Search for content, post, videos

Horoscop complet vineri, 30 mai. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Lejeritate in exprimarea sentimentelor, dar si o predispozitie de a ne angaja in conflicte ne vor marca ziua de vineri, 30 mai.

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Berbecii s-au saturat sa-si asculte propria constiinta. Desi nativii acestei zodii au o profunda capacitate de analiza, disting nuantele etice ale majoritatii problemelor, astazi nu mai au energia necesara sa jongleze cu informatii si sa-si stabileasca actiunile viitoare astfel incat sa nu lezeze pe nimeni, nici macar propria constiinta. In felul acesta, risca sa se antreneze in discutii contradictorii, sa puna paie pe foc prin reactii nestapanite, planul „propice” aparitiei acestor incidente fiind cel personal.

 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Grijile privind banii ar putea transforma ziua Taurilor dintr-una degajata si optimista intr-una ce abunda in frustrari si situatii-limita. Totusi, spre norocul lor, vor constientiza in a doua parte a zilei ca unele situatii care impun cheltuieli nu se afla in controlul lor. In felul asta, o sa infrunte greutatile financiare cu o mai mare seninatate, fiind convins ca o vor scoate, pana la urma, la capat.

 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Desi tin enorm la prieteni si la anumit colegi de serviciu, astazi Gemenii nu vor avea starea necesara pentru a fi cooperanti. In ciuda faptului ca vor da impresia ca ofera sustinere, cel putin morala, anumitor oameni, Gemenii vor rosti vorbe frumoase doar de ochii lumii, singura lor dorinta fiind sa fie lasat in plata Domnului. Toate acestea au loc pe fondul unei saptamani foarte solicitante care le-a epuizat aproape toate resursele energetice. Doua zile de relaxare le vor fi de mare ajutor.

 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Racii vor da dovada de multa abilitate si diplomatie in discutiile profesionale. Isi vor alege cuvintele cu grija si vor miza pe slabiciunile aparentilor „adversari”. Insa doar in prima parte a zilei. Intr-a doua parte vor fi marcat de un sentiment de zadarnicie, constientizand in sinea lor superficialitatea activitatilor pe care sunt nevoiti sa le desfasoare. O seara linistita le va limpezi insa gandurile si ar putea sa le alunge starea pesimista care-i incearca.

 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Leii vor fi dornici sa ajute un prieten sa-si transforme un vis in realitate, insa acest lucru ii determina sa se distanteze de propria realitate. Iar realitatea lor implica un efort profesional sustinut, in aceasta perioada. Leii risca sa-si puna pe plan secund anumite sarcini, motiv pentru care ar putea sa nu reuseasca sa se bucure de zilele lor libere. Prioritizarea si organizarea sarcinilor ii vor ajuta sa nu iasa din deadline.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Fecioarele stiu exact ce trebuie sa faca astazi, dar n-au niciun chef sa se puna pe treaba. Mai mult, dincolo de chef, Fecioarele sunt puternic marcate de teama de a nu face ceva gresit, motiv pentru care nu actioneaza. Insa timpul trece si treburile se aduna, atat pe plan profesional, cat si personal. Si in cazul lor, organizarea si prioritizarea activitatilor sunt esentiale, dar nu vor da rezultate daca nu-si iau inima in dinti, daca nu-si infrang teama de a gresi. Este, de fapt, singurul mod prin care pot progresa.

 

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Visurile romantice ale Balantelor le motiveaza sa actioneze, dar risca sa dea cu capul de tavan pe masura ce isi dau tot mai mult seama ca sperantele lor nu sunt viabile in realitate. Principala problema a nativilor din Balanta este ca isi doresc mai mult decat pot obtine in intervalul propus. Asa cum Dumnezeu n-a creat Lumea într-o zi, nici Balantele nu trebuie sa se inhame sau sa spere la mai mult decat pot realiza sau duce.

 

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Scorpionii vor avea reactii puternice in discutii familiale care ar putea sa-i arunce intr-un ocean de tensiuni. Chiar daca este vorba de rude, de persoane din familia apropiata care, teoretic, te accepta asa cum esti, Scorpionii nu ar trebui sa se bazeze pe aceasta preconceptie si sa dea dovada de diplomatie si sensibilitate atunci cand discuta probleme de familie delicate.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Sagetatorii au o multime de treburi de facut astazi si, pe langa acestea, trebuie sa-si mentina pozita de lider in cercul din care fac parte. Mai ales in mediul profesional, in ciuda oricaror obligatii, nu trebuie sa dea dovada de slabiciune caci in jurul lor se invartesc cativa „rechini” pregatiti sa-i distruga. Asadar, mare bagare de seama!

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Capricornii trec printr-o perioada puternic solicitanta emotional pe masura ce constientizeaza ca trebuie sa renunte la securitatea oferita de relatia de cuplu. Insa necesitatea detasarii, a obtinerii independentei este subminata de dorinta acerba de a pastra si cea mai mica farama de siguranta emotionala oferita de relatia cu partenerul. Insa, indiferent de dorintele lor, capricornii trebuie sa faca fata realitatii: viata personala este in declin si redresarea este posibila doar prin despartire.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Varsatorii se vor simti epuizati fizic pe masura ce incearca din rasputeri sa faca fata tuturor activitatilor sociale in care sunt angajati. Nu au timp pentru ei insisi, fiind nevoiti sa aiba grija de necesitatile altora. Astfel isi vor petrece ziua Varsatorii, iar zilele ce urmeaza nu se anunta a fi diferite in acest sens.

 

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 30 mai

 

Cineva ar putea dezaproba o actiune a nativilor din Pesti, iar acestia nu vor intelege, in prima instanta, care este cauza dezaprobarii. Pe masura ce incearca sa-si dea seama, pe masura ce analizeaza, sunt tot mai departe de identificare cauzei. Si pe buna dreptate. Cineva in anturajul lor apropiat nu le-a oferit toate „datele problemei”, motiv pentru care nu pot pune punctul pe „i” intr-o chestiune presanta.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *