Search for content, post, videos

Horoscop complet marti, 17 iunie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Un val de informatii noi si neasteptate ne tulbura gandirea, ingreunandu-na concentrarea si perspectiva de viitor.

 

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Gandurile Berbecilor zburda in toate directiile, impiedicandu-i sa-si desfasoare eficient activitatea. Se intreaba in continuu cu ce gresesc, unde gresesc si de ce nu le merg lucrurile asa cum au planificat. Cel mai indicat este sa-si accepte actualele circumstante si sa lase un pic nebunia sa treaca. Abia ulterior se isi vor putea repune pe picioare planurile de viitor.

 

TAUR – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Chiar daca Taurii dau impresia ca sunt calmi, adunati si eficient in ochii colegilor de munca, unele probleme de comunicare ar putea sa iasa la suprafata si sa determine nativii acestei zodii sa ia decizii drastice sau sa actioneze necumpatat. Taurii au nervii intinsi la maximum, motiv pentru care trebuie sa fie cu mare bagare de seama sa nu rabufneasca in fata cui nu trebuie.

 

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Gemenii si-ar dori sa aiba un buton de pornire/oprire pe care sa apase pentru a opri activitatea nebuneasca a propriei minti. Le trec prin ganduri o mie si una de lucruri, de oportunitati ratate sau de viitor, de greseli care ar fi putut fi evitate, de momente in care puteau da mai mult din ei insisi. Gemenilor nu le strica o scurta perioada de introspectie pentru a-si constientiza greselile, caci astfel se pot imbunatati pe ei insisi pentru viitor.

 

RAC – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Racii vor simti nevoia sa se refugieze de agitatia din mediul lor extern, dar le va fi cu neputinta. Vor, nu vor, Racii trebuie sa faca fata situatiilor, sa dea tot ce au ei mai bun, chiar si cu riscul de a cadea epuizati seara. Este o perioada din viata lor ce poate fi decisiva pentru viitor, iar fuga de lume si/sau delasarea sunt contraproductive.

 

LEU – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Leii abia asteapta sa inceapa ceva nou, insa lipsa lor de rabdare ii poate face sa uite un element foarte important din puzzle-ul pe care-l au de rezolvat. Daca nu se grabesc, pot manevra astfel situatia noua in care se afla incat sa-si atraga admiratia unor persoane cu mare putere de influenta.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Fecioarele pot sa-si creeze de uneel singure probleme daca decis sa-si exprime sentimentele, trairile fara a face o analiza obiectiva a datelor. Se afla intr-o postura delicata din care, chiar si cu cele mai bune intentii, pot iesi sifonate daca nu sunt atente la ceea ce spun.

 

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Oricat s-ar stradui Balantele sa-si termine astazi treaba, le este peste mana. Nu se pot concentra si se simt presate din mai multe directii. Motiv pentru care nu se pot concentra pe responsabilitatile lor. In loc sa se chinuiasca incercand sa fie productive, mai bine si-ar lua putin liber timp pentru ele insele.

 

SCORPION – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Scorpionii sunt impartiti intre a fi amabili si toleranti cu colegii lor si a le spune verde in fata ca sunt niste incapabili. Chiar daca stiu bine ce inseamna eficienta muncii, o atitudine foarte critica din partea Scorpionilor le va aduce mai mult rau decat bine. Indiferent cat de porniti ar putea fi, in anumite momente, sa spune adevarul in fata, Scorpionii nu trebuie sa pericliteze relatiile cu acei oameni pe care-i vad in fiecare zi cu care sunt, totusi, nevoiti sa colaboreze.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Sagetatorii dau dovada de maiestrie in a gasi o mie si una de modalitati de a evita obligatiile pe care le au. Sunt dornici de vacanta, de libertate, de lipsa de griji, iar rabdarea in mediul in care activeaza le este pe terminate. Ori isi iau cateva zile libere pentru a se relaxa, ori risca sa fie acuzati de superiori ca nu-si fac treaba.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Chiar daca Capricornii au impresia ca recicleaza ideile de ieri, acestea vor parea si mai potrivite astazi. Sunt intr-un proces de analiza profunda a propriei stari de spirit si a cauzelor care-i determina sa fie tristi si dezolati. Insa, degeaba intorc treaba pe toate partile daca nu actioneaza spre a le fi mai bine.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Este grozav sa vezi ca totul se asaza exact in locul lui astazi, ca toate planurile tale se desfasoara conform orarului prestabilit. Acesta este cazul Varsatorilor. Este o zi in care nativii acestei zodii par sa infloreasca pe toate planurile si sa prinda curaj in a se angaja in activitati noi. Atentie, insa! Nu trebuie sa se inhame la mai mult decat pot duce.

 

PESTI – horoscopul zilei de marti, 17 iunie

 

Este o adevarata provocare pentru Pesti sa incerce sa integreze toate schimbarile care au loc in activitatea lor de zi vu zi. Chiar daca se arata puternici, capabili sa faca fata la orice, Pestii spera in secret ca ritmul schimbarilor sa incetineasca. Isi neglijeaza mult viata personala si apropiatii, fapt care isca si certuri pe acest plan.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *