Search for content, post, videos

Horoscop complet vineri, 23 mai: ce rezerva astrele fiecarei zodii

Astrele ne determina sa actionam in mod contradictoriu astazi. Fie avem impulsuri puternice in baza carora actionam fara a gandi, fie avem momente de impas decizional in care nu facem niciun pas fara a ne lua masuri de precautie. Astfel, oscilam de la o stare la alta.

 

BERBEC – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Agitatia resimtita astazi de Berbeci ar putea sa ii rupa de rutina specifica acestei zile, tocmai pentru ca vor fi tentati sa actioneze grabit. Nativilor acestei zodii le este recomandat sa-si acorde timp si sa devine cei mai aspri critici ai propriei persoane. In felul acesta vor putea analiza rational evenimentele zilei si gestioneze situatiile delicate intr-un mod practic. Mai bine sa fie prevazatori decat sa le para rau mai tarziu.

 

TAUR – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Taurilor le va fi greu sa-si dea seama daca este indicat sa-si asculte prietenii, sfaturile venite de la acestia, sau daca ar fi mai bine sa actioneze dupa propriul fir logic, fara influente exterioare. Pentru a iesi din impas, Taurii ar trebui sa inteleaga ca situatia in care se afla nu are o rezolvare buna si una gresita, ci pur si simplu moduri de solutionare si evolutie diferite. Asadar, oricum ar face, rezultatul final nu va fi unul defavorabil lor, cel mult vor avea mai mult de tras de pe urma unor decizii prin care le pot ingreuna propria munca.

 

GEMENI – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Gemenii simt nevoia de apreciere, de recunoastere mai ales din partea prietenilor si a familiei. Desi vor primi cateva cuvinte de lauda, acest lucru nu o sa le tempereze dorinta de afirmare si apreciere, motiv pentru care starea lor de spirit ar putea fi umbrita de gandul care le apare in minte: ca fac ceva gresit. Din pacate, sa-si schimbe tacticile la mijlocul drumului nu este o solutie, pentru ca vor fi, fara indoiala, blamati pentru o astfel de actiune. Cel mai bine este sa-si asculte intelepciunea interioara si sa lase gesturile lor sa vorbeasca pentru ei.

 

RAC – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Racii au in fata lor un drum, o calatorie, o iesire si sunt mari sanse sa fie singuri pe aceasta cale. Chiar daca nu-si doresc sa porneasca singuri la drum, se prea poate ca nivelul lor de frustrare sa creasca semnificativ pe masura ce asteapta pe cineva care sa-i acompanieze. Oamenii din jurul Racilor ar putea sa dea din cap in semn de aprobare, dar asta nu inseamna ca nu exista riscul sa intoarca spatele nativilor acestei zodii cand va veni vorba de acea „calatorie”. Cel mai bine ar fi ca Racii sa se bazeze doar pe ei insisi in aceasta perioada.

 

LEU – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Aproape totul pare sa necesite mai mult timp decat s-au asteptat nativii din Leu. Totodata, ei primesc tot mai multe semnale care le indica o schimbare de energie, o fluctuatie care ar putea sa le pericliteze un plan sau chiar sa le naruiasca un proiect profesional sau o dorinta personala. Oricum ar fi, nu astazi este ziua deciziilor pentru Lei, indiferent cat de tentati vor fi, la un moment dat, sa-si ia lumea in cap. Ar fi indicat sa-si acorde cateva zile sa li se limpezeasca gandurile.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Fecioarele se vor arata foarte sigure pe sine si nu se vor da in laturi de la a desfiinta o idee, o propunere cu argumente solide. Din pacate, insa, chiar si cele mai nepretentioase discutii pot genera tensiuni si chiar racirea anumitor relatii, mai ales pe plan profesional. Desi este vorba de o singura astfel de zi, Fecioarele trebuie sa tina cont si de celelalte inconveniente minore din trecut. Acestea se aduna si risca sa pericliteze o relatie personala importanta. Pentru a nu se pierde pe drum sau a nu se trezi cu o problema majora in fata lor, Fecioarele ar trebui sa-si mentina mintea deschisa si sa manifeste toleranta.

 

BALANTA – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Concentrarea pe detalii este cea mai eficienta strategie a Balantelor, dar doar atata timp cat nu scapa din vedere dinamica generala a relatiilor. Pe plan personal, cei dragi sau partenerul ar putea sesiza o tristete profunda in expresia fetei Balantei, chiar daca nativul acestei zodii va depune eforturi sa o ascunda. Recunoasterea si punerea pe masa a problemelor sunt primii pasi pentru a le depasi, dar inainte de asta ar trebui sa se uite in sinea lor pentru a descoperi cauzele ce provin de la ei insisi.

 

SCORPION – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Desi Scorpionii vor sa declare aceasta zi drept una de relaxare si distractie, vor descoperi destul de repede ca inca au ramas lucruri nefacute care nu sufera amanare. Nativii acestei zodii trebuie sa tina cont de faptul ca nu trebuie sa-si neglijeze toate responsabilitatile doar ca sa se simta bine, cu atat mai mult cu cat vor sa evite conflicte personale viitoare.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Desi au o buna capacitate de analiza si de predictie a modului in care vor decurge evenimentele, Sagetatorii tot nu reusesc sa dea de cap unei anumite situatii, nici macar pe termen scurt. Sagetatorii ar trebui sa inceteze sa se impotriveasca viitoarului. In fata lor se asterne o Schimbare si, vor nu vor, vor fi parte din aceasta.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Capricornii vor fi ei, insisi, luati prin surprindere de intensitatea propriilor sentimente si a propriilor trairi, nu doar persoanele apropiate lor. Chiar daca sunt optimisti si increzatori in ce priveste cele mai recente alegeri facute, tot s-ar putea sa dea de un zid care sa le cutremure propria convingere. In ciuda fragilitatii lor emotionale, Capricornii se vor dezmetici pentru a-si vedea drumul clar in fata.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

varsatorii nu stiu cu ce sa-si umple timpul, chiar daca au destule sarcini de indeplinit. Insa aceasta nehotarare aparuta astazi este doar un simptom al unei probleme mai mari din viata nativilor acestei zodii, problema care ii face pe Varsatori sa caute un echilibru intre visurile lor si realitatea zilnica. Ar trebui sa-si coboare asteptarile pentru a nu fi dezamagiti mai tarziu, dar si sa se concentreze pe ceea ce pot realiza, nu pe imposibil.

 

PESTI – horoscopul zilei de vineri, 23 mai

 

Speram ca Pestii s-au folosit de timpul pe care l-au avut pentru a se reevalua pe sine, pentru ca perioada lor de „gratie” se incheie rapid, iar nevoile si dorintele lor, daca nu sunt descoperite, nu vor fi indeplinite in urmatoarea perioada. Se anunta mai multa munca decat relaxare si chiar decat somn.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *