Search for content, post, videos

Cele mai norocoase zile din 2012, in functie de zodie

In timp ce anul urmator va fi plin de aventura pentru berbeci, taurii ar putea intampina probleme pe plan profesional. Dar fiecare zodie are zilele ei norocoase, iar daca stim de ele din timp, putem profita la maxim.

SAGETATOR

Daca v-ati nascut in perioada 22 noiembrie – 21 decembrie sub semnul sagetatorului, nu va puneti mare baza in prima jumatate a anului. Abia din data de 11 iunie, planeta care aduce noroc si este patronul zodiei, Jupiter, isi va pune toate energia in favoarea sagetatorilor. Aveti toate sansele sa va oficializati relatiile sau sa va gasiti jumatatea.

CAPRICORN

Norocul va da mai repede peste capricorni. Luna martie a anului viitor va fi cea mai norocoasa pentru doamnele si domnisoarele nascute in perioada  22 decembrie – 19 ianuarie. In martie 2012, veti intampina multe oportunitati, atat in cariera, cat si in viata amoroasa.

VARSATOR

Fertilitatea celor nascute sub semnul varsatorului atinge cote maxime in 2012. Asadar, cele nascute intre 20 ianuarie – 18 februarie au sanse crescute sa ramana insarcinate. Ocazii importante se vor ivi si in viata sentimentala, mai ales dupa data de 11 iunie.

PESTI   

Daca v-ati nascut in perioada 19 februarie – 20 martie, aveti de asteptat pana in septembrie pentru ca “soarele sa rasara si pe strada voastra”. Pestii vor avea parte de turbulente in prima parte a anului 2012, dar din septembrie lucrurile vor intra intr-un fagas normal, iar armonia va domni in relatia de cuplu.

BERBEC

“Aventura”, acesta va fi cuvantul de ordine pentru nativii din Berbec. Daca in ultimii ani, viata celor nascuti in perioada 21 martie – 20 aprilie a fost supusa multor incercati, eforturile vor fi rasplatite in 2012, mai ales pe plan profesional. Viata sentimentala va atinge apogeul armoniei in perioada  8 februarie – 5 martie.

TAUR

Martie surade si nativilor din Taur. Cei nascuti intre 21 aprilie si 21 mai trebuie sa-si valorifice norocul adus de luna martie, sa nu rateze nicio oportunitate, pentru ca prima luna din primavera sa fie plina de succes.

GEMENI

Jupiter intra in zodia Gemenilor chiar in iunie 2012, unde va stat imp de 12 luni. Fiind planeta care aduce noroc, cei care s-au nascut in perioada 22 mai – 21 iunie vor avea parte de un 2012 cu schimbari radicale, dar in bine. Cea mai prolifica perioada va fi intre 25 mai si 7 iunie.

RAC

Sfarsitul verii si inceputul toamnei, pe aceasta perioada trebuie sa se bazeze racii. Lunile august si septembrie 2012 vor fi pline de senzualitate, de placere, dar si de apropiere sufleteasca pentru cei nascuti in perioada 22 iunie – 21 iulie. Sansele racilor de a-si gasi jumatatea cresc exponential. Asadar, mai aveti putina rabdare!

LEU

Septembrie va fi si luna norocoasa a nativilor din Leu. Persoanele nascute in perioada 22 iulie – 22 august vor avea succes pe toate planurile si se vor putea lauda cu ceea ce ii incanta cel mai mult: admiratia celor din jur.

FECIOARA

Nativii din Fecioara vor avea succes in luna august, mai ales pe plan profesional. Renumele si cariera celor nascuti intre 23 august si 22 septembrie vor creste semnificativ. Fecioarele vor fi sustinute cu toate energiile de astre in tot ceea ce-si propun sa obtina.

BALANTA

Pentru balante, anul 2012 aduce o mare dorinta de a incerca lucruri inedite. Cariera nu va scapa de mici piedici, dar nimic nu le va sta cu adevarat in cale balantelor. Nativii acestei zodii vor atrage multe priviri si nu vor trece neobservati, mai ales in luna noiembrie a anului viitor. Dorintele tinute ascuns multa vreme vor devein realitate iar viata amoroasa va intra intr-un ciclu benefic.

SCORPION

Tunete si fulgere in 2012 in vietile scorpionilor, daca lucrurile nu le ies pe plac. Insa ambitia specifica celor nascuti in perioada 23 octombrie – 21 noiembrie le va fi de folos, mai ales daca va fi fructificata in martie 2012. Prima luna din primavara aduce zile in care norocul va fi de partea scorpionilor, care vor prinde curaj sa demareze multe lucruri noi pe care le-au tot amanat in 2011. Iar daca pana in prezent nativii din Scorpion stateau destul de prost la capitolul empatie, anul urmator vor fi mult mai deschisi, motiv pentru care se vor intelege mai bine ca niciodata partenerul.

 

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *