Search for content, post, videos

Ele sunt cuplurile zodii care vor trai fericiti pana la adanci batraneti

partener

In ciuda faptului ca in ziua de astazi relatiile de cuplu sunt complicate, iar oamenii ajung sa se desparta rapid, la prima neintelegere, exista si cupluri carora le este scris sa fie impreuna pana la adanci batraneti, spun unii astrologi.

Care sunt acestea, afla mai jos.

Rac + Taur

Cuplurile formate din aceasta combinatie vor avea mari sanse de reusita. Racul tanjeste dupa o relatie de cuplu fericita si viseaza la o familie fericita, in timp ce Taurul indrageste conexiunile emotionante solide, fapt pentru care un astfel de cuplu ar putea sa reziste in timp.

Taur + Fecioara

Ambele zodii sunt traditionaliste atunci cand vine vorba de iubire. Cred in conceptul de familie, iar ambele zodii iubesc gesturile romantice si iubirea adevarata, motiv pentru care ar putea sa treaca testul timpului.

Berbec + Balanta

Desi Balantele sunt dificile si se implica greu in relatii, atunci cand o fac si au incredere in partener, dau totul. Tocmai de aceea, un astfel de cuplu are sanse de reusita pe termen lung. La polul opus, insa, se afla un Berbec si un Taur. Cele doua zodii sunt firi dificile si nu ar putea sa se inteleaga niciodata.

Fecioara + Scorpion

Indragostita iremediabil de gesturile romantice, Fecioara ar putea sa traiasca fericita pana la adanci batraneti langa un Scorpion, intrucat se inteleg din priviri si se bucura de fiecare clipa petrecuta impreuna. Un nativ Fecioara n-ar putea, insa sa traiasca langa un Sagetator.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *