Search for content, post, videos

Fereste-te de ele! Top trei cele mai mincinoase zodii

Se spune ca fiecare dintre noi minte. De voie, de nevoie, orice persoana a spus, la un moment dat, o minciuna mai putin sau mai mult vinovata, insa unele zodii fac acest lucru asa cum respira.

Descopera care sunt nativii care mint de ”ingheata apele” mai jos:

Varsatorul

In ciuda faptului ca la prima vedere ai putea sa crezi ca poti sa ai incredere intr-un Varsator, adevarul este altul. De cele mai multe ori, acesti nativi sunt primii care te tradeaza si, de cele mai mlte ori, acolo unde te doare cel mai tare. Ba mai mult, unele voci spun ca ei sunt cei care iti pot fura iubitul sau iubita fara sa stea pe ganduri.

Berbecul

Desi par inofensivi la inceput, acesti nativi sunt gata sa minta si sa insele fara sa stea pe ganduri prea mult, pentru ca de cele mai multe ori pur si simplu simt nevoia de adrenalina. De asemenea, in cazul in care au fost inselati de partenerul de viata, acestia vor minti si ei.

Gemenii

Daca unii mint pur si simplu, gemenii o fac isteti. Mai exact, ei se adapteaza, motiv pentru care minciunile pot sa apara, uneori, in mod natural. Totusi, deseori sunt prinsi, intrucat infrumuseteaza prea mult adevarul, iar scenariile lor par neverosimile.

La polul opus, insa, se afla nativii din Capricorn. Se pare ca acestora le este teama sa minta si, oricat de dureros ar fi adevarul, ei aleg sa spuna verde-n fata orice, indiferent de cum se va rasfrange acest lucru asupra lor. Ba mai mult, uneori spun adevarul pentru a se linisti si pentru a scapa de teama de a fi prinsi cu o minciuna oricat de mica.

<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *