Search for content, post, videos

Horoscop complet joi, 24 iulie. Ce rezerva astrele fiecarei zodii

Ziua de joi vine cu multe surprize pentru majoritatea nativilor, care se vor manifesta mai ales pe plan financiar si amoros. Atentie la sanatate si la legatura cu persoana iubita.

 

BERBEC– horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Ideile pe care le au Berbecii au mare impact asupra modului de a gandi in randul colegilor, insa influenta lor vine cu un cost. Mai exact, cu costul responsabilitatii. Daca vor da gres, chiar si din cauze necontrolabile de ei, nativii din Berbec vor fi trasi la raspundere aspru. Pe de alta parte, daca reusesc, exista mai beneficii de care se vor bucura. Totul depinde de cum actioneaza si cat de mult sange rece au in analizarea situatiei.

 

TAUR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Credintele si valorile Taurilor continua sa se transforme substantial in cadrul unui proces evolutiv lent, dar de lunga durata. Devin tot mai conextati cu propria spiritualitate si tind sa neglijeze unele probleme lumesti.

 

GEMENI – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

In mod normal, Gemenii dispun de o buna capacitate de a vedea lucrurile in ansamblul lor, ca si cand ar fi proiectate pe un ecran imens. Astazi insa, Gemenii trebuie sa fie foarte atenti la detalii, iar pentru aceasta trebuie sa depuna eforturi sa nu se lase pierduti in ansamblul situatiei cu care se confrunta.

 

RAC – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Racii care si-au consolidat temelia profesionala sunt dispusi sa aduca modificari substantiale, totul cu scopul evolutiei. Insa aceste schimbari pot genera disfunctionalitati in viata lor profesionala, care ii vor pune la incercare. Astfel, trec prin momente tensionate si chiar risca sa sufere de anxietate. Prioritizarea este solutia ideala pentru detensionare.

 

LEU – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Energetic, Leii se tot ciocnesc de anumite persoane din anturajul lor si pare-se ca pentru nativii acestei zodii este aproape imposibil de evitat conflictul. Dar Leii nu se tem de conflictul deschis, pe fata, ci resimt frustrare atunci cand “disputa” se duce prin alte birouri, pe la spatele lor, fara ca ei sa stie. Incearca sa faca compromisuri, dar le este peste mana sa o faca corect si satisfacator.

 

FECIOARA – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Fecioarele s-au saturat de atata vorba goala. Simt ca toti promit in jurul lor, dar nimeni nu actioneaza, iar frustrarile cresc pe masura ce situatia lor depinde, totusi, de actiunile celorlalti. Vor deschide discutii delicate cu cel putin o persoana care se arata nepasatoare sau, pur si simplu, lenesa.

 

BALANTA – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Balantele se simt depasite de situatie azi din cauza ca au foarte multe lucruri de rezolvat. Isi pun multe intrebari cu privire la alegerile facute in ultima vreme si isi dau seama ca este posibil sa nu fi fost chiar cele mai bune. Asa ca incep sa puna la cale planuri care sa-i scoata din impas.

 

SCORPION – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Pentru scorpioni se anunta o zi destul de incarcata dar care va aduce roadele mult dorite spre sfarsitul ei. Chiar daca in unele momente se vor simti foarte tensionati, nativii din scorpion reusesc sa-si mentina calmul si sa rezolve tot ce au de rezolvat.

 

SAGETATOR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Sagetatorii dau dovada de maiestrie in a gasi o mie si una de modalitati de a evita obligatiile pe care le au. Sunt dornici de vacanta, de libertate, de lipsa de griji, iar rabdarea in mediul in care activeaza le este pe terminate. Ori isi iau cateva zile libere pentru a se relaxa, ori risca sa fie acuzati de superiori ca nu-si fac treaba.

 

CAPRICORN – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Capricornii se bucura de atentia nemarginita a persoanei iubite iar aces lucru le place pe deoparte iar pe alta incep sa se simta putin sufocati. Ar fi bine insa sa purtati o discutie cu jumatatea voastra pentru a nu ajunge in impas emotional.

 

VARSATOR – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Varsatorii incep sa simta din ce in ce mai mult vacanta care se apropie si se relaxeaza cat pot de mult, chiar daca au destul de munca. Persoana iubita le este alaturi in absolut orice ar intreprinde iar acest lucru ii face sa se simta speciali si sa prinda curaj sa mearga inainte cu sufletul deschis.

 

PESTI – horoscopul zilei de joi, 24 iulie

 

Si pentru Pesti se anunta o zi foarte buna, mai ales ca afla vesti pozitive cu privire o problema de sanatate care s-a rezolvat aproape miraculos. Mai mult decat atat, si problemele financiare par sa se rezolve iar acest lucru ii face pe nativii acestei zodii sa fie din ce in ce mai optimisti.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *