Search for content, post, videos

Cine te va trada in viata, in functie de zodie. Prietenii, iubitii si rudele, in top

 

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului este tradat in viata cel putin o data de catre o persoana de la care acel nativ nu se va astepta la asa ceva. Mai mult, se pare ca prietenii, iubitii sau rudele sunt cei care isi tradeaza cel mai des apropiatii.

Totodata, se pare ca anumiti nativi ai zodiacului au o predispozitie de a fi tradati de anumite persoane pe care le intalnesc pe parcursul vietii.

Asadar uite cine te va trada in viaata,in functie de zodie:

BERBEC

Meteorologii avertizeaza: ninsori abundente, ploi si viscol in weekend

Berbecii vor fi tradati, in principiu, de doua ori in viata. Insa cele doua momente cand vor pati asa ceva vor fi naucitoare pentru ei. Astrologii sustin ca cea mai mare probabilitate este ca berbecii sa fie tradati de o ruda de gradul intai de doua ori in aceeasi viata. Asadar, mare atentie in cine va puneti increderea.

TAUR

Cea mai buna metoda prin care scapi de „colaceii” de pe burta. Vei avea abdomenul dorit intr-un timp scurt

Taurii se pare ca nu au noroc deloc in dragoste. Se pare ca isi imping iubitii sau iubitele sa ii tradeze foarte des. In cazul Taurilor, tradarea din partea persoanei iubite vine aproape in orice relatie, pana la o varsta destul de inaintata cand vor fi invatat cum sa-si aleagapartenerii.

GEMENI

Gemenii, din cauza faptului ca sunt placuti de foarte multi oameni, sunt tradati cel mai des de prieteni. Sufera cel putin 3 tradari majore in viata din partea celor mai buni prieteni ai lor iar acest lucru ii va face ca in ele din urma sa devina destul de selectivi.

RAC

Racii au sanse mari sa fie tradati de prorpii frati sau surori. Acest lucru se intampla doaro data in viata sustin astrologii, fiind de ajuns ca sa isi invete lectia.

LEU

Leii vor fi tradati doar o data in viata in mod puternic. Este vorba despre o tradarea unui partener de afaceri pe care acestia se bazeazala un moment dat in viata lor care ii va calca in picioare.

FECIOARA

Fecioarele vor fi tradate de multe ori de catre rude de gradul 2 sau 3. Fac deseori greseala de a isi pune increderea in aceste persoane si acest lucru ii va face sa aiba de suferit in special pe plan financiar.

BALANTA

Balantele vor fi tradate de 4 ori in viata, sustin astrologii, de partenerii de viata. In cauzl lor este destul de grav, pentru ca ajung sa se casatoreasca si mai apoi sa fie tradati.

SCORPION

Scorpionii pe de alta parte se pare ca nu prea risca sa fie tradati pe parcursul vietii. Sau cel putin nu ii va interesa prea mult de asa ceva. Asa ca nu se vor considera tradati pe ei insisi in nicio situatie, cunoscund instinctiv natura umana.

SAGETATOR

Sagetatorii vor fi tradati doaro data in viata de catre cel mai bun prieten al lor. Acest lucru ii va marca adanc pe viitor, alegandu-si cu atentie oamenii pe care ii va avea alturi.

CAPRICORN

Capricornii, la fel ca si scoprionii, nu vor fitradati, Insa acest lucru se intampla din simplul motiv ca sunt mult prea respectati de catre cei din jur.

VARSATOR

Varsatorii vor suferi o singura tradare majora in viata, in tinerete, din partea unei persoane iubite. Acest lucru nu ii va influenta prea mult.

PESTI

Pestii pe de alta parte este foarte posibil, sustin astrologii, sa fie tradati de prorpii fii sau fiice. Acest lucru ii vva face sa traiasca cu o amaraciune ascunsa in suflet dupa ce se va intampla tragicul eveniment.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *