Search for content, post, videos

Ele sunt zodiile cu cea mai fina intuitie

Intuitia este un simt de care nu multa lume se bucura. Daca il ai te poti considera norocos. Intuitia te poate scoate din impas de multe ori, te ajuta sa reactionezi corect la momentul potrivit si sa percepi de la distanta intentiile false.

Atunci cand logica si ratiunea nu par sa ajute, tu iti asculti inima si asta te scoate din impas.

Iata un top al zodiilor cu cea mai puternica intuitie

Berbec

Berbecii au un mare talent atunci cand vine vorba sa detecteze oportunitatile si simt de la distanta persoanele ipocrite, invidioase, geloase sau cu doua fete.

Acestia pot pune un verdict in doar cateva secunde. Atunci cand au de facut o alegere importanta, mai ales cand sunt presati de timp, Berbecii merg pe intuitie si nu dau gres. De cele mai multe ori se dovedeste ca alegerile facut de un Berbec sunt cele mai bune, salvarea, chiar daca sunt la limita sigurantei sau sub presiunea timpului.

Scorpion

Scorpionii au talentul sa citeasca imediat gandurile, gesturile si sa se prinda de intentiile bune sau rele ale unei persoane. Greu isi poate ascunde cineva adevaratul caracter in fata lor.

Scorpionii au chiar si vise premonitorii, acestia sunt convinsi ca visele au semnificatii profunde. Nativul din Scorpion nu-si neglijeaza niciodata presentimentele si sunt in stare sa-si schimbe programul, sa anuleze intalniri sau sa amane iesiri in functie de ce le spune instinctul.

Varsator

Se bazeaza mai mult pe intutie decat pe ratiune atunci cand iau decizii importante. Gasesc ca din senin rezolvari si solutii la cele mai mari probleme. Nu se bazeaza pe nimic altceva decat pe o intuitie puternica, spontaneitate si curajul care ii caracterizeaza. Atunci cand inima le spune ca au facut alegerea corecta si sunt convinsi ca nu dau gres, devin extrem de hotarati si nimic nu le poate sta in cale.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *