Search for content, post, videos

Horoscop complet luni, 9 martie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

horoscop luni

Ziua de luni, 9 martie, este una dintre acele zile in care nativii zodiacului vor trebui sa ia o serie de decizii ce le vor influenta viitorul apropiat radical. Este vorba despre decizii in ceea ce priveste, in primul rand, persoana iubita si care s-ar putea doevedi cruciale. Insa, unii dintre nativi vor avea cumpene pe plan financiar si la locul de munca.

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Berbecii realizeaza luni ca ar fi cazul sa ia o gura de aer proaspat in ceea ce priveste viata amoroasa. Mai precis, isi dau seama ca relatia in care se afla nu este ceva ce le place asa ca vor fi nevoiti sa-i puna capat cat mai curand posibil. In aceste conditii, ziua de luni s-ar putea termina cu o serie de certuri in cuplu.

TAUR – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Taurii au parte de o zi de luni epuizanta! Se pare ca superiorii nu apreciaza deloc faptul ca nativii acestei zodii sunt destul de revolutionari cand vine vorba de drepturile pe care le au. Din aceasta cauza, nativii din Taur vor avea o serie de momente tensionate la locul de munca luni.

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Gemenii pe de alta parte au o zi de luni minunata, in ciuda faptului ca sunt destul de obositi. Vor afea destul de mult de tras la locul de munca, insa spre seara totul se va calma si vor avea timp sa se odihneasca. Mai mult decat atat, persoana iubita le este in permanenta alaturi

RAC – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Zi destul de linistita pentru Raci luni, avand in vedere ca desi au avut o serie de probleme recent, acestea se rezolva. Se vor bucura foarte mult datorita faptului ca vor reusi sa rezolve o problema destul de grava care-i preseaza de cateva zile.

LEU – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Ziua de luni pentru Lei este o zi in care efectiv se vor odihni. Din cauza faptului ca in weekend au avut destul de mult de munca, luni Leii vor alege sa isi petreaca timpul relaxandu-se in sanul familiei. Mai mult decat atat, primesc vesti bune de la una dintre cele mai apropiate rude.

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Fecioarele au parte de o zi destul de dificila luni, mai ales din punct de vedere financair. Din cauza ca au ccheltuit peste masura in ultimele luni, au cam ajuns la fundul sacului iar acest lucru ii nelinisteste. Nu reusesc sa se concentreze la locul de munca din cauza problemelor financiar iar acest lucru nu va trece neobservat.

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Balantele se confrunta si ele cu o serie de probleme destul de mari, insa in amor. Afla din pacate ceva despre persoana pe care o iubesc care le va da intregul univers peste cap. Este posibil sa isi dea seama ca si-au pus increderea in persoana gresita, din punct de vedere al relatiei.

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Scorpionii reusesc intr-un final luni sa aiba un moment de respiro insa abia spre seara. Acest lucru se intampla din cauza ca la inceputul zilei vor fi bombardati cu informatii socante aproape cu privire la situatia de la locul de munca si la persoana iubita. Spre seara vor putea insa sa puna totul cap la cap si sa caute solutii pentru a rezolva tot ce au de rezolvat.

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Sagetatorii isi dau seama ca se afla pe un drum destul de greu din punct de vedere amoros. Se afla in impas sentimental si se pare ca persoana iubita nu stie ce sa faca pentru a remedia situtia. Acest lucru ii face pe nativvii acestei zodii sa incerce o abordare destul de brutala cu privire lapropriile sentimente, care insa va da roade repede.

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Capricornii au o zi minunata din punct de vedere financiar si amoros insa la locul de munca situatia este cu totul alta! Mai precis, se confrunta cu o serie de reprosuri venite din parteasuperiorilor care sunt total nefondate. Acest lucru ii va face pe nativii acestei zodii sa inceapa sa se gandeasca sa schimbe locul de munca.

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Varsatorii pe de alta parte au o zi de luni minunata, incununata de momente de succes. Dupa cateva saptamani de alergatura si de nervi consumati, in sfarsit au o rezolutie asupra unei situatii de care depind destul de mult. Mai mult decat atat, suntin continuare fericiti alaturi de persoana iubita.

PESTI – horoscopul zilei de luni, 9 martie

Zi destul de agitata pentru Pesti mai ales din cauza faptului ca apar o serie de probleme de sanatate la care nu se asteptau. Acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa isi dea seama ca este timpul sa se odihneasca si ca o vacanta ar fi foarte bine venita.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *