Search for content, post, videos

Cum se da de gol ca te-a inselat, in functie de zodie

Este foarte usor sa-ti dai seama de faptul ca partenerul te insala, in functie de zodia sa. Noi iti vom prezenta in continuare ce semne trebuie sa urmaresti pentru a afla daca el iti este sau nu infidel. Citeste in continuare.

Berbec – In cazul acestora este cel mai usor sa-ti dai seama daca te insala sau nu, intrucat devin foarte agitati atunci cand le adresezi intrebari la care nu au raspuns.

Taur – Nativii acestei zodii sunt de obicei foarte siguri pe ei, asa ca daca devin agitati fara motiv, e clar ca e ceva putred la mijloc.

Gemeni – Cei nascuti sub acest semn zodiacal sunt persoane deschise si nu le este frica sa vorbeasca despre orice subiect. In cazul in care refuza sa-ti raspunda la mai multe intrebari, atunci ar trebui sa stii ca tine ceva ascuns.

Rac – Racii sunt cele mai iubitoare zodii, asa ca daca simti ca se raceste fata de tine, ar fi bine sa vezi ce poti face pentru a indrepta situatia.

Leu – Fiind o fire calma, leul va incepe sa se comporte aiurea daca au pe altcineva.

Fecioara – Fecioarele sunt deschise si preocupate de activitatea persoanei speciale din viata lor, asa ca daca observi ca e din ce in ce mai distant… Inseamna ca e altcineva in viata lui.

Balanta – Acestia sunt actori extrem de buni, asa fii atenta la tactica lor de abordare. Daca se schimba fata de tine, atunci e clar ceva la mijloc.

Scorpion – Vor deveni agasanti si critici la tot ceea ce faci, daca te insala. Asta e semnul la care trebuie sa fii atenta.

Sagetator – Nativii sagetator nu sunt buni la ascuns urmele, asa ca iti vei da seama foarte usor daca au pe altcineva.

Capricorn – Cei nascuti sub semnul capricornul devin foarte certareti si se distanteaza de persoana iubita, daca au o relatie extraconjugala.

Varsator – Daca nu primesti niciun raspuns, atunci cand vine vorba despre viata voastra impreuna… Ei bine, s-ar putea sa te insele cu altcineva.

Pesti – Daca acestia v-au inselat, atunci veti observa ca incearca sa faca tot posibilul pentru a deveni parteneri mai buni. Exagerarea ii da de gol.

TRANSFERA GRATIS PANA LA 20 DE GIGA CU JOLT.RO

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *