Search for content, post, videos

Ce slabiciuni are, in functie de zodie. Punctele vulnerabile ale fiecaruia, care-l fac sa clacheze

Astrologii au ajuns la concluzia ca fiecare nativ al zodiacului are o serie de slabiciuni care ar putea sa-l faca sa clacheze. Este vorba despre slabiciuni de toate tipurile, manifestate atat in momente te tensiune maxima dar si in momente de calm in care nativii zodiacului nu se asteapta sa aibna probleme.

Potrivit astrologilor, fiecare nativ al zodiacului se confrunta cu dificultati in trecerea cu bine peste situatiile in care le sunt „apasate butoanele nepotrivite”.

Astfel, nativii zodiacului pot avea reactii felurite atunci cand le este atinsa o coarda sensibila, dupa cum urmeaza.

Asadar, iara ce slabiciuni are, in functiede zodie si care sun punctele vulnerabile ale fiecaruia.
BERBEC

Berbecii sunt foarte incapatanati si nu suporta sa fie contrazisi la nesfarsit. Mai mult decat atat, daca nu au dreptate si isi dau seama de acest lucru, iar interlocutorul lor sta pe pozitii, sunt capabili sa faca o criza de nervi.

TAUR

Taurii nu suporta sub nicio forma sa le fie criticati membrii familiei, in ciuda faptului ca niciodata nu le sunt prea apropiati acestora. Daca aud ca cineva le vorbeste de rau rudele, isi ies cumplit din pepeni si vor face tot posibilul sa se razbune.

GEMENI

Gemenii clacheaza in momentul in care isi dau seama ca au fost tradati. Nu este vorba insa despre tradare in dragoste, ei insisi fiind niste tradatori la acest capitol, ci este vorba despre tradare in prietenie sau camaraderie. Nu suporta sa le fie luata in ras loialitatea iar daca descopera ca asa ceva s-a intamplat se vor razbuna cu varf si indesatt, chiar daca va dura foarte mult.

RAC

Cea mai mare slabiciune a racilor este lipsa increderii in sine. De multe ori, daca aceasta slabiciune le este evidentiata in fata, pot ajunge sa isi planga efectiv de mila. Se considera persoane slabe pe ei insisi si in momentul in care cineva le spune acest lucru, se retrag si isi fac procese de constiinta.

LEU

Leii nu suporta sa li se spuna ca nu au dreptate, chiar daca nu au dreptate. Isi apara pozitia in orice conjunctura si sunt capabili chiar sa devina violenti daca cumva le sunt aduse argumente puternice ca nu ar avea dreptate.

FECIOARA

Punctul slab al fecioarelor este pierderea banilor. Astfel, daca sunt „atacate” la buzunar, sau le sunt furate fonduri sau cineva le insala, Fecioarele sunt capabile sa ajunga in cea mai crunta depresie. In mod ciudat, nu actioneaza pentru a-si face dreptate, consolandu-se cu depresia in care intra.

BALANTA

Punctul slab al Balantelor este tradarea in dragoste. Daca afla ca au fost inselati, nativii acestei zodii sunt capabili sa uite de ei insisi si sa se refugieze in diverse substante pentru a uita de durerea pe care o poarta. Incearca la nesfarsit sa reia legatura cu persoana care i-a inselat si decad cat se poate de mult in aceasta perioada.

SCORPION

Scorpionii au un singur punct sla. Este vorba despre aspectul fizic. Astfel, daca sunt criticati in vreun fel pentru felul in care arata, sunt capabili sa isi schimbe total viata, din toate punctele de vedere, pentru a indrepta acel defect.

SAGETATOR

Sagetatorii sunt unii dintre cei mai puternici nativi aizodiacului. Nu au puncte slabe propriuzise, insa se macina atunci cand sunt criticati pentru felul in care au gestionat unele situatii. Insa, trec repede peste acele momente.

CAPRICORN

Capricornii sunt in stare sa decada si sa intre in depresie daca li se spune ca nu sunt buni de nimic de catre persoana iubita. Altfel spus, punctul lor slab este critica venita din partea persoanei care le este alaturi. In acele momente, simt ca lumea lor se prabuseste, daca iubesc cu adevarat acea persoana.

VARSATOR

Punctul slab al Varsatorilor este acela ca sunt prea creduli. De multe ori li se intampla ca fie trasi pe sfoara doar din cauza ca dau crezare tuturor lucrurilor care le sunt „livrate” de cei apropiati. Insa, de fiecare data reusesc sa treaca peste aceste momente fara prea mult efort.

PESTI

Punctul slab al Pestilor apare atunci cand sunt criticati pentru alegerile pe care le-au facut in trecut. Cand le sunt aduse argumente potrivit carora si-au ratatviata, nativii acestei zodii intra in depresii lungi si destul de puternice, care necesita atentie medicala de multe ori.

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *