Search for content, post, videos

Ce vrea de la viata, in functie de zodie

Ce vrea de la viata, in functie de zodie

Astrologii sustin ca fiecare nativ al zodiacului isi dorescte cate ceva in special de la viata, in functie de zodie. Cele mai mari asteptari de la viata, in functie de zodie, ale fiecarui nativ al horoscopului par sa fie deictate de felul in care planetele au fost alineate in momentul nasterii.

Astfel, ce vrea fiecare de la viata, in functie de zodie, reprezinta unul dintre factorii care ii fac pe oameni sa fie atat de diferiti unul fata de celalalt.

Cat noroc ai in viata, in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut

Cate relatii de lunga durata vei avea in viata, in functie de zodia ta

Mai mult decat atat, astrologii sustin ca telurile fiecarui nativ al zodiacului il fac pe acesta sa actioneze in anumite feluri pe parcursul intregii vieti, incercand sa le atinga.

Asadar, iata ce vrea fiecare de la viata, in functie de zodie:

BERBEC

Berbecii isi doresc de la viata avere. Vor ca in momentul in care si-au incheiat drumul sa aiba ce lasa urmasilor lor.

TAUR

Taurii pe de alta parte, in ciuda faptului ca dau impresia ca sunt ahtiati dupa bani, nu doresc decat armonie si o familie stabila de la viata.

GEMENI

Gemenii vor de la viata diversitate. Se plictisesc repede si sunt foarte inteligenti, asa ca sunt in continua cautare a unui tel.

RAC

Racii vor de la viata liniste interioara. Se chinuie sa o obtina mereu, avand in vedere ca nu sunt chiar una dintre cele mai norocoase zodii.

LEU

Leii vor de la viata sa fie mereu pe locul intai. Caracterul lor de cuceritor ii face sa isi doreasca mereu sa fie fruntasi.

FECIOARA

Fecioarele isi doresc de la viata sa gaseasca dragostea adevarata. Sunt mereu in cautarea persoanei care sa le ofere absolut tot ceea ce doresc.

BALANTA

Balantele vor totul de la viata. Isi doresc sa aiba bani, averi, sanatate si iubire. Se lupta mereu pentru a obtine tot ce vor.

SCORPION

Scorpionii isi doresc de la viata sa nu fie niciodata tradati. Lipsa de incredere in sine insa ii duce tocmai pe drumul tradarii de multe ori.

SAGETATOR

Sagetatorii vor de la viata bani cat mai multi si sanatate. Caracterul lor de intreprinzatori ii face sa realizeze ca o combinatie intre cele doua teluri este perfecta pentru a obtine tot ce altceva vor.

CAPRICORN

Capricornii vor de la viata sa fie lasati in pace sa faca mereu ceea ce le dictaza instinctul. Din aceasta cauza au un caracter solitar.

VARSATOR

Varsatorii isi doresc de la viata sa viseze. Se simt cel mai confortabil atunci cand le este permis sa se afunde in prorpiile ganduri si sa intre in lumea lor imaginara.

PESTI

Pestii isi doresc de la viata sa reuseasca sa aiba mereu grija de prorpia lor familie. Sunt capabili de orice pentru a se asigura de acest lucru.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *