Search for content, post, videos

Duminica, 14 mai 2017. Ai de facut o alegere importanta! Care sunt zodiile care vor lua decizia buna

Horoscop 14 mai 2017 – Berbec:

Poate deveni o zi complicată, în ciuda speranțelor tale ca măcar acum, când vrei tu să te relaxezi, lucrurile să meargă mai bine. Ispita vine de la cineva din anturaj.

Horoscop 14 mai 2017 – Taur:

Există un fond pozitiv, pe care îl vei putea folosi pentru a alege partea bună din orice situație, dar este strict alegerea ta. Un strop de optimism ți-ar prinde foarte bine.

Horoscop 14 mai 2017 – Gemeni:

Te atrage, cu foarte puține șanse de a te opune, o anumită nemulțumire, legată de posibilitățile tale de a avansa într-n anumit proiect, cel mai probabil legat de evoluția profesională.

Horoscop 14 mai 2017 – Rac:

Problemele de la muncă te urmăresc și în timpul liber. Poate că ai dezamăgit pe cineva și aveai nevoie de aprecierile acelei persoane.

Horoscop 14 mai 2017 – Leu:

Ai acumulat deja multe concluzii negative despre unii apropiați, iar acum vrei să îți construiești o nouă realitate pe baza aceasta, șubredă și falsă.

Horoscop 14 mai 2017 – Fecioară:

Există riscul unor pierderi importante de imagine din cauza unor gânduri negre pe care nu le mai poți ascunde, au deveni prea puternice pentru că le-ai acordat prea multă atenție.

Horoscop 14 mai 2017 – Balanță:

Te poți confrunta cu tensiuni în anturaj, altele decât cele pe care le cunoști deja. Este esențial să fii diplomat, ca întotdeauna, oricât de greu ți s-ar părea.

Horoscop 14 mai 2017 – Scorpion:

Ești preocupat de anumite ciudățenii care apar în existența ta, de exemplu problemele de sănătate fără o cauză anume sau complicațiile de la serviciu.

Horoscop 14 mai 2017 – Săgetător:

Ai de făcut o alegere importantă pentru viitorul relațiilor de partneriat, de orice fel. Poți alege să construiești ceva frumos, pe o bază comună, prin cooperare sau nu.

Horoscop 14 mai 2017 – Capricorn:

Viața ta e destul de complicată în acest moment, ca să nu mai ai nevoie și de probleme de sănătate sau de ciudățenii la serviciu. Cu toate acestea, ar trebui să fii pregătit.

Horoscop 14 mai 2017 – Vărsător:

Respingi, cu totul, influența anumitor persoane din cercul tău, doar pentru că una dintre ele te-a dezamăgit sau ai avut impresia că este pe cale să facă acest lucru.

Horoscop 14 mai 2017 – Pești:

Senzația acută de instabilitate din familie te poate afecta mai mult decât lași să de vadă. Ar fi bine să intervii, dar cu maximă bunăvoință și toleranță.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *