Search for content, post, videos

Cea mai fidela zodie feminina si cel mai loial nativ masculin

Despre aceste doua zodii se spune ca sunt 100% fidele, cele mai fidele din zodiac. Iata cum se comporta cel mai fidel barbat si cea mai loiala zodie de femeie.

Barbatul Rac
Nativii din zodia Rac sunt considerati cei mai fideli din zodiac, te intele perfect si sunt dispusi sa dea totul in dragoste. Racii detesta minciuna si nu suporta sa fie tradat.

Nu accepta ideea de relatie deschisa si vrea sa petreaca cat mai mult timp cu partenera de viata, iar atunci cand vine vorba de iubire ofera mai mult decat primeste.

Barbatul Rac iubeste cu patima si sufera foarte mult cand persoana cu care isi imparte existenta nu este la fel de prezenta in relatie.

Femeile Sagetator
Femeile nascute sub semnul zodiacal Sagetator sunt foarte geloase, le sare mereu tandara si nu suporta sa fie tratata cu superficialitate. Se impune foarte usor in fata barbatului si ii da toate motivele sa nu o paraseasca pentru ca la ea gaseste absolut tot ce vrea la o femeie.

In materie de sex este o adevarata experta, impleteste cu succes dragostea cu erotismul si este foarte preocupata de fericirea barbatului.

Barbatii isi doresc langa ei o femeie in zodia Sagetator deoarece este o sotie si femeie ideala, mama si prietena perfecta.

O alta calitate a Sagetatorilor este ca isi cer iertare atunci cand au gresit si isi recunoaste greseala cu usurinta.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *