Search for content, post, videos

Ele sunt cele mai posesive zodii in dragoste

Un strop de gelozie intr-o relatie nu strica, insa, ele sunt de departe cele mai posesive si geloase zodii in relatiile de dragoste. Acestea au adesea tendinta sa exagereze si sa-si tina sub papuc partenerul.

Taur
Pe locul 1 in topul celor mai posesive zodii, taurilor le place sa detina controlul asupra partenerilor. Vor sa se afirme si sunt obsedati de control.

Leu
Femeile leu sunt extrem de posesive, se folosesc de orice arma pentru a-si controla partenerul. Posesivitatea nativilor din Leu poate duce la o stare de tensiune sau incordare in cuplu.

Fecioara
Extrem de posesive intr-o relatie, fecioarele incearca din rasputeri sa se controleze. Nativii din fecioara apeleaza la posesivitate doar atunci cand se simt in pericol si vor sa detita controul absolut.

Sagetator
Posesivitatea sagetatorilor vine din cauza geloziei. Traiesc permanent cu teama ca partenerii sa nu-i paraseasca si le place ca in permanenta sa detina controlul.

Pesti
Nativii din pesti isi manipuleaza partenrii dupa bunul plac, sunt suparaciosi, se aprind repede, insa daca sunt tradati, nu isi vor ierta partenerul niciodata.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *