Search for content, post, videos

Horoscop complet luni, 3 noiembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Suntem tentati sa dam curs unor planuri excentrice, unor idei usor neortodoxe pe masura ce intelegem ca dorintele noastre nu sunt chiar facil de realizat pe cai traditionale. Trebuie avuta mare grija in luarea deciziilor!

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Entuziasmul Berbecilor scadea pe parcursul zilei de azi, pe masura ce nativii acestei zodii descopera ca, pentru indeplinirea dorintelor lor, trebuie sa navigheze printre resturile emotionale si psihice negative lasate de altii in urma lor. Practic, descopera ca au in fata un drum prin care trebuie sa repare ce au stricat altii, mai ales pe plan emotional-afectiv in relatiile interumane.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Taurii au parte de trairi conflictuale astazi. Oscileaza intre pragmatismul lor clasic si dorinta lor crescanda de a avea parte de romantism. Sunt, insa, norocosi, caci in fata lor li se deschid noi oportunitati prin care reusesc sa imbine cu succes pragmatismul cu nevoia de romantism. Trebuie, totusi, sa fie cu bagare de seama in ceea ce priveste alegerea persoanelor in fata carora urmeaza sa se deschida emotional.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Gemenii tind sa se lase dusi de val in activitati sociale, care implica relaxare, si neglijeaza sarcini de serviciu. Nativii acestei zodii ar trebui sa se abtina de la unele activitati sociale, sa nu lase deoparte responsabilitatile profesionale caci o astfel de atitudine ar putea fi prejudicioasa pe viitor.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Racii sunt suprasolicitati psihic la locul de munca. Se trezesc in centrul atentiei tuturor, mai ales din perspectiva numeroaselor sarcini care li se pun in carca. Au dovedit ca sunt foarte capabili pe plan profesional, insa faptul ca nu stiu sa refuze, sa spuna „Nu” atunci cand li se cere ceva in plus, ii face sa se trezeasca inglodati de noi si noi atributii.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Leii sunt concentrati pe planificarea urmatoarei mari aventuri din viata lor. Sunt entuziasmati si nerabdatori, motiv pentru care ajung sa se simta repede dezamagiti ca lucrurile nu decurg dupa placul lor. Planul lor de aventura este realizabil doar daca il abordeaza cu rabdare.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Fecioarele tanjesc dupa o experienta noua, una radicala din care sa invete ceva notabil despre propriile lor sentimente. Desi, in mod normal, sunt destul de sfioase cand vine vorba de a se privi in oglinda, acum au ajuns acel punct de saturatie in care-si dau seama ca schimbarea in bine sta doar in puterea lor si, daca nu actioneaza, chiar nu pot spera la mai mult. Mobilizarea este binevenita in cazul Fecioarelor.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Balantele manifesta o temere in ceea ce priveste persoanele carora sa le acorde incredere. S-au fript recent cu ciorba si acum sufla si-n iaurt. Insa, daca analizeaza la rece, logic, fara a-si ignora instinctul, vor putea identifica acel om in care sa se increada si care este capabil sa-i adune cumva emotional pentru progres.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Scorpionii descopera noi abordari la chestiuni rutinizate, iar acest lucru le ofera satifactie persoanala. Incep, intr-un final, sa constientizeze si sa simta pe propria piele partea plina a paharului pe care au omis-o pana in prezent din cauza faptului ca s-au pierdut in detalii nesemnificative.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Sentimentele Sagetatorilor se afla pe teritorii incerte, motiv pentru care chiar este recomandat ca nativii acestei zodii sa-si tina pentru ei trairile si dorintele. Unele persoane din jurul lor ar putea sa-i judece gresit si sa arunce vorbe nu tocmai flatante in relatiile pe care le au cu persoane comune cu Sagetatorii.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Capricornii ar trebui sa se gandeasca de doua ori inainte de a actiona. Sunt expusi riscului de a lua decizii pripite, cauzatoare de prejudicii pe termen lung. Insa nu trebuie sa-si neglijeze propria creativitate, originalitatea lor. Acest aspect ii ajuta sa se simta impacati cu ei insisi indiferent ce hotarari iau sau ce actiuni intreprind.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Varsatorii nu ar trebui sa-si piarda timpul pretios si energia pe dispute contradictorii cu colegii de serviciu. Dinamica interpersonala pe plan profesional este complicata si chiar apasatoare, lansand deopotriva provocari si obstacole Varsatorilor. Nativii acestei zodii ar trebuie sa se concentreze pe propriile lor actiuni, nu pe ce cred alte persoane despre ei.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 3 noiembrie

 

Pestii sunt nevoiti sa-si depaseasca de unii singuri disconfortul resimtit astazi, mai ales daca sunt usor deconectati de realitate. Provocarile clasice cu care se confrunta Pestii ar putea sa li se para azi mai mult decat suprasolicitante. Trec, intr-adevar, printr-o perioada mai dificila care-i suge de energie. Ar trebui sa-si aloce timp lor insisi pentru a se reincarca de energie pozitiva daca vor ca toate sa le mearga struna.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *