Search for content, post, videos

Horoscop complet luni, 29 decembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de 29 decembrie se arata a fi destul de taioasa pentru majoritatea zodiilor, avand in vedere ca vor avea loc o serie de schimbari care ar putea duce la o schimbare majora in cursul vietii.

 

 

BERBEC– horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Berbecii isi vor da seama cu usurinta ce este frumos si ce nu, ce este corect si ce nu. Din pacate, insa, Berbecii vor intampina probleme in a-i face pe ceilalti sa inteleaga opiniile atat pentru ca le va fi greu sa puna in cuvinte viziunea lor, cat si din cauza limitarii altor persoane. Desi sunt echilibrati si toleranti in general, nativii din Berbec vor fi tentati sa se impuna. Ei nu trebuie sa uite ca, pana una alta, frumusetea este in ochiul celui care priveste, iar realitatea si regulile care conduc realitatea fiecaruia sunt, adesea, diferite.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Taurii ar putea fi nemultumiti, chiar dezamagiti de anumite persoane din jurul lor care dau dovada de insensibilitate, chiar egoism si oportunism pe masura ce se preocupa doar de problemele lor. Mai mult, nativii acestei zodii ar putea resimti si dezolare pe masura ce parerile, sugestiile sau propunerile lor, de altfel bine gandite si bine intentionate, nu reusesc sa atinga corzile sensibile ale celor carora le sunt adresate. Taurii vor avea senzatia ca vorbesc la pereti. Va fi o zi trista pentru ei, dar atat timp cat se concentreaza strict pe ceea ce au ei de facut si nu interfereaza in activitatile altora, o pot termina sentimentul satisfactiei oferit de lucrul bine facut.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Gemenii dau dovada de o mare putere de munca, dar si de daruire. Vor reusi chiar sa surprinda personele cu influenta din jurul lor cu perseverenta lor, fapt care o sa le aduca aprecieri de moment, unele nerostite, dar si beneficii pe termen lung mai ales pe plan profesional.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Racii sunt dispusi sa munceasca cu sarguinta astazi, chiar daca s-ar putea vedea nevoiti sa traga atat de ei insisi, cat si de celelalte persoane de care depinde munca lor si care se mobilizeaza mai greu. Din fericire, dorinta de a vede lucrul terminat si bine facut le ofera suficienta putere de munca si perseverenta incat sa finalizeze ceea ce au de facut, chiar cu laudele anumitor persoane importante din anturajul lor.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Leii vor avea parte de sustinere din parte familiei si a prietenilor, dar nu le va fi chiar usor sa accepte sustinerea si ajutorul. Nativii acestei zodii vor sa demonstreze ca pot performa si singuri si, in unele cazuri, chiar privesc cu suspiciune unele gesturi pline de altruism ale altora. Spiritul lor etic si profunzimea in gandire ii determina sa-si puna niste intrebari foarte taioase, sa vada gesturile intr-o alta lumina. Aceasta perspectiva o inteleg doar ei si, indiferent cat se straduiesc, nu o pot explica pe intelesul celorlalti. Pentru a nu primi eticheta de “nerecunoscatori” sau “ciudati”, mai bine accepta cu delicatete ajutorul si-si pastreaza intelesurile profunde pentru sine.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Fecioarele nu au niciun motiv sa inceapa ziua cu graba, in conditiile in care ziua se anunta a “porni” cu viteza melcului. Abia pe parcurs vor trebui sa se activeze si sa grabeasca pasii, chiar sa sara cu inventivitate peste anumite obstacole. Spre finalul zilei, Fecioarele se vor simti chiar obosite, dar nu pe fondul indeplinirii unor obligatii, ci pe fondul aparitiei unui numar si mai mare de sarcini de care, efectiv, nu au niciun chef.

 

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Balantele isi iau in serios trairile, sentimentele si incearca sa le exprime cat pot ei mai coerent si argumentativ. Insa intampina dificultati. Fie ca nu-si gasesc cuvintele potrivite, fie ca cei carora li se confeseaza nu dispun de capacitatea de intelegere necesara pentru a procesa ce spun nativii din Balanta. Ei ar trebui sa-si acorde timp si sa nu aiba pretentia ca pot rezolva totul dintr-un foc.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Scorpionii au planuri mari pentru astazi, insa nu-si dezvalui intentiile adevarate de teama sa nu fie luati peste picior de cineva foarte apropiat. Actioneaza dupa propriul lor plac si-si asculta instinctele, fara a spune nimanui ce planuri au si ce urmaresc. Trebuie sa fie atenti la natura lor impulsiva caci le poate crea probleme pe viitor, mai ales daca actioneaza in detrimentul cuiva foarte apropiat.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Sagetatorii se confrunta cu o problema financiara astazi, insa incearca sa o amestece cu activitatea de munca. Totusi, eficienta lor scazuta la serviciu din cauza faptului ca gandurile lor cauta, in realitate, solutii pentru a rezolva chestiunea financiara, o sa trezeasca niste reactii negative din partea colegilor. Chiar daca nu vor sa-si divulge problemele, ar fi totusi indicat sa spuna ca se confrunta cu niste situatii personale delicate pentru ca cei din jurul lor sa fie mai ingaduitori cu ei.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Capricornii pot parea capriciosi astazi in ochii celorlalti, insa chiar si asa ei stiu prea bine ce au de facut si ce depinde de ei in realizarea unui plan pe termen lung. Totusi, intransigenta si pretentiile exagerate pe care le au le vor fi reprosate de cineva foarte apropiat care le vrea doar binele.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Varsatorii sunt o contradictie pe doua picioare. Isi tin trairile pentru ei insisi si se zbat sa-si faca treaba la munca cu cat mai multa eficienta. Insa cineva de la job, poate chiar seful direct, o sa “miroasa” starea lor interioara tulburata si preocupata de altceva. Un zambet binevoitor venit de la cineva de la care nu se asteptau o sa linisteasca interiorul Varsatorului.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 29 decembrie

 

Pestii care colaboreaza cu mai multe persoane la un proiect comun trebuie sa fie chiar exagerat de precauti. Cineva ar putea comite niste greseli care, vor, nu vor, risca sa cada pe umerii nativului din Pesti. Pentru a se feri de admonestari pentru ceva de care nu sunt responsabili, Pestii trebuie sa fie foarte precauti si sa analizeze la sange tot ceea ce fac ceilalti.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *