Search for content, post, videos

Cum s-ar comporta zodia ta daca ar fi un personaj de filme horror

Gandeste-te la unul dintre filmele horror pe care le-ai vazut si incearca sa reconstitui in minte scenariul. Adapteaza-l la un numar total de 12 personaje. Fiecare personaj va reprezenta cate o zodie din horoscopul european. Afla cum s-ar comporta personajul zodiei tale intr-un film horror, in functie de caracteristicile native dictate de astre:

Berbec
 

 

Berbecilor le lipseste cu desavarsire instinctul de conservare. Acesti nativi sunt atat de lipsiti de griji, incat vor fi prima victima din film. Ce-i drept, isi merita soarta, de vreme ce sunt atat de inconstienti incat nu se apara de nimic si se plimba liberi peste tot, de parca nu ar exista pericole.

Taur

 

 

 

Taurul este personajul care va intra in scena abia spre finalul filmului, cand toate celelalte roluri vor fi disparut de mult din scenariu. Desigur, Taurul a fost prea ocupat cu propriile lui planuri si nu a avut timp sa se implice activ in actiunea filmului.

Gemeni 

 

Gemenii vor fi intotdeauna aceia care descopera criminalul, pentru ca, in afara faptului ca beneficiaza de o inteligenta nativa iesita din comun, mai sunt si foarte curiosi si dornici sa rezolve mistere. Practic, reprezentantii acestei zodii sunt eroii filmelor horror.

Citeste continuarea articolului pe acasa.ro ( http://goo.gl/bCLXPG )
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *