Search for content, post, videos

Zodiile care se indragostesc mereu de persoanele nepotrivite

Dragostea se poate transforma intr-un cosmar atunci cand te indragostesti de persoana nepotrivita. Exista persoane care au ghinionul sa se indragosteasca de persoanele nepotrivite si din cauza asta pot ramane singure o perioada sau pentru toata viata.

Iata care sunt semnele zodiacale predispuse sa sufere din dragoste pentru ca intra in tot felul de relatii nepotrivite. Afla daca te numeri printre ele.

Leu

Leii sunt unele dintre cele mai orgolioase semne zodiacale si sunt de parere ca orice isi doresc trebuie sa aiba. Atunci cand vor sa fie cu cineva nu conteaza ca acea persoana este casatorita sau nepotrivita pentru ei din anumite motive.

Atunci cand se indragostesc vor sa aiba alaturi pe cineva si vor fi in stare de orice pentru a obtine ceea ce isi doresc cel mai mult. In orice caz, rezultatele nu vor fi mereu asa cum isi doresc ei si vor ajunge de multe ori sa sufere din dragoste.

Berbec

Berbecii nu au noroc in dragoste si de foarte multe ori se indragostesc de persoana nepotrivita, chiar si atunci cand realizeaza ca nu vor avea un viitor impreuna, tot nu vor sa renunte.

Nativii din Berbec actioneaza dupa impuls si nu gandesc inainte de a lua o decizie. Acestia se lasa ghidati de emotii si sentimente, iar acest lucru nu este in avantajul lor. De cele mai multe ori, pana sa ajunga sa fie impliniti sentimental, nativii din Berbec vor suferi din dragoste.

Fecioara

Chiar si calculatele Fecioare se indragostesc de persoanele nepotrivite si ajung sa sufere cumplit. Acest lucru se intampla pentru ca nu au incredere in ele si in puterea lor de seducere. Pe de alta parte, din cauza perfectionismului, Fecioarele nu reusesc sa vada partile bune ale cuiva si ajung sa-i excluda fara a le da vrei sansa. Nativii din Fecioara aleg mereu persoanele nepotrivite si ajung sa sufere enorm. In timp realizeaza ca au facut o greseala si ca persoana de langa ei este fix opusul la ce isi doresc de fapt.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *