Search for content, post, videos

Ce personaj de desene animate te reprezinta, in functie de zodie

Te-ai gandit vreodata sa te compari cu personajele din carti, din filme sau chiar din desene animate? Creatorii acestora le-au construit dupa chipul si asemanarea noastra, iar trasaturile pe care le-au atribuit sunt cat se poate de compatibile cu ale noastre.

Afla care sunt eroii din desene animate care iti seamana si in ce privinte:

 

Berbec

Berbecii sunt foarte energici si agitati, precum Donald Duck. Se aseamana cu acest personaj si prin prisma rapiditatii in gandire si vorbire, dar si prin cea a impulsivitatii. Pe de alta parte, cinismul si egoismul lor ne duce cu gandul si la un personaj al animatiei „South Park”, Eric Cartman.

Taur

Taurii au mereu un plan si stiu exact ce pasi trebuie sa parcurga pentru a-si indeplini misiunea, asemenea lui Mickey Mouse. Sunt totodata foarte atenti, loiali si atasati de partenerii lor, exact ca soricelul Mickey. Taurii pot fi asemanati si cu Blossom, personajul ambitios si fidel viselor sale din „Powerpuff Girls”.

Gemeni

Gemenii sunt acei nativi pasionati de cultura si avizi sa invete mereu lucruri noi, sa se initieze in cunoasterea tuturor stiintelor, sa cerceteze si sa descopere. Din acest punct de vedere, Gemenii seamana, negresit, cu Dexter. Si printesa Belle din „Frumoasa si Bestia” este portretizata intr-o ipostaza similara de catre creatorul sau, Walt Disney.

Rac

Racii au nevoie sa fie in centrul atentiei, ei isi doresc mereu confirmari din partea celor din jur si au nevoie de afectiunea tuturor celor dragi. Par adesea neajutorati si vulnerabili si pot fi comparati cu simpaticul Pluto, care cauta mereu sa-i castige simpatia lui Mickey Mouse. Un alt personaj celebru care le seamana este Oita din animatia Disney „Doctorita Plusica”.

Citeste continuarea pe acasa.ro (  http://goo.gl/otCZES  )

<

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *