Search for content, post, videos

Horoscop complet marti, 17 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de marti este decisiva pentru marea majoritate a nativilor avand in vedere ca se prevad unele dintre cele mai mari schimbari pe plan amoros si profesional.
BERBEC – horoscop complet marti, 17 martie

Ziua de marti este destul de incarcata sentimental pentru Berbeci. Nativii acestei zodii nu reusesc deloc sa comunice cu persoana iubita iar acest lucru ii arunca intr-un impas emotional destul de neplacut.

TAUR – horoscop complet marti, 17 martie

Taurii pe de alta parte au in sfarsit parte d eo zi linistitia din punct de vedere amoros. Nativii acvestei zodii reusesc sa reintre in gratiile persoanei iubite dupa ce au reusit sa calce stramb de mai multe ori in ultimele luni.

GEMENI – horoscop complet marti, 17 martie

Gemenii isi dau seama marti ca tot ceea ce li se intampla este menit sa-i duca pe drumul cel bun si sa-i faca sa isi traiasca viata asa cum doresc. Asa ca vor avea parte de momente de meditatie care ii vor ajuta nespus sa-si mentina echilibrul.

RAC – horoscop complet marti, 17 martie

Racii au o zi de marti linistita care culmineaza in jurul serii cu vesti minunate in ceea ce priveste starea financiara. Mai precis vor primi vesti cu privire la o serie de venituri suplimentare la care nu se asteptau.

LEU – horoscop complet marti, 17 martie

Zi de odihna marti pentru Lei, dupa ce au muncit destul de mult in ultimele 3 zile. Astfel, nativii acvestei zodii vor alege sa se odihneasca si sa se ocupe de ei insisi.

FECIOARA – horoscop complet marti, 17 martie

Fecioarele se confrunta marti cu o serie de probleme la locul de munca din cauza unui coleg care le cam vrea raul. Mai precis aceasta persoana va face tot posibilul ca sefii sa observe erorile Fecioarelor pe care acestea le fac in unele proiecte.

BALANTA – horoscop complet marti, 17 martie

Balantele reusesc marti sa se destinda in ciuda faptului ca inceputul de saptamana este unul destul de agitat. Isi dau seama ca au solutii pentru toate problemele pe care le au iar acest lucru le permite sa se relaxeze.

SCORPION – horoscop complet marti, 17 martie

Scorpionii nu reusesc deloc sa se impace cu ei insisi marti din cauza ca se simt vinovati pentru o serie de lucruri pe care le-au gresit. este vorba despre faptul ca simt ca au tradat persoana iubita iar acest lucru nu le da liniste.

SAGETATOR – horoscop complet marti, 17 martie

Sagetatorii pe de alta parte au o zi de marti plina de armonie in dragoste, ceea ce ii face sa se simta minunat. Se vor bucura de toate momentele in compania persoanei iubite.

CAPRICORN – horoscop complet marti, 17 martie

Capricornii au de alergat destul de mult marti din cauza ca trebuie sa rezolve o serie de probleme cu privire la niste documente care le servesc pe viitor. Posibil este vorba despre acte pentru intrarea in posesie a unei mosteniri.

VARSATOR – horoscop complet marti, 17 martie

zi minunata pentru Varsatori marti, mai ales ca au reusit sa duca la bun sfarsit un proiect ce le va asigura un viitor minunat cat se poate de repede. Se bucura de felul in care persoana iubita isi manifesta dragostea.

PESTI – horoscop complet marti, 17 martie

Pestii au parte de o zi de marti calma ceea ce aveau si nevoie dupa agitatia din ultimele zile. Fac rost si de bani deci li se rezolva problemele financiare iar acest lucru ii face sa se simta mai linistiti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *