Search for content, post, videos

Horoscop complet miercuri, 11 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Nevoia de noutate si pofta de aventura ne face sa scapam de sub control fara a ne gandi pe indelete la consecinte.

BERBEC – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Berbecii vor fi agitati pe masura ce-si dau seama ca visurile lor nu sunt chiar atat de intangibile pe cat, pe masura ce dezvolta chiar planuri pentru atingerea obiectivelor. Insa se gandesc atat de mult la construirea viitorului incat uita de prezent, fapt care le poate crea probleme.

TAUR – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Taurii sunt mana larga astazi, fiind predispusi sa cheltuiasca o suma importanta de bani pe ceva ce nu este neaparat o necesitate. Ar trebui sa se infraneze, sa dea dovada de cumpatare caci risca sa-si creeze de unii singuri probleme financiare daca cheltuiesc in mod impulsiv si necalculat.

GEMENI – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Indiferent cat de incitanta pare o invitatie la un eveniment, Gemenii ar trebui sa stea departe de multime, de zgomot, si sa caute sa se relaxeze. Desi oportunitatile roiesc in jurul nativilor din Gemeni, ei trebuie sa le sorteze cu atentie si sa inceteze sa incerce sa se ridice la asteptarile tuturor. Altfel se vor epuiza psihic.

RAC – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Ideile ambitioase legate de ceea ce intentioneaza sa faca la munca ar putea fi nerealiste. Racii isi seteaza niste metode pentru atingerea obiectivelor destul de dificil de aplicat, motiv pentru care risca sa fie dezamagiti la final de zi.

LEU – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Leii nu mai au rabdare pana la intalnirea cu prietenii, desi au destule de facut pe plan profesional. Au chef de distractie, de relaxare, de orice altceva ce nu implica responsabilitati. Daca, de regula, lor li se recomanda cumpatare, astazi chiar au liber la a-si indeplini poftele.

FECIOARA – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Fecioarele cauta un echilibru intre prea putin si prea mult. Pe de o parte simt ca primesc prea putin din ceea ce merita, pe de alta parte ca ofera mai mult decat ar trebui. In acest context, nativii din Fecioara sunt predispusi la a face cheltuieli mari, pe care nu si le permit, de fapt, doar ca sa compenseze „putinul” din vietile lor. Nimeni n-are nimic de comentat atat timp cat Fecioarele isi asuma consecintele gesturilor lor.

BALANTA – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Prietenii Balantei simt ca nativul acestei zodii este dezechilibrat astazi, ca oscileaza intre stari de exuberanta si stari de delasare. Desi responsabile defel, Balantele au inclinatii aventuroase astazi care ar putea sa-i coste mai tarziu.

SCORPION – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Scorpionii nu contenesc din a-si face griji pentru bani. Aproape fiecare miscare o cuantifica financiar. Este o perioada nefasta pentru buzunarele Scorpionilor, care nu vor reusi sa iasa cu bine din ea daca nu-si schimba atitudinea, daca nu inceteaza sa vada prapastia din fata lor in detrimentul solutiei.

SAGETATOR – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Sentimentele si trairile sunt cheia fericirii in cazul Sagetatorilor. Ei devin tot mai expresivi, reusind sa-si manifeste trairile cu pasiune, dar si cu gratie. Atentie insa la persoanele cu doua fete! Scorpionii risca sa fie impunsi pe la spate de cineva invidios pe ei din cercul de cunostinte.

CAPRICORN – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

In mod bizar chiar, Capricornii au chef de vorba astazi. Mai mult, sunt dispusi sa puna cartile pe masa si sa-si spuna oful, in ciuda consecintelor. Era, de altfel, si timpul caci au acumulat numeroase frustrari in ei, trairi negative care-i macina si ii impiedica sa performeze.

VARSATOR – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Nu este usor pentru Varsatori sa-si ia in serios munca atata timp cat activitatea in sine nu-i provoaca, nu le stimuleaza pasiunile, dar si „piticii pe creier”. Astfel ca nativii din Varsatori vor oscila intre a deborda de entuziasm cand descopera ceva ce li se pare incitant si plictis atunci cand reintra in rutina.

PESTI – horoscopul zilei de miercuri, 11 iunie

Pestii dau dovada de viziune larga asupra viitorului propriu, reusind sa-si cladeasca mintal drumul de parcurs. Insa trebuie sa fie foarte atenti la relatiile colegiale, la persoanele care ar trebui sa le intinda o mana de ajutor in drumul lor. Din acest mediu risca sa fie inselati.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *