Search for content, post, videos

Cum treci peste probleme in viata, in functie de zodie. Sfaturi de la astrologi

Astrologii sustin ca fiecare dintre nativii zodiacului are o serie de praguri de depasit in viata. Pentru a trece cu bine de aceste praguri, fiecare dintre nativii zodiacului ar trebui sa faca si sa nu faca o serie de lucruri, in ciuda a ceea ce dicteaza instinctul, ghidat de caracter, pentru o viata buna.

BERBEC

Berbecii vor avea o serie mare de hopuri de trecut in viata si de fiecare data ar trebui sa dea curs ratiunii si sa nu-si asculte instinctul. Pentru a trece cu bine peste probleme, ar trebui sa gandeasca fiecare situatie neplacuta si sa puna in balanta toate urmarile alegerilor pe care le vor lua.

TAUR

Taurii ar trebui pe de alta parte sa fie mai instinctivi cand vine vorba de rezolvat probleme cu adevarat grave. faptul ca se gandesc prea mult la solutii ar putea sa le aduca numai probleme in ceea ce priveste problemele de care se lovesc in viata.

GEMENI

Gemenii au un talent nativ de a trece repede peste orice problema au, insa acest lucru face ca soarta sa le puna la incercare rabdarea de multe ori. Tocmai de aceea, cand sunt pe punctul de a claca, trebuie sa faca o introspectie pentru a-si gasi echilibrul.

RAC

Racii au tendinta nefericita de a se retrage in alcool in momentele in care au impresia ca problemele pe care le au nu se mai termina. In mod evident, ar trebui sa scape de acest viciu pentru a reusi sa le dea de cap mai repede, mai ales ca au talentul de a gasi solutii mereu.

LEU

Leii nu au foarte mari probleme in viata, insa astrologii sustin ca putinele praguri pe care le vor avea de trecut vor fi destul de dificile. Leii au tendinta de a se interioriza foarte mult asa ca isi pot face singuri rau daca nu se descarca. Deci, pentru a trece usor peste probleme, ar fi bine sa se exteriorizeze din cand in cand.

FECIOARA

Fecioarele fac parte dintre acei nativi ai zodiacului ce reusesc, din cauza propriului caracter, sa intre in foarte multe probleme. In ciuda faptului ca sunt persoane minunate, au un singur cusur: le ia gura pe dinainte. Asa ca pentru a evita problemele ar trebui sa invete sa se gandeasca inainte sa vorbeasca.
BALANTA

Balantele au de cele mai multe ori probleme de ordin amoros in viata si toate sunt cauzate de lipsa de incredere pe care o au in ele insele. Asa ca pentru a scapa de probleme, ar trebui sa fie mult mai increzatori in propriile forte.

SCORPION

Scorpionii pe de alta parte dau de probleme in viata tocmai din cauza faptului ca se considera superiori tuturor celorlalti. Un pic de umilinta nu ar strica din cand in cand, pentru a nu ajunge total singuri.

SAGETATOR

Sagetatorii se confrunta, din pacate, cu o serie de probleme destul de mari de factura medicala pe parcursul vietii. tot ceea ce pot sa faca este sa adopte un stil de viata sanatos si eventual sa devina mai puternici fizic si psihic pentru a le evita sau a trece peste ele.

CAPRICORN

Capricornii iubesc banii! acest lucru ii va face sa simta, pe tot parcursul vietii, ca nu au destui. Asa ca este posibil ca cele mai mari probleme ale lor sa fie de natura financiara. Deci, ar trebui sa invete sa se bucure si de lucrurile mai putin materiale de care beneficiaza, pentru o viata linistita.

VARSATOR

Varsatorii nu au cine stie ce probleme in viata, avand un talent nativ de a le evita. Sunt singurii nativi ai zodiacului care nu se lasa afectati deloc de cele din jur si care incearca sa traiasca pentru ei insisi.

PESTI

Pestii pe de alta parte au in jur de trei hopuri mari de trecut in viata. Insa, reusesc mereu sa cada in picioare. Toate cu un cost insa, respectiv propria sanatate. Asa ca ar trebui sa invete sa nu se mai consume atat de mult, pentru a se proteja.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *