rutină și îți dorești ca timpul să treacă mai repede. Încearcă să nu grăbești lucrurile și să nu ignori aspectele mărunte ale vieții

Duminică: Îți dorești să îți începi o afacere și primești sfaturi prețioase. Spre amiază, este posibil să ai o dispută aprinsă cu un membru al familiei.

Scorpion

Sâmbătă: Pui la încercare nervii și sentimentele partenerului. Nu îți neglija persoana iubită, pentru că riști ca lucrurile să scape de sub control în relația ta și să ai de suferit foarte mult.

Duminică: Azi se ivește posibilitatea unei rezolvări pentru o problemă financiară care te enervează de ceva vreme. Profită de această ocazie și scapă de acest impas.

Săgetător

Sâmbătă: Planurile pe care le-ai făcut cu familia merg foate bine, iar toți din jurul tău par într-o armonie de deplină.

Duminică: A venit momentul în care să te gândești serios la planurile de viitor. Persoana iubită așteaptă ca tu să iei o decizie finală. Nu mai trage de timp.

Capricorn

Sâmbătă: Primești o veste care te bucură la maxim. Este chiar informația care te ajută să treci peste un moment foarte dificil. Acest mesaj îți redă încrederea în sine.

Duminică: Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt la un nivel maxim de încredere. Primești vizita unor persoane care își fac ziua mai bună.

Vărsător

Sâmbătă: Totul e armonios la tine în familie și te simți perfect în sânul celor dragi. Este o zi în care te poți relaxa în voie.

Duminică: Sunt posibile unele discuții în contradictoriu cu persoana dragă, dar nu este nimic care să te îngrijoreze. Este posibil ca o persoană mai în vârstă să îți dea un sfat important.

Pești

Sâmbătă: Aștepți să primești ceva în schimb de la ceilalți pentru lucrurile pe care le-ai făcut pentru ei, dar acest lucru nu se întâmplă. Nu ar trebui să te dezamăgească acest lucru, pentru că tot binele pe care îl faci se va întoarce, la un moment dat, asupra ta.

Duminică: Te macină o problemă sentimentală de mai multă vreme, dar nu ți-ai făcut încă curaj să vorbești despre ea. Nu strică să vorbești despre asta cu unul dintre membrii familiei tale.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *