Search for content, post, videos

Ce sa eviti atunci cand Mercur este retrograd

Evitarea acestor lucruri atunci cand Mercur este retrograd va asigura o trecere lina, fara incidente.

1. Nu semnati contracte fara a verifica de trei ori cu mare atentie

Mercurul face ravagii in comunicare, asa ca asigurati-va ca stiti exact ceea ce semnati sau sunteti de acord cu tot inainte de a o face. Daca se pare ceva, opriti-va si puneti intrebari. Și asigurati-va ca aveti o multime de materiale de rezerva care va coroboreaza actiunile. De exemplu, daca cineva este de acord in mod verbal cu ceva, urmati-va cu un e-mail pentru a va asigura ca il aveti cu ceva la mana.

2. Nu cumparati produse electronice noi

Daca o puteti evita, este de preferat sa nu achizitionati nimic in aceasta perioda. Asteptati pana cand planetele se vor ordona.

3. Nu vorbi in spatele oamenilor

In mod ideal, nu ar trebui sa faci asta oricum! Dar va puteti garanta ca persoana despre care vorbiti va va auzi in urmatoarele cateva saptamani. Pana la sfarsitul sezonului retrograd, presupuneti ca orice veti spune va fi ascultat de aproape toti cei din cercul dvs. Care este o buna practica si o constientizare pentru restul anului!

Toata luna decembrie 2017 este influentata de retrogradarea lui Mercur in semnul Sagetator. Aceasta energie va fi un ghid puternic catre zone unde este posibil sa fi uitat ceva. Astfel, ni se permite sa vedem si sa experimentam anumite lucruri dintr-o perspectiva cu totul diferita.

loading...
<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *