Search for content, post, videos

Horoscop complet luni, 27 octombrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Chiar daca suntem tentati sa ne ignoram responsabilitatile astazi, vom sfarsi prin a face tot ceea ce trebuie facut.

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Berbecii se scufunda in treburi domestice astazi, dar nu pentru ca le constientizeaza necesitate, ci pentru ca prefera astfel sa-si distraga atentia de la complexitatea unei relatii care-i framanta. Degeaba fug insa de problema. Pana nu o vor privi in fata nu vor reusi sa o depaseasca cu adevarat.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Resursele Taurilor sunt destul de limitate astazi, motiv pentru care se vad nevoiti sa se regrupeze, sa ceara ajutor si sustinere. Spre norocul lor, ajutorul va veni de la cineva care nu-i va tine datori pe viitor pentru favorul facut.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

O intalnire cu cineva important ar putea da jos Gemenii de pe norisorul pe care s-au urcat, aducandu-i destul de brutal cu picioarele pe pamant. Gemenii trec prin stari tulburatoare pe care le pot, insa, depasi daca se concentreaza pe prezent si nu pe posibilitatile viitorului.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Obligatiile pe care le au Racii le genereaza mult stres si se interpun in cautarea lor pentru relaxare. Insa lipsa de chef sau chiar furia, revolta care se isca in sinea lor nu trebuie sa-i indepateze de activitatile de altfel foarte productive pe care le au de indeplinit. Daca trec peste starea lor nu tocmai roza si se pun pe treaba vor putea beneficia de fructele eforturilor lor.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Optimismul Leilor se estompeaza, transformandu-se intr-o abordare foarte realista a planurilor lor pe masura ce descopera ca au nevoie de mai mult timp si mai multe eforturi pentru atingerea obiectivelor lor. Daca dau dovada de radbdare, Leii vor obtine ceea ce cauta. Daca nu, vor narui tot ce au construit pana acum.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Intensitatea emotiilor Fecioarelor scade, dar asta nu inseamna ca trec intr-o stare mai analitica. Pur si simplu, Fecioarele incep sa asimileze cu adevarat evenimentele, intamplarile marcante din ultima perioada, descoperind chiar anumite lucruri cu adevarat tulburatoare pe care le-au reprimat la momentul producerii lor. Introspectia ii va ajuta sa-si regaseasca echilibrul, dar aceasta poate fi obtinuta doar daca-si permit sa se uite cu adevarat in interiorul lor.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Chiar daca Balantele au fost prinse intr-o val de activitati sociale placute, este timpul sa revina la responsabilitatile lor. Daca le neglijeaza, vor porni cu stangul, iar aceasta greseala poate avea repercusiuni pe termen lung.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Este crucial ca Scorpionii sa-si gestioneaza programul cu mare eficienta. Nativii acestei zodii se vad nevoiti sa jongleze efectiv cu obligatiile. Fara o prioritizare clara, ar putea insa ignora unele obligatii care nu pot suferi amanare fara consecinte negative.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Sagetatorii ar trebui sa renunte la starea euforica, puternic incarcata de chef de relaxare si distractie pentru a se stabiliza pe plan financiar. De altfel, acestia au niste probleme banesti pe care refuza sa le constientizeze, iar pe termen lung ele se pot concretiza in datorii grele. Este momentul ca Sagetatorii sa se concentreze pe latura financiara a vietii lor.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

E momentul crucial de actiune pentru Capricorni. Ar putea sa nu actioneze, dar sunt mai degraba sanse mari ca nativii acestei zodii sa faca un mare pas spre binele viitorului lor. Nu trebuie sa amane, nu trebuie sa lancezeasca nici fizic, nici psihic sau emotional. Acum trebuie sa puna in practica tot ceea ce au gandit doar pana in ziua de azi. Mai mult, trebuie sa se pregateasca caci aceasta zi este doar prima treapa pe care o au de parcurs daca vor sa urce pe scara succesului.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Varsatorii trebuie sa deschida bine ochii caci in fata lor vor fi expuse niste lectii importante, iar daca nu le asimileaza risca sa piarda sansa dezvoltarii personale. Desi sunt mai mereu preocupati cu viitorul decat cu prezent, intreaga imaginatie si toate visurile Varsatorilor se canalizeaza pe probleme imediate, cel mai probabil de natura emotionala.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 27 octombrie

 

Este momentul ideal ca Pestii sa dea dovada de pragmatism, caci confuzia sau indecizia venite dintr-o lipsa de chef sau de interes le va aduce doar probleme in viitor. Indiferent cat de distrasi sunt, Pestii trebuie sa se aduca ei insisi cu picioarele pe pamant si sa analizeze la rece cele ivite astazi.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *