Search for content, post, videos

Horoscop de Paste

Iata ce va pregatesc astrele in perioada Sarbatorilor Pascale

Berbec

Când e în joc dreptatea, capeţi o energie nouă şi nu te laşi până nu demonstrezi care e realitatea. Nu accepta să fii tratat incorect, când ştii foarte bine că ceea ce faci este ireproşabil, ca atare adună-ţi toate forţele pentru a lupta pentru ceea ce ţi se cuvine de drept. Altul va încerca să mintă, să ascundă adevărul, să te inducă în eroare, dar nici tu nu te laşi mai prejos. Deţii poate şi unele mijloace legale prin care-i poţi chiar sancţiona pe cei care au apelat la astfel de instrumente care pot strica un echilibru firesc, deci nu tolera minciuna!

Taur

Cu echipa potrivită alături, marile tale planuri au toate şansele să se materializeze în curând, deci primul pas este să-ţi alegi colaboratorii cei mai buni, care să te susţină. Ai la îndemână câteva persoane cu interese comune, cu acelaşi mod de lucru şi cu o motivaţie la fel de puternică pentru succes, deci ar fi bine să-i aduni în preajma ta şi să-i ghidezi spre scopul cel mare. Tu eşti liderul, deschizătorul de drumuri, strategul principal, dar te poţi baza întru totul şi pe cooperarea colegilor care au nevoie doar de ghidare pentru o reuşită deplină.

Gemeni

Încearcă să mai ţii secrete unele idei, pentru a nu le oferi pe tava celor care stau cu urechile pâlnie în căutarea unor soluţii de-a gata. Eşti persoana cea mai în măsură să ofere soluţii şi răspunsuri la cele mai complicate probleme ale zilei, dar nici să te dedici altora nu e în avantajul tau. Unii ar putea profita de ceea ce le spui doar pentru a le folosi în interes propriu, uitând până să şi mulţumească pentru rolul pe care l-ai jucat, de aceea trebuie să-ţi alegi cu mai multă grijă tovarăşii de lucru, confidenţii, colaboratorii şi prietenii.

Rac

Ai sperat să nu vină acest moment, dar iată că mult trâmbiţatul eveniment cu iz de verdict apare. Aici se încheie definitiv o etapă şi trebuie să extragi o concluzie care să te ajute la ceea ce ţi-ai propus de acum înainte. Poate e bine că se termină totul aici, pentru că vei putea să te concentrezi şi la altceva după o perioadă în care te-ai dedicat aproape obsesiv unui unic scop. L-ai atins, gata, treci mai departe cu încă o temă rezolvată, fără a mai privi înapoi şi fără a te crampona de paşii parcurşi până aici. Altceva la rând!

Leu

Visul tău se clădeşte extrem de lent, dar lucrurile care se ridică în acest ritm au şanse mai mari să dureze şi să fie de valoare, ca atare nu te grăbi să ajungi la rezultatele visate. E în avantajul tău să faci paşi mărunţi spre ceea ce ţi-ai propus, ca să nu investeşti cantităţi uriaşe de energie şi apoi să-ţi pierzi interesul. Educă-ţi răbdarea şi fii în permanenţă conştient că nu vei ajunge imediat la scopul cel mare, ci e cale lungă până acolo. Roadele care încep deja să se contureze sunt promiţătoare şi oferă garanţia că mergi în direcţia cea bună.

Fecioară

Pe tine nu te deranjează rutina, pentru că eşti singurul care ştie să o gestioneze fără să se enerveze. Ba chiar eşti mult mai încântat astăzi dacă trebuie să te ocupi de o sarcină pe care o ştii şi cu ochii închişi, pentru că te scuteşte de eforturi suplimentare. Îţi faci treaba repede, după un tipar arhicunoscut, şi poate mai rămâne şi ceva vreme pentru activităţi personale, în afara programului obişnuit de lucru. Nu înseamnă că te vei dedica unor acţiuni mai interesante, ci după serviciu te aşteaptă altă listă întreagă de fleacuri obligatorii.

Balanţă

Eşti ceva mai cheltuitor ca de obicei, pentru că eşti dispus să investeşti sume mai consistente pentru imaginea ta publică, look sau ameliorarea mediului în care trăieşti. Se vede că te-a cuprins un spirit primăvăratec ce te inspiră să schimbi un pic decorul ca să te simţi mai bine în pielea ta, iar azi ai mari şanse să capeţi un tonus excelent datorită cumpărăturilor pe care le faci. Te întorci acasă cu cel puţin un obiect care te va face fericit realmente şi simţi nevoia să te lauzi tuturor cunoscuţilor cu noua achiziţie. Cu siguranţă vei avea ceva nou de Paşte!

Scorpion

Nu prea ai timp să stai de vorbă cu cei dragi, dialogul vostru se rezumă la replici scurte şi chestiuni mărunte, pentru că fiecare e prins cu tot felul de treburi care trebuie rezolvate. Ar fi bine să-i mobilizezi pe toţi în multele sarcini pe care le aveţi în plan pentru azi şi să nu preiei pe umeri mai mult decât poţi duce doar de dragul lor. Veştile de la ceilalţi membri din familie sunt minore, dar vă bucuraţi de ele cu înflăcărare pentru că frumuseţea vieţii nu e legată doar de evenimente ieşite din comun, ci şi de fleacuri plăcute.

Săgetător

În mediul tău apare o persoană care acaparează toată atenţia, dar pe care o admiri sincer. Stai cu ochii ţintă la aceasta pentru că are un mesaj important de transmis sau este un exemplu demn de urmat şi ar fi păcat să ratezi ocazia de a-i sta prin preajmă. Nici urmă de invidie aici, pentru că tu chiar ai nevoie de sfaturile pe care ţi le oferă şi vei face tot posibilul să-i intri în graţii. Dacă te acceptă să-i fii alături, ai avea numai de câştigat: un sfătuitor bun, un prieten de nădejde, un erou în ochii tăi.

Capricorn

Dacă te îndoieşti singur de şansa bună care ţi se oferă azi, e posibil s-o ratezi, pentru că nu te aşteaptă. E nevoie de o reacţie spontană, rapidă, ca să beneficiezi de auspiciile norocoase ale acestui moment, pentru că dacă te laşi influenţat de zvonuri negative sau de suspiciunile celor din jur, fii sigur că altul va pune mâna pe această ocazie care îţi era ţie adresată. Vei regreta amarnic dacă stai şi cauţi nod în papură, pentru că este un moment care cere o reacţie promptă. Mai stai mult pe gânduri?

Vărsător

Primeşti o invitaţie care te emoţionează la maximum. Poate e o primă întâlnire cu persoana care ţi-a furat inima şi stai ca pe jeratic până la primele sale destăinuiri de suflet. Poate e o întrevedere de la care ai mari aşteptări, de aceea ţi-e puţin teamă de cum te vei comporta, ca nu cumva să te copleşească emoţia în cel mai nepotrivit moment. Primeşti veşti cu un impact emoţional major, aproape îţi dau lacrimile, pentru că sunt poveşti de viaţă prin care ai trecut şi tu şi care generează acum trăiri puternice.

Peşti

Drămuieşte-ţi bine bugetul pentru că, pe lângă lista lungă de cumpărături pe care ţi-ai pregătit-o, apare şi o plată în plus care te poate lua prin surprindere. Ar fi bine ca întotdeauna să păstrezi şi o rezervă de bani pentru momente neprevăzute, ca să nu te trezeşti în incapacitate de plată doar pentru că ai investit tot într-o singură direcţie. Azi va trebui să împarţi banii în aşa fel încât toate plăţile să fie aduse la zi, fără a dezechilibra alte planuri. Vei reuşi să fii echitabil şi să dai exact cât trebuie şi aici, şi dincolo.

(sursa: www.acvaria.com)

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *