Search for content, post, videos

Horoscop complet marti, 16 septembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

In ciuda proceselor de constiinta pe care si le fac majoritatea nativilor zodiacului, ziua de marti, 16 septembrie, poate fi considerata una dintre cele mai prolifice ale acestei luni, cel putin cand vine vorba de introspectie si dezvoltare personala.

 

BERBEC – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Berbecilor le este recomandat sa “inoate” sub radar, sa-si vada de propriile treburi fara sa atraga atentie nedorita asupra lor, caci ar putea aparea obstacole sau chiar rele intentii care risca sa le dea peste cap planurile.

 

TAUR – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Taurii se afla in culmea ciclului excentric personal si sunt dispusi sa demonstreze multe prin cai neortodoxe. Atentie la anumite persoane din jur care ar putea sa-i priveasca cu ochi rai. Pana una alta, Taurii trebuie sa constientizeze ca scopul nu scuza mijloacele.

 

GEMENI – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

In mod bizar, Gemenii se simt destul de confortabili cu starea lor actuala de izolare, chiar daca, in sinea lor, nu sunt multumiti de ce au si-si doresc in mod evident mai mult. Disciplina personala este modalitatea potrivita pentru a se indrepta in directia buna.

 

RAC – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Evenimentele zilei nu sunt in concordanta cu planurile Racilor, insa, atat timp cat nativii acestei zodii nu se vor incapatana sa-si manifeste in mod prea dur autoritatea, ei vor putea trece de orice obstacol care le vine in cale.

 

LEU – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Leii pasesc cu grija inainte si amana luarea anumitor decizii pentru ca in fata lor li s-au asternut mai multe oportunitati din care nu stiu exact ce sa aleaga. O gandire la rece ar putea sa-i ajute, dar sa nu uite totusi sa tina cont de dorintele lor personale atunci cand decid incotro sa o ia.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Fecioarele sunt tot mai dornice sa-si exprime sentimentele in relatia de cuplu sau fata de persoana care le suscita interesul emotional. Trebuie sa gaseasca, insa, o cale prin care sa se faca intelesi fara a lasa loc la interpretari.

 

BALANTA – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Sa faca aceleasi lucruri in acelasi fel, intr-un mod repetitiv, incepe sa-i deranjeze din ce in ce mai mult pe nativii din Balanta. Simt nevoia sa iasa din tipar si sa incerce ceva nou, ceva care sa-i provoace cu adevarat. Pe de alta parte, le este teama sa iasa din coconul de confort pe care si l-au creat, insa acesta este primul pas pentru evolutia lor personala.

 

SCORPION – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Scorpionii nu ar trebuie sa ia personal faptul ca partenerul de cuplu sau cineva foarte drag lor pare distant, caci problemele pe care le are nu ii vizeaza in mod personal. Rabdare si toleranta, pe acestea doua trebuie sa se bazeze astazi Scorpionii.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Sagetatorii simt nevoia de intimitate, insa nu gasesc calea potrivita pentru a-si exprima nevoia, motiv pentru care ar putea sa-i prinda seara nesatisfacuti si iritati. Sagetatorii trebuie sa manifeste mai multa toleranta fata de circumstantele externe, dar si fata de ei insisi, admitand ca anumite lucruri nu evolueaza atat de repede pe cat si-ar dori ei.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Nevoia de libertate a Capricornilor se poate exprima printr-o mie si una de moduri. Totusi, in ceea ce priveste o vacanta sau o plecare, Capricornii ar trebui sa mai astepte cateva zile pentru ca unele situatii turbulente din viata lor sa se aseze.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Abordarea unei probleme vechi din perspective noi va ajuta Varsatorii sa se derabaseze de tiparul de codependenta in care s-au acomodat. Varsatorii capata avant si se arata tot mai determinati sa schimbe cursul lucrurilor in bine, dar ar trebui sa-i informeze pe apropiati de gandurile lor pentru a nu fi trasi la raspundere pentru omisiune.

 

PESTI – horoscopul zilei de marti, 16 septembrie

 

Pestii nu sunt foarte motivati astazi si tot incearca sa se fofileze, sa-si termine ziua fara a depune mare efort. Chiar daca vor reusi sa se sustraga de la responsabilitati, Pestii nu pot fugi de propria viata.

 

 

 

 

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *