Search for content, post, videos

Dorintele cele mai ascunse, in functie de zodie. Ce vrea fiecare

Fiecare dintre nativii zodiacului are cel putin o dorinta ascunsa despre care rareori vorbeste si care ii guverneaza in totalitate aproape intraga viata.

Astrologii sustin ca aceste dorinte ascunse ii fac pe toti nativii zodiacului sa actioneze instinctiv pentru a le atinge, de fiecare data cand au de laut decizii cu adevarat importante in viata.

Dorintele ascunse in functie de zodie pot fi de natura financiara, amoroasa sau legate de propria persoana si de ego-ul fiecaruia.

Dorintele cele mai ascunse, in functie de zodie

BERBEC

Cea mai mare dorinta ascunsa a Berbecilor este aceea de a ajunge sa fie foarte bogati. Isi dau seama recent ca este nevoie de multa munca pentru a atinge acest tel dar nu se vor opri aici. Vor fi in stare sa calce pe capete pentru a-si atinge telul.

TAUR

Taurii isi doresc cel mai mult sa domine. Vor sa domine bsolut orice persoana pe care o intalnesc, fie ca este foarte apropiata fie ca abia au cunoscut-o. Isi antreneaza talentul de a domina de la o varsta foarte frageda.

GEMENI

Una dintre cele mai ascunse dorinte ale gemenilor este sa exceleze in absolut tot ceea ce fac. Fie ca e vorba de munca sau dragoste, nativii acestei zodii isi doresc nespus de mult sa fie mereu cei mai buni.

RAC

Racii isi doresc pe ascuns sa poata experimenta amorosc cat se poate de mult, fara sa existe consecinte. Sunt persoane foarte sexuale si isi doresc sa isi poata exprima liber aceasta caracteristica.

LEU

Leii isi doresc pe ascuns sa fie mereu in centrul atentiei. Le place atunci cand sunt admirati si cand oamenii le dau de inteles ca-i admira maxim.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc pe ascuns sa reuseasca sa agoniseasca pana la o anumita varsta foarte multi bani. Doresc ca dupa 40 de ani sa poata trai fara griji pe baza banilor acumulati pana atunci.

BALANTA

Balantele isi doresc pe ascuns sa le fie recunoscute meritele cu surle si trambite. Le place vanitatea si mascheaza acest lucru cat se poate de bine pentru a nu pica in dizgratia celor din jur.

SCORPION

Scorpionii isi doresc pe ascuns sa fie mereu liberi si sa nu se supuna regulilor. Din pacate, nu prea reusesc sa faca acest lucru asa ca se multumesc sa isi imagineze mai tot timpul ca nu depind de nimeni.

SAGETATOR

Sagetatorii isi doresc pe ascuns sa ajunga atat de bogati incat sa le faca in ciuda tuturor celor care i-ai facut sa se simta rau pe parcursul intregii vieti. Asa ca daca vor atinge acest tel, nu se vor sfii sa fie opulenti.

CAPRICORN

Capricornii isi doresc pe ascuns sa fie cat se poate de singuri. Pentru ei o viata de vis ar fi pe o insula pustie unde sa poata sa aiba un dialog constant cu ei insisi.

VARSATOR

Varsatorii isi doresc in taina sa aiba o viata statornica, alaturi de o persoana de care sunt mereu indragostiti. Multora dintre ei le va reusi acest lucru dupa perioade de cumpana.

PESTI

Pestii isi doresc pe ascuns sa reuseasca sa faca fata tuturor criticilor din jurul lor. Incearca din rasputeri sa nu se lase afectati de felul in care oamenii in judeca intreaga viata doar pentru ca sunt diferiti.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *