Search for content, post, videos

Horoscop complet luni, 15 septembrie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de luni se arata a fi cat se poate de pestrita pentru majoritatea nativilor zodiacului, mai ales dupa un weekend destul de agitat, in special pentru cei din a doua jumatate a horoscopului. 

 

BERBEC – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Berbecii au atat de multe de facut astazi incat nu stiu cum sa se mai imparta. Lipsa chefului o sa le puna si mai multe bete in roate si, invariabil, vor lasa unele treburi pe zilele urmatoare. Insa pe plan social o duc bine Berbecii. Primesc aprecieri din partea unor oameni din mediul profesional de la care nu se asteptau, fapt care o sa le ridice mult starea de spirit.

 

TAUR – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Aceasta zi li se pare Taurilor ideala pentru a ramane acasa si a se concentra pe proiectele lor creative, pe visurile lor realizabile. Insa, nu pot sa se sustraga de la obligatiile profesionale sau sociale pe care le au, iar pe parcursul zilei se vor ivi si alte treburi de rezolvat care nu pot suferi amanare. Se revolta in sinea lor, se enerveaza, se intristeaza, iar la final de zi vor cadea epuizati in pat. Insa vor resimti totusi o stare de multumire cand se linistesc, pentru ca stiu ca au scos-o la capat cu brio.

 

GEMENI – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Gemenii se vor afunda intr-o multime de nimicuri de serviciu, insa chiar si asa nu-si pierd perspectiva asupra obiectivelor mari pe care si le-au propus. Chiar daca rezultatele eforturilor lor nu sunt tangibile imediat, putin cate putin isi paveaza drumul spre realizarea planurile personale pe care si le-au facut.

 

RAC – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

O problema financiara apare in viata Racilor, iar acest aspect o sa le consume mult din energie. Cauta solutii viabile pentru a iesi la liman si, chiar daca in prima instanta ii cuprinde panica, le vor gasi. Mai mult, cineva apropiat le va intinde o mana de ajutor in rezolvarea problemei financiare.

 

LEU – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Leii depun eforturi sa-si tina pentru ai gandurile si planurile pe termen scurt, insa unii oameni din jur o sa-i “miroasa” de indata si o sa-si dea seama ce pun la cale. Leii ar putea primi feedback negativ de la unii apropiati care nu sunt de acord cu viziunea lor.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Fecioarele nu-si divulga nici macar un gand cu privire la ce se intampla azi si au motive intemeiate sa tina secret anumite pareri proprii. Unele persoane din jurul lor nu au aceeasi viziune cu nativii din Fecioara si nici nu dispun de capacitatea de a intelege ca lumea nu se imparte in alb si negru asa cum au ei impresia. Astfel ca cea mai buna decizie a Fecioarelor astazi este sa nu discute ce gandesc pentru a nu crea conflicte in detrimentul lor.

 

BALANTA – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Balantele trec printr-o perioada dificila si nu pot pune punctul pe “i” in ceea ce priveste sursa problemei. Isi tot revizuiesc deciziile si actiunile din ultimele saptamani si au luat in brate ipoteza “Daca as fi facut asa si nu asa…”. Toata gandirea lor retrospectiva le face mai mult rau decat bine si ii tine departe de gasirea solutiei. Trebuie sa gandeasc pozitiv pentru a-si creste sansele de reusita.

 

SCORPION – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Scorpionii trec printr-un conflict interior: minte le spuna sa faca ceva, iar inima exact opusul. Insa aceasta stare nu este noua pentru nativii din Scorpion. Totusi, ii consuma emotional. Rezolvarea ideala a conflictului nu exista asa ca Scorpionii trebuie sa fie dispusi sa accepte compromisul, calea de mijloc.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Sagetatorii isi asuma rolul de lider si reusesc sa antreneze in jurul lor oameni care sa puna osul la treaba pentru realizarea unui proiect comun. Poate din exterior unora s-ar putea sa le para ca Scorpionii nu fac nimic, insa, in realitate, acestia depun un efort colosal pentru organizarea oamenilor si pentru medierea tuturor ideilor, opiniilor si chiar pentru temperarea unor egouri prea mari.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Capricornii sunt inclinat catre introspectie si tind sa se detaseze de nimicurile de zi cu zi. Desconsidera multe probleme curente pe fondul naturii efemere a acestora. In timp ce ei se revizuiesc pe plan spiritual, ar putea exista cineva care ii va trage de maneca si le va reprosa ca neglijeaza unele aspect ale vietii cotidiene.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Aproape orice fac Varsatorii astazi genereaza de indata reactii si nu toate sunt pozitive. Varsatorii se pot simti judecati pentru unele decizii ale lor si se vor forta sa tempereze atat starea proprie de neliniste, cat si un potential conflict care s-ar putea isca intre persoane apropiate lor.

 

PESTI – horoscopul zilei de luni, 15 septembrie

 

Pestii nu-si permit azi sa evadeze in fanteziile lor, fiind nevoiti sa rezolve multe treburi curente. Nu pot fugi de anumite responsabilitati, fapt care ii face sa fie morocanosi si chiar nervosi in anumite momente. Dar ziua va trece repede odata cu toate nimicurile ei.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *