Search for content, post, videos

Cele mai bune sotii in functie de zodie! Ele au cele mai mari sanse sa-si faca partenerii fericiti

Oameni de toate varstele se gandesc, fara doar si poate, la momentul magic – casatorie. In timp ce unele femei sunt facute sa fie sotii perfecte, altele nu sunt pregatite pentru acest pas.

Descopera care sunt cele mai bune sotii in functie de zodie, mai jos.

Sotia Berbec

Dedicata si foarte energica, sotia Berbec nu are capricii si nu va pune niciodata familia pe locul doi. Are, insa, si defecte, intrucat uneori este egoista si nerabdatoare.

Sotia Taur

Se casatoreste tarziu, pentru ca isi doreste stabilitate financiara, dar se va dedica intru totul familiei, ea avand puterea de a avea grija si de sot si de copii, dar si de cariera, intrucat ea este perfectionista.

Sotia Rac

Nascuta cu un puternic instinct matern, cea ghidata de semnul astral Rac se regaseste profund in viata de familie. Ba mai mult, ea considera ca uniunea dintre oameni este un lucru deosebit de important, motiv pentru care este impresionata total de rolul de sotie.

Sotia Leu

Femeia Leu nu accepta jumatati de masura si se va casatori doar daca iubeste cu tot sufletul. Desi nu este cea mai buna sotie si nici nu se poate numi sotia ideala, ea este o sustinatoare fidela a sotului ei, intrucat ii va fi mereu alaturi. Totusi, ea este si rece si introvertita, fapt pentru care are nevoie de un barbat care sa o inteleaga.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *