Search for content, post, videos

Cei mai cicalitori nativizi zodiacului. Ei iti vor scoate peri albi

Astrologii si sociologii au ajuns la concluzia printre nativii zodiacului exista unii care sunt cat se poate de cicalitori.

Acesti nativi au talentul de a enerva o persoana cu cicaleala lor pana cand acea persoana efectiv isi pierde rabdarea.

Asadar, iata care sunt cei mai cicalitori nativiai zodiacului:

Berbecii sunt unii dintre cei mai cicalitori nativi ai zodiacului. Nativii acestei zodii nu accepta in ruptul capului ca ar exista vreo persoana mai buna sau mai capabila decat ei, asa ca vor incerca sa demonstreze acest lucru cicalind pe oricine pana cand vor reusi sa isi impuna propriile idei.

Nativii din Fecioara sunt unii dintre cei ma greu de suportat intr-un cerc de prieteni. Incearca mereu sa convinga pe toata lumea ca doar ceea ce li se pare lor ca ar fi bine, este bine, chiar daca au aproape niciodata argumente pentru a demonstra aceste lucruri.

Gemenii sunt si ei unii dintre cei mai cicalitori nativi ai zodiacului. Nativii acestei zodii sunt mereu in contradictie cu ei insisi dar si cu restul lumii. Isi manifesta firea cicalitoare mai ales in sanul familiei, unde au tendinta de a bate la cap o persoana pana cand totul se face asa cum doresc ei.
Scorpionii sunt si ei cat se poate de cicalitori, insa doar in momentele in care nu se simt confortabil in propria piele. Atunci vor incepe sa isi descarce nervii asupra persoanelor apropiate iar acest lucru se va manifestaprin repetarea continua a dorintelor si doleantelor lor.

Pestii sunt si ei foarte cicalitori, dar doar atunci cand vine vorba de partea financiara sau de ceea ce cred ei ca li se cuvine. Asa ca nu vor ezita sa bata o persoana care le datoreaza bani la cap pana cand acea persoana isi va pierde rabdarea si va inapoia datoria.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *