Search for content, post, videos

Horoscop de weekend, 30 martie-2 aprilie

Iata ce va pregatesc astrele pentru acest sfarsit de saptamana!       

Berbec

Mult aşteptatul verdict în cazul unei probleme complicate poate să apară chiar azi, ceea ce relaxează vizibil atmosfera. Ai stat ca pe ghimpi în aşteptarea acelui răspuns, şi acum, când totul se aşază pe făgăşul normal, parcă începi şi tu să mai respiri. Pare să fie un răspuns corect, care restabileşte ordinea într-o chestiune din care ai avut de suferit, dar acum simţi că ţi se face dreptate. A meritat să aştepţi, căutând în permanenţă dovezi în favoarea nevinovăţiei tale şi iată că ai reuşit!

Taur

S-au acumulat foarte multe sarcini la serviciu şi nu ştii de care să te apuci mai întâi. Ai avea nevoie de o mai bună organizare a resurselor de care dispui, de aceea e bine să asculţi de cineva mai în vârstă, care ţi-ar putea spune ce trebuie să faci. Că recunoşti sau nu, ai multe de învăţat de la un colaborator care a trecut prin situaţii similare şi se arată dispus să-ţi împărtăşească din propriile experienţe. Ascultă-l, ştie ce spune şi nu vei mai pierde şi tu vremea cu încercări, folosindu-i reţeta de-a gata!

Gemeni

Nu ştii în ce merită să investeşti azi toată energia, pentru că ar fi mai multe variante la fel de atractive, parcă ai fi tras în două direcţii incitante şi oricât ai încerca să te împarţi în mod egal, doar una singura poate primi toată atenţia ta. Alege ceea ce-ţi convine cel mai mult şi care te satisface pe deplin, ca să canalizezi toată energia ta spre acel ţel care pare promiţător. E greu să te decizi, de aceea vei alege cu sufletul, ceea ce îţi place cel mai mult dintre variantele pe care le ai la dispoziţie. Nu fugi după doi iepuri, totuşi!

Rac

Ispita îşi bagă coada în viaţa ta sentimentală, cu riscul de a lăsa urme nedorite. Presimţi că cel drag îţi ascunde ceva, trădează gesturi care nu-ţi plac şi suferi în sinea ta, pentru că ţi-e frică de o confruntare directă cu adevărul, dar dacă vei crea precedent, trecând mereu cu vederea erorile, aduci prejudicii mari vieţii de cuplu. Dacă l-ai prins cu o greşeală, ia măsuri imediat, ca să nu devină o practică obişnuită din care doar tu, cel mai sensibil, vei avea de fiecare dată de suferit.

Leu

Nu ştii să profiţi de ocaziile bune căci, chiar dacă ţi se oferă ceva excepţional pe tavă, nu te prinde în cea mai bună formă şi dai cu piciorul. Totul depinde de starea ta de spirit, pentru că eşti influenţat de anturajul nefast în care ai nimerit. Dacă te-ai afla printre oameni veseli, optimişti, dinamici, totul ar merge de minune, dar în compania celor care se lamentează într-una la fiecare hop e normal să începi să priveşti lucrurile în aceeaşi lumină. Rupe-te aşadar de mediile în care planează pesimismul şi depresia şi agaţă-te chiar şi de cea mai mică rază de lumină.

Fecioară

Eşti de mare ajutor unui prieten aflat într-un impas, pentru că atitudinea ta pozitivă îl scoate din starea sa sumbră. Şi el a făcut la fel altădată, când te-a simţit pe tine vulnerabil şi trist, deci în astfel de momente se vede valoarea prieteniei sincere. Îi ridici moralul cu o glumă bună, cu o încurajare, oferi un umăr de ajutor, ceea ce te face şi pe tine fericit, pentru că zâmbetul de pe chipul său după ce va trece de marele hop va fi cea mai frumoasă răsplată. Nu aştepţi nimic în schimb, ci te oferi necondiţionat cu inima deschisă.

Balanţă

Cu bani, azi merită să faci plăceri celor pe care-i iubeşti. Nu te preocupă latura pragmatică a bugetului de care dispui, ci doar sentimentul de bucurie pe care îl poate declanşa în jur generozitatea ta. Dai bani fără să te uiţi la sumă, mai ales pe lucruri frumoase, care aduc fericire celor care beneficiază de gesturile tale costisitoare. Te preocupă mai mult bijuteriile, accesoriile de modă, investiţiile în aspectul exterior, dar şi în fericirea sufletului, ca atare eşti pregătit să cheltuieşti fără măsură în orice oferă bucurie, chiar şi de moment.

Scorpion

Rezultatele modeste la care ajungi te dezarmează şi îţi pierzi interesul pentru ceea ce făceai. Altceva aşteptai şi când vezi că roadele sunt atât de banale, aproape că eşti gata să renunţi la tot. Dacă ţi-ai stabili ţeluri mai mici, fără a ridica ştacheta chiar atât de sus, evoluţia ar fi mult mai bună, dar acum eşti dezamăgit şi nu mai ai nici un elan să duci mai departe ce ai început. Dacă te-ai mulţumi cu puţin, ţi-ai recăpăta motivaţia iniţială, dar dacă visele tale sunt mult prea sus aproape că devin imposibile în starea în care te afli.

Săgetător

Planurile tale stau pe loc din cauza unui detaliu pe care nu l-ai putut rezolva la timp. Nu te grăbi şi mai ales nu renunţa la visele tale, pentru că astfel de obstacole sunt absolut normale şi dacă renunţi atât de repede e semn că visul tău cel mare nu mai este posibil. Ai răbdare, fă paşi mici către scopul tău, pentru că el este tangibil, doar că mult mai lent decât ai dori tu. Se ştie că eşti grăbit din fire şi vrei roade imediate, dar de data aceasta trebuie să mai aştepţi până la nivelul visat.

Capricorn

Viaţa de familie este planul unor evenimente promiţătoare în care toţi cei dragi participă cu inima deschisă. Aşteptaţi doar lucruri bune de la viitor şi visaţi frumos împreună, dar dacă fiecare şi-ar aduce contribuţia cu aceeaşi pasiune şi cu acelaşi entuziasm roadele s-ar arăta mult mai repede. Adună-i pe cei dragi în preajma ta şi canalizaţi-vă forţele unite în acelaşi sens. Munciţi acum împreună şi tot împreună veţi sărbători la final rezultatele excelente pe care le construiţi, iar gândirea pozitivă vă trimite direct la împlinirea visului vostru.

Vărsător

Ai grijă la viteză, dacă pleci la drum, pentru că eşti cam aiurit şi scapi din vedere unele detalii care îţi pot crea neplăceri. Verifică starea maşinii înainte de a porni în călătorii lungi şi dă un telefon la destinaţie să vezi dacă acolo te aşteaptă ceea ce doreai. E posibil să intervină ceva neprevăzut pe parcurs şi să te trezeşti că ai făcut drumul degeaba din cauza faptului că ai ignorat să mai verifici încă o dată informaţiile înainte de a pleca. Deplasările conţin o oarecare doză de neprevăzut, căci nu-ţi iese nimic aşa cum ai planificat la pornire.

Peşti

Fă echipă cu oameni mai energici şi mai agitaţi decât tine, pentru că ai nevoie de un stimulent pe care numai astfel de persoane ţi-l pot da. Dacă te-ai alătura unor oameni pasivi, fricoşi, pesimişti, fii sigur că nu ai ajunge la nici un rezultat promiţător, or colaborarea cu unii colegi mult mai nervoşi din fire se poate dovedi a fi salvatoare ca să te scoată din pasivitate sau comoditate. Dacă îţi insuflă energie pozitivă, împreună sunteţi capabili de reuşite notabile, deci caută compania celor curajoşi şi plini de viaţă.

(Sursa: www.acvaria.com)

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *