Search for content, post, videos

Ce vor femeile de la barbati, in functie de zodie. Ele nu ar vrea ca ei sa stie ceste lucruri

Atrologii sustin ca fiecare femeie isi doreste, in secret, ceva de la barbatul pe care il doreste pentru tot restul vietii. Aceste secrete ale femeilor nu sunt de cele mai multe ori lucruri cu care ele sa se mandreasca sau pe care sa le recunoasca in mod deschis.

Asadar, iata ce vor femeile de la barbati, in functie de zodie, in secret

BERBEC

Femeile din Berbec isi doresc ca atunci cand sunt prea nervoase sau cand depasesc unele limite ale bunului simt si isi pierd cumpatul, sa fie dominate. Sunt foarte atrase de barbatii care sunt in stare sa-si impuna punctul de vedere.

TAUR

Femeile din Taur isi doresc in secret sa nu fie contrazise niciodata. Ar dori, daca ar fi posibil, ca barbatul de langa ele sa nu le iasa absolut niciodata din cuvant.

GEMENI

Femeile din Gemeni isi doresc in secret sa fie lasate de catre partener sa aiba experiente amoroase fugitive cu alti barbati. Nu ar recunoaste acest lucru nidiodata si nici ca ar dori sa nu le fie reprosat faptul ca apetitul lor sexual mare le face uneori sa calce stramb.

RAC

Femeile din Rac isi doresc de la barbati sa fie tratate ca niste printese. Doresc bani, foarte multi bani si sa li se faca foarte des cadouri scumpe. De obicei, barbatii lor nu le pot implini acest vis si de aceea nu recunosc niciodata acest lucru.

LEU

Femeile din Leu isi doresc pe ascuns ca barbatul lor sa inspire frica tuturor celor din jur. Se bucura mult cand stiu ca au langa ele un bad boy caruia nimeni nu i–ar iesi din cuvant.

FECIOARA

Femeile din Fecioara isi doresc in secret ca iubitii lor sa le spuna mereu ca oricare alta femeie este mult mai jos decat ele, prin comparatie. Le place sa fie idolatrizate in cel mai direct mod de catre partenerii lor.

BALANTA

Femeile din Balanta isi doresc pe ascuns ca partenerul lor sa fie foarte deschis la cap din punct de vedere sexual. Ar vrea ca mereu sa incalce regulile simple ale sexului si sa mearga la extrem.

SCORPION

Femeile din scorpion isi doresc pe ascuns ca barbatii lor sa le lase sa ii domine agresiv, in intimitate. Simt nevoia sa simta ca ele sunt in control, de fiecare data.

SAGETATOR

Femeile din Sagetator isi doresc in secret ca barbatii lor sa fie foarte foarte feminini in tintimitate, sa-si exprime sentimentele si sa le idolatrizeze in pat. De fata cu altii insa, isi doresc ca barbatii lor sa fie adevarate brute.

CAPRICORN

Femeile din Capricorn ar dori ca, in mod constant, barbatii care le sunt alaturi sa le faca surprize. Le place sa fie luate pe nepregatite, acest lucru facandu-le sa zambeasca des.

VARSATOR

Femeile din Varsator isi doresc in secret ca barbatii lor sa le fie alaturi si sa le sustina si incurajeze mereu cand exista perioade mai grele. Vor acest lucru datorita faptului ca si ele sunt cat se poate de puternice in acele momente.

PESTI

Femeile din pesti isi doresc foarte mult, in secret, ca ele sa aiba mereu controlul asupra finantelor comune din cuplu. Nu le palce sa nu stie ce se intampla cu banii.

<

1 comment

  • <cite itemprop="author">pasqualyna</cite>

    ‘Selectam Dezvoltatori Afacere !!!! Locuri Limitate !! OFERTA DE MUNCA !! PROIECT NOU >> PART- TIME – DIRECT PE INTERNET Acest proiect vizeaza piata americana de carti electronice ( E-Book ) Oferim curs gratuit si complet de instruire sub forma unor lectii prin e-mail. Se ofera contract de comision ! Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal de catre EPUBLISHERS.SRL Cerinte – Persoane serioase – Cunostinte minime PC – Timp de lucru 2-3 ore / zi Daca doriti s-a colaboram va rog sa cereti : INFO la adresa de email : doinagolpoian@yahoo.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *