Search for content, post, videos

Horoscop complet joi, 3 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ne va fi din ce in ce mai greu sa ne pastram concentrarea si atentia pe treburi concrete, fiind tot mai tentati sa visam cu ochii deschisi.

 

BERBEC – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Berbecii se simt energizati, avand senzatia ca sunt stapani pe situatie astazi. Insa, se prea poate ca cineva sa se ocupa actiunilor lor si sa le dea peste cap planurile. Atentie la persoanele rau intentionate, la cele invidioase si chiar si la prietenii ipocriti!

 

TAUR – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Taurii sunt nerabdatori sa profite de oportunitatile ivite in mediul profesional pe masura ce descopera cat potential de dezvoltare prezinta pentru ei. Totusi, nativii din Taur risca sa treaca cu vederea o piesa importanta din puzzle pe fondul exuberantei momentului. Trebuie sa analizeze la rece oportunitatea de care vor sa profite pentru ca exista riscul ca ea sa prezinte dezavantaje ascunse pentru ei.

 

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Gemenii prefera sa evite o rabufnire sau o cadere emotionala reprimandu-si unele sentimente si trairi. Insa doar pentru ca refuza sa le constientizeze si sa le rosteasca cu voce tare nu inseamna ca starile negative dispar, ci dimpotriva. Sinceritatea fata de sine este cea mai buna metode de a preveni o cadere psihica pe fondul propriilor slabiciuni.

 

RAC – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Racii vor fi persoanele care manifesta cea mai mare impulsivitate in grupul in care se afla, indiferent ca este vorba de mediul profesional sau personal. Nativii din Rac risca sa lezeze sentimentele anumitor oameni importanti din cercul lor si mai apoi sa fie tras la raspundere pentru nesabuintele lor. Chiar daca simt ca nu se pot impotrivi valului, trebuie sa constientizeze ca puterea de stapanire sta in ei si niciun factor extern nu justifica o rabufnire verbala violenta.

 

LEU – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Unele persoane din jurul Leilor se straduiesc din rasputeri sa convinga nativii acestei zodii sa-si schimbe parerea. Insa, in ciuda oricaror argumente si chiar a santajului emotional, Leii raman tari pe pozitiile lor, respingand orice parere contrara. Totusi, daca nu manifesta toleranta, se prea poate ca cineva care nu le vrea decat binele sa refuze sa-i mai acorde sprijinul din cauza comportamentului lor.

 

FECIOARA– horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Fecioarele sunt in plin proces de destainuire, de dezvaluire a propriilor temeri si a propriilor sentimente. Treptat, de foile de ceapa, straturile personalitatii si framantarilor lor se descopera una cate una. Acest proces il lasa vulnerabili in fata relelor intentii ale anumitor persoane, deci mare precautie!

 

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Ideile pe care le au Balantele au mare impact asupra modului de a gandi in randul colegilor, insa influenta lor vine cu un cost. Mai exact, cu costul responsabilitatii. Daca vor da gres, chiar si din cauze necontrolabile de ei, nativii din Balanta vor fi trasi la raspundere aspru. Pe de alta parte, daca reusesc, exista mai beneficii de care se vor bucura. Totul depinde de cum actioneaza si cat de mult sange rece au in analizarea situatiei.

 

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Credintele si valorile Scorpionilor continua sa se transforme substantial in cadrul unui proces evolutiv lent, dar de lunga durata. Devin tot mai conextati cu propria spiritualitate si tind sa neglijeze unele probleme lumesti.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

In mod normal, Sagetatorii dispun de o buna capacitate de a vedea lucrurile in ansamblul lor, ca si cand ar fi proiectate pe un ecran imens. Astazi insa, Sagetatorii trebuie sa fie foarte atenti la detalii, iar pentru aceasta trebuie sa depuna eforturi sa nu se lase pierduti in ansamblul situatiei cu care se confrunta.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Capricornii care si-au consolidat temelia profesionala sunt dispusi sa aduca modificari substantiale, totul cu scopul evolutiei. Insa aceste schimbari pot genera disfunctionalitati in viata lor profesionala, care ii vor pune la incercare. Astfel, trec prin momente tensionate si chiar risca sa sufere de anxietate. Prioritizarea este solutia ideala pentru detensionare.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Energetic, Varsatorii se tot ciocnesc de anumite persoane din anturajul lor si pare-se ca pentru nativii acestei zodii este aproape imposibil de evitat conflictul. Dar Varsatorii nu se tem de conflictul deschis, pe fata, ci resimt frustrare atunci cand „disputa” se duce prin alte birouri, pe la spatele lor, fara ca ei sa stie. Incearca sa faca compromisuri, dar le este peste mana sa o faca corect si satisfacator.

 

PESTI – horoscopul zilei de joi, 3 iulie

 

Pestii s-au saturat de atata vorba goala. Simt ca toti promit in jurul lor, dar nimeni nu actioneaza, iar frustrarile cresc pe masura ce situatia lor depinde, totusi, de actiunile celorlalti. Vor deschide discutii delicate cu cel putin o persoana care se arata nepasatoare sau, pur si simplu, lenesa.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *