Search for content, post, videos

De cate ori si cand vei avea mari necazuri in viata, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului are in viata o serie de praguri, de necazuri, care isi vor pune amprenta destul de mult pe el.

Aceste necazuri au sanse sa se intample in anumite perioade ale vietii ca mai apoi sa modeleze caracterul fiecarui nativ al zodiacului, intarindu-l sau facandu-l sa devina sensibil la unele evenimente.

Asadar, iata de cate ori si cand vei avea mari necazuri in viata, in functie de zodie

BERBEC

In prima parte a vietii, pana in jurul varstei de 18 ani, Berbecii o duc minunat. Intre 18 si 20 de ani insa este posibil sa aiba parte de primul necaz care sa-i afecteze pe viitor. Daca vor trece de aceasta perioada, vor avea caeva decenii in care o vor duce minunat. Al doilea prag poate veni in vurul varstei de 40 de ani, insa atunci vor sti sa-l gestioneze mai bine.

TAUR

Taurii vor avea doua perioade destul de lungi in care necazurile se vor tine scai de ei. Aceste prioade le vor da peste cap intreaga viata, insa pe termen lung este posibil ca schimbarile sa se dovedeasca a fi benefice. Vor avea parte de necazuri intre 20 si 27 de ani si in jurul varstei de 50 de ani.

GEMENI

Si gemenii vor avea parte de doua perioade de necazuri in viata, insa timpuri. Aceste doua perioade ii vor face sa se caleasca atat de bine incat sa devina aproape impenetrabili cand vine vorba deprobleme ulterior in viata. Prima perioada de necazuri va fi in jurul varstei de 17 ani iar apoi vor pati ceva in jurul varstei de 20 de ani.

RAC

Racii au parte de trei perioade de necazuri mari in viata, intre care exista doar perioade de bunastare si de bine. Prima data li se intampla in jurul varstei de 18 ani, apoi la 30 de ani si ultima dar si cea decisiva in jurul varstei de 50 de ani.

LEU

Leii nu au parte decat de o perioada neagra in viata, care va fi la o varsta foarte vrageda. Aceasta perioada neagra ii va face sa se maturizeze prematur, ceea ce le va fi folositor pe viitor. Este vorba de un necaz mare venit in jurul varstei de 12 ani.

FECIOARA

Fecioarele pe de alta parte se confrunta periodic cu diverse necazuri. Mai intai la 20 de ani, apoi la 35 de ani, apoi la 40 de ani si apoi la 50 de ani. Insa, aceste necazuri nu sunt foarte mari si vor reusi sa treaca cu bine peste ele.
BALANTA

Balantelepe de alta parte se confrunta cu doua perioade de necazuri, ambele in a doua jumatate a vietii. Avand in vedere ca in prima parte a vietii nativii acestei zodii nu sunt expusi unor mari probleme, cele ce vor aparea in a doua jumatate a vietii le vor da mari batai de cap, prima data pe la 40 de ani iar apoi dupa 60 de ani.

SCORPION

Scorpionii se confrunta cu o singura perioada a vietii in care vor avea necazuri, insa aceasta perioada va fi destul de lunga. Astfel, problemele lor vor incepe in jurul varstei de 18 ani si se vor termina abia pe la 22 de ani. Insa, dupa aceea, nu vor mai avea practic nicio grija.

SAGETATOR

Sagetatorii se confrunta din pacate cu 3 perioade pline de necazuri in viata. Avand in vedere ca aceste perioade se succed destul de repede si ca au loc in a doua jumatate a vietii, este posibil sa fie coplesiti de probleme la un moment dat. Astfel, vor avea necazuri la 40, 45 si 50 de ani.

CAPRICORN

Capricornii pe de alta parte se confrunta cu o singura perioada a vietii in care vor fi plini de necazuri. Este vorba despre un an decisiv in viata lor, care va avea loc intre 18 si 19 ani.

VARSATOR

Varsatorii insa nu par sa aiba necazuri majore pe perioada intregii vieti. Au parte de mici necazuri la varsta prunciei insa dupa ce vor creste nu le vor constientiza. Au un talent nativ sa atraga energiile bune asupr lor.
PESTI

Pestii ins ase confrunta cu doua perioade de necazuri puternice in viata. Aceste perioade au loc undeva pe la 22 de ani iar apoi pe la 40 de ani. De fiecare data insa, reusesc sa iasa fara probleme din ele.

<

4 comments

 • <cite itemprop="author">Daniela</cite>

  Cautam colaboratori / operatori pc

  Doresc colaborare cu persoane interesate in dezvoltarea unui proiect de

  educatie financiara si venit suplimentar.

  Esti persevernt, rabdator si motivat sa lucrezi pe termen lung in

  atingerea unui obiectiv? Te astept sa ne cunoastem.

  Ofer training si coaching gratuit prin email.

  Promovare de brand cu perspective de evolutie finaciara nelimitata

  Proiectul se doreste a fi lansat pe piata americana de carti electronice!

  Avem nevoie de persoane serioase, înzestrate cu calm si rabdare.

  Cerinte:

  – cunostinte minime PC

  – necesar calculator

  – conexiune internet

  – rabdare

  – seriozitate

  Program part-time.

  Detalii va oferim dupa ce trimiteti textul „info” la adresa de mail

  dum.dan00@gmail.com

 • <cite itemprop="author">Nicol</cite>

  Sunt leu si am 13 ani se potriveste perfect la mine

 • <cite itemprop="author">Radu george</cite>

  astrologia personificata la indivd e o mare pacaleala….traducere= tineti-va interpretarile tembele si spuneti daca e de bine sau nu……

 • <cite itemprop="author">M.</cite>

  Te-a părăsit iubitul? 😛
  Nu-ți face griji! Există necazuri mai mari în viață!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *