Search for content, post, videos

Ce trebuie sa stii despre zodia Sagetator! Daca ai facut asta, fereste-te din calea lor!

Daca te-ai indragostit iremediabil de un barbat Sagetator ori pur si simplu ai o prietena care s-a nascut sub acest semn astral, descopera cateva trasaturi caracteristice, ce te vor ajuta sa-i intelegi mai bine.

Stiu sa-si ascunda tristetea

Atunci cand sunt triste ori pur si simplu nemultumite de ceea ce li se intampla, persoanele nascute in zodia Sagetator aleg sa-si mascheze tristetea prin umor. Ba mai mult, stiu sa mearga inainte intotdeauna si nu se streseaza pentru nimeni in mod special.

Au puterea de a se motiva

Chiar daca trec prin momente dificile si nu au noroc sa realize rapid ceea ce isi propun, ele se automotiveaza pentru a reusi sa supravietuiasca. De aceea, de multe ori isi fac fel si fel de scheme si planuri si ba chiar trec si peste cadavre pentru a obtine ce isi doresc.

Devin posesivi

Atunci cand iubesc, nativii din Sagetator devin foarte posesivi. Nu accepta sfaturi, motiv pentru care vor face mereu doar ceea ce doresc.

Nu incerca sa-i controlezi

Daca vei incerca vreodata sa controlezi un Sagetator, sa stii ca-l vei pierde. Sau, pur si simplu, va avea o reactie incredibila, ce te va lasa fara cuvinte. Mereu va incerca sa evite o confruntare daca se simt cu musca pe caciula.

De asemenea, despre Sagetatori ar trebui sa mai stii ca incearca sa-si ascunda temerile in spatele unui zid plin de argumente in care nici ei nu cred, iar atunci cand cineva va incerca sa le tina predici, de asemenea, nu vor asculta si vor pleca.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *