Search for content, post, videos

Ce patesti in dragoste la finalul lui 2014, in functie de zodie. Tot de ce asteapta pe plan amoros

Anul 2014 este pe final iar astrologii anunta ca unuii dintre nativi ar putea sa aiba parte de o serie de schimbari radicale in dragoste. Pe plan amoros, se pare, ca finalul lui 2014 nu ar fi chiar linisitit, insa lucrurile nu par sa fie rele, in mare.

Asadar, iata ce patesti in dragoste la finalul lui 2014, in functie de zodie. Tot de ce asteapta pe plan amoros
BERBEC

Finalul lui 2014 este furtunos pentru Berbeci. Persoana iubita da semne ca ar deveni din ce in ce mai confuza cu privire la relatia in care se afla. Lucrurile vor escalada repede in preajma Sarbatorilor de Iarna, iar nativii din Berbec vor fi pusi in fata unei decizii care ar putea sa-i raneasca. Insa, este posibil sa fie un rau necesar pentru un viitor luminos pe plan amoros.

TAUR

Pentru Tauri, finalul lui 2014 este decisiv pe plan amoros. Pana la sfarsitul anului ar trebui sa isi dea seama care este cu adevarat situatia dintre ei si persoana care le este alaturi. De cateva luni, exista cateva probleme in cuplu care par sa nu se mai rezolve. Ar trebui sa incerce sa comunice mult mai bine cu persoanaiubita daca isi doresc reconciliere. Daca nu, ar trebui sa grabeasca eliberatoarea despartire.

GEMENI

Finalul lui 2014 este minunat din punct de vedere amoros pentru Gemeni. Persoana iubita li se pare din ce in ce mai frumoasa, mai buna si mai calda. Acest lucru ii face sa isi doreasca cat se poate de mult sa devina mai buni si astfel incep sa isi dea seama ca dragostea pe care o nutresc ii face, de fapt, sa devina tot ceea ce si-au doruit vreodata.

RAC

Racii au un final de an desul de linistit din punct de vedere amoros. Relatia in care se afla pare sa devina din ce in ce mai statorinica datorita suportului pe care persoanaiubita il ofera neconditionat. Iar acest lucru este de ajuns pentru nativii din Rac pentru a se simti impliniti si fericiti.

LEU

Si leii au un final de 2014 minunat pe plan amoros. In ciuda faptului ca au parte de o serie de greutati minore pe plan financiar, nativii din Leu se bucura de suportul si dragostea neconditionata a persoanei iubite. Acest lucru ii face sa aiba un final de an minunat si linistit in compania celui sau celei pe care il/o iubesc.

FECIOARA

Fecioarele pe de alta parte se confrunta cu o perioada decisiva din punct de vedere amoros la finalul lui 2014. Isi dau seama ca este cazul sa faca o serie de alegeri in ceea ce priveste echilibrul emotional si ca ar trebui sa se orienteze catre un singur partener sau partenera. Nativii din Fecioara relizeaza ca saritul din floare in floare nu ii face prea fericit.

BALANTA

Nici Balantele nu au un final de an fericit din punct de vedere amoros. Insa, nu este vorbna despre nimic rau. Ba mai mult, se pare ca inima le este data peste cap de o persoana noua care isi face loc in sufletul lor fara ca ei sa-si dea macar seama. Asa ca este posibil ca la final de an sa se trezeasca ca sunt indragostiti pana peste cap.

SCORPION

Scorpionii au parte de confort amoros la finalul lui 2014. De cateva luni persoana iubita a devenit numai lapte si miere ceea ce ii face pe nativii din Scorpion sa isi gaseasca in sfarsit echilibrul emotional. Astfel, vor avea un sfarsit de an armonios din punct de vedere amoros.

SAGETATOR

Sfarsit de 104 destul de senzual si sxual pentru nativii din sagetator! simturile parca le-au luat-o razna si simt ca isi doresc sa isi exploreze sexualitatea cat pot de mult. Avand in vedere ca relatia in care se afla devine din ce in ce mai intensa, nativii acestei zodii vor avea parte de un final de an exploziv din punct de vedere amoros.

CAPRICORN

Capricornii decid ca ar fi cazul ca la finalul lui 2014 sa scape de toate problemele pe care le au in dragoste. Asa ca vor alege fie sa ramana singuri pana la inceputul lui 2015 fie sa isi dea voie sa spuna persoanei pe care o doresc ceea ce gandesc cu adevarat si ce vor de la o viitoare relatie. Oricum ar fi, finalul anului 2014 este linistitor pentru Capricorni.

VARSATOR

Armonie, iubire, dragoste, senzualitate ar putea i cuvintele care caracterizeaza finalul lui 2014, in dragoste, pentru nativii din Varsator. Se bucura si se vor bucura mult timp de acum inainte de o perioada in care persoana iubita le face toate poftele si le arata mereu cat de mult isi doresc sa fie intr-o relatie de poveste cu ei.

PESTI

Si pestii au parte de un final de an destul de senzual. Persoana iubita se comporta ca si cand i-ar redescoperi pe nativii din Pesti, ceea ce i face sa se simta din ce in ce mai apreciati si mai doriti. Este exact ceea ce au nevoie pentru un final de an minunat din punct de vedere amoros.

loading...
<

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *