Search for content, post, videos

Horoscop de weekend: 23 – 25 martie

Iata ce surprize va pregatesc astrele in acest weekend.

Berbec

Aveţi ocazia să puneţi în practică planurile în legătură cu o afacere rentabilă. Relaţiile de prietenie au o evoluţie bună, însă dorinţa dumneavoastră de independenţă ar putea genera tensiuni în familie. Vă sfătuim să fiţi diplomat şi să nu refuzaţi dialogul cu membrii familiei.

Taur

Nu vă grăbiţi să începeţi o activitate nouă până când nu le finalizaţi pe cele deja începute. Pentru a avea succes pe plan profesional, trebuie să fiţi perseverent şi inventiv. Din punct de vedere financiar, traversaţi o perioadă de instabilitate. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.

Gemeni

La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi care vă indispun. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolva repede cu ajutorul colegilor. După-amiaza sunteţi decis să faceţi schimbări în cămin. Familia este de acord cu iniţiativele dumneavoastră şi vă ajută.

Rac

Astăzi vă bucuraţi de o creativitate deosebită, care vă poate ajuta mult la rezolvarea problemelor profesionale. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune. Atenţie: aveţi tendinţa să-i faceţi reproşuri nemeritate persoanei dragi!

Leu

Se pare că sunteţi nemulţumit din cauză că s-a amânat o călătorie în interes de serviciu. Tot răul e spre bine: astăzi nu sunt recomandate călătoriile lungi. După-amiaza puneţi bazele unei colaborări pe termen lung, din care puteţi obţine beneficii materiale substanţiale.

Fecioară

Schimbările pe care le iniţiaţi în cămin sunt apreciate de membrii familiei, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. Vă recomandăm să nu începeţi mai multe activităţi în acelaşi timp, pentru că riscaţi să nu duceţi la bun sfârşit nici una din ele. Spre seară, primiţi un cadou care vă impresionează.

Balanţă

Începeţi ziua hotărât să finalizaţi o lucrare începută mai demult în casă. O femeie mai în vârstă din familie vă ajută financiar, dar încearcă să-şi impună punctul de vedere în legătură cu schimbările pe care doriţi să le faceţi. Evitaţi o ceartă care ar putea să tensioneze atmosfera din familie! După-amiază primiţi o veste bună de la o rudă apropiată.

Scorpion

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajaţi sănătatea şi să acordaţi mai mult timp odihnei. Reuşiţi să faceţi schimbări importante în cămin, care contribuie la îmbunătăţirea relaţiilor cu partenerul de viaţă. În partea a doua a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani. Vă recomandăm să fiţi prudent, pentru că nu este o zi favorabilă investiţiilor.

Săgetător

Vă puteţi ocupa de problemele financiare nerezolvate. Dacă vi se propune o colaborare, ar fi bine să o acceptaţi, pentru că va determina o schimbare în bine în viaţa dumneavoastră. Ar fi bine să vă consultaţi cu partenerul de viaţă.

Capricorn

Sunteţi nevoit să faceţi cheltuieli neprevăzute. S-ar putea să vă schimbaţi programul în ultimul moment, pentru a vă ocupa de o problemă urgentă a partenerului de afaceri. Se anunţă o zi deosebit de încărcată, aşa că vă sfătuim să vă organizaţi cât mai riguros.

Vărsător

Este momentul să vă concentraţi atenţia asupra problemelor din cămin. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar vă sfătuim să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază, o rudă vă solicită sprijinul într-o problemă financiară.

Peşti

Astăzi puteţi rezolva o problemă financiară care vă frământă de mai mult timp. În prima parte a zilei, este posibil să vi se propună o afacere care v-ar putea redresa bugetul.Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel.

(Sursa: www.eastrolog.ro)

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *